Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

proto jsem zacala delat ovulacni testy prikladala jsem to tomu že uz ovu je a ono prd
Děkuji holky tak pokud je to ono tak máme tento měsíc smůlu. Poslední sex byl 12dc.
A já evidentně neměla žádné příznaky 😀
Ahoj,dnes jsem 2DC zkusila jsem ovu test a nevím jako.Asi tuto metodu nebudu používat.Foto v mém profilu
Holky tak dnes uz si zoufam. Docela solidne me poboliva bricho ale ne jako u MS. Spis docela divoke pichani pak zase tlak. Vytok stale silny ale nezapacha nesvedi.
Ahoj holky,tak ja dnes 12-13 DPO a TT ani naznak :D Bolest bricha jako pri ms,takze zrejme dalsi snazeni pred nami :D
Ahoj holky dlouho jsem tu nebyla tak co je u vas noveho?
@gambrinkax No MS (NE)čekám příští sobotu... A pro orientaci:
@renmilka krasny tak drzim pesticky at se zadarilo 😀 😀 ja mam dnes 6dni spozdeni test jsem delala pred 3dny ale bohuzel od mamatestu takze jen ducharim a moc tomu neprikladam zadnou vahu pac mamatesty jsou zavadny 😒
@gambrinkax Moc díky.😊 No, právě taky tam toho ducha vidím😊 Ale to vím, že u těch mamatestu je to takový divný... Ale pokud klasicky nemeskas, tak je velká naděje, že duch není falešný a přeji, ať to tak také je😉
@renmilka dekuju no uvidim zitra zkusim dalsi pokud bude stejny je to falesny a pokud bude tmavsi pak nebude pochip ale moc tomu nedavam
oprava pochyb 😀
@gambrinkax já tu čárku vidím poměrně dobře ale s mamatesty nemám zkušenost, já dělala Pregnant 10, držím palce!
@jasmina09 ja s mamatestem mela hodne dobry zkusenosti u prvni dcery ale to byli modry. a ted jak se delaji ty fialovy tak na ne moc chvali neslysim teda. tak z toho duvdu moc v to nedoufam abych nebyla zklamana 😉

@mami29 mě bolelo vždy dva až tri dny před ovu