icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
dzogobela
28. lis 2015

@renmilka
@monik13 držím palce! Ale já teda příznaky nemám žádné, jen mě trochu bolí břicho 🙂

fonamor
28. lis 2015

@renmilka máme to taky plus minus nastejno, ikdy ja jsem po ET... testovat budu ve stredu, ale jak se znam, tak už asi od pondělí🙂... držím palečky!!🙂

monik13
28. lis 2015

@renmilka no to mame uplne stejny, taky mam tyden do MS, ale nejradeji bych uz tt zkusila ted...

monik13
28. lis 2015

Pardon se mi to poslalo jeste jednou 🤐

elenik_
28. lis 2015

@lenisek01 No ja prave nevim,jsm uz 12. den po ovu,ale porad se mi nejak testovat nechce.Tento mesic jsem nejaka klidnejsi,ty minule uz bych davno testovala.Ms by sice mela prijit az ve ctvrtek,ale mozna si udelat test zitra nebo pozitri a nebo to vydrzim :D

renmilka
28. lis 2015

@dzogobela děkuju... Uvidíme😊

elenik_
28. lis 2015

@dzogobela Ty jo super!Tak preji hodne stesti,hlavne at je vse v poradku🙂

renmilka
28. lis 2015

@monik13 Věřím, ale to je fakticky brzo😀 Musíme vydržet !😉

renmilka
28. lis 2015

@keny123 Díky moc😊

elenik_
28. lis 2015

@renmilka Preju,at uz se konecne dockas;) Mne zas dneska nejak skubalo v podbrisku jako pri ms,tak nevim :D Ale minulej mesic jsem podle sebe mela snad vsechny priznaky a nic,takze uz se radeji moc nesleduju🙂

renmilka
28. lis 2015

@fonamor Já jsem si řekla nejdříve v úterý, ale počítat s tím, že může být ještě brzy...taky hodně štěstí😊

renmilka
28. lis 2015

@elenik_ Děkuju😊... Jo jo ty příznaky😕

keny123
28. lis 2015

@renmilka kup si test benu! ukazuje brzo 😉 mě ted ukázal 11dpo ale ukazal by i dřív je fakt citlivej... ale mozna jsem o den nebo da mín kdy byla presne ovu nevim

renmilka
28. lis 2015

@keny123 To teď nedam lítání po kramech, hlavně nebydlim v ČR...ale mám tu schován jeden od Pepina a ten je 10 a nikdy nezklamal😉

keny123
28. lis 2015

@renmilka me právě pepino ted nejak zlobí však mrkni do alba...nejak se mi tam nechce ukázat pořádně druha čarka a na ostatních testech jo

actiimelka
28. lis 2015

@renmilka noooo tak to vypadá slibně 🙂

pavlinpaj
28. lis 2015

Ahoj holky asi budu ted za pitomce,ale co je to ten pregnyl atd. To predepisuje doktor?

pincola
28. lis 2015

Holky, je tenhle ovu test pozitivní nebo ne? Obvykle mívám takový proužek 14 DC. Teď jsem 13 DC. Jde to od shora 10, 11, 12, 13DC. vyloženě stejné čárky mívám hooodně málo kdy. Co myslíte?

keny123
28. lis 2015

@pincola ano je tak do 12-24h cekej ovu

pincola
28. lis 2015

Super!!! Takže snažení dnes? Má smysl třeba i pozítří?

elenik_
28. lis 2015

@pincola ja bych do toho sla dnes,zitra i pozitri :D Prece jen ovu muze byt az do 48 hodin🙂

fonamor
28. lis 2015

@pincola ode dneška a aspoň dva dny v kuse bušit!!🙂

keny123
28. lis 2015

my jsme ted měli sex den před pozitivnim ovulákem a den po něm..ale myslim že nám pomohl gel na podporu početi conceive plus.... pomohl mi i u druhého prcka hned na poprvé...

renmilka
28. lis 2015

@actiimelka No, u mě už se vystřídalo příznaků a nikdy nic😕

renmilka
28. lis 2015

@keny123 Aha😮 No, nedá se nic dělat, do týdne snad stejně bude jisto....

renmilka
28. lis 2015

@keny123 No nad tím gelem už jsem také přemýšlela, ale nikde v lékárně ho nemají😕 Takže jestli to neklapne, tak ho asi objedname na netu.

mami29
28. lis 2015

Holky máte některá bolestivejsi ovulaci? Jak to u vás probiha? Já jsem 16 DC. Bolest na pravém vaječníku cca 1,5hodky. Celkem dost silná. Pak pomalu zmizela a poboliva střed podbřišku. Ovu test na potvrzení nemám.

renmilka
28. lis 2015

@mami29 Tak buď ráda, že ji poznas, více ji pozná tak, že má docela značné bolesti, já tedy osobně spis nárazové píchání ve vaječníku tak nějak v období ovu😊

valeri10
28. lis 2015

@mami29 tak me boliva jen jeden vajecnik a to levy.i kdyz mam folikul vpravo. Boli me tak pet dnu před ovu a v den ovu citim bolest kdyz si sedam.po ovu mam bolesti taky tak pet dnu

mami29
28. lis 2015

@renmilka no já Přemyslela zda mě nechytil slepak. Ale něco podobneho jsem měla minulý cyklus 14dc.

Strana