Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@maruberu já to pojistila v ten večer pozitivního lh testu(19.8) ,pak ráno a pro jistotu včera ráno znova 😀 byla jsem po TOM půl hodiny s nohama nahoru. Dnes ráno mě bolelo v pravém vaječníku, jakoby brnel a hořel... Tak nevím no do MS to mám nějak 11 dní tak prostě musíme počkat. Co ty?
holky mám jednu otázečku, je tedy od tématu. Může přijít ještě ovulka pokud na ultrazvuku byla vidět dutinka s mens. tekutinou?moc děkuji za odpověď
právě že neměla, ale poslední 3 dny mě bolí při sexu břicho, tak jsem myslela že už je, ale ovu test negativní :( my bohužel ještě měsíc počkáme a pak nás čeká CAR, bylo mi to doporučeno.
@maruberu libí se mi, že si mě všímáš ikdyž nepřidávám prispevky kazdy den 🙂
clostil beru kvuli ovulaci 3-7 DC ,2x denne.... ale ted mam nasazeny utrogestan 16-24DC a jsem po nem dost ospala :D
JInak ani nevím mám asi vetší prsa, citlivý podbrisek, ale to mám normalne i tyden pred MS , takze tomu niak nedavam pozornost.... mám 9 dní do MS ... Akorát chodím pořád na malou a neustale koukam do lednice co bych snedla :D
Co ty ?
ahoj holky jdu si pro radu emoticon od ctvrtka me zacalo bolet bricho tak jsem si koupila ovu testy GS ovultest testovat.ctvrtek zadna carka patek uplne slabounka skoro nesla videt v sobotu silnejsi v nedeli uz sla videt pekne ale stale slaba no a vcera byla uz skoto stejne silna jako kontrolni...a ted ...dneska jsem sla do lekarny ze si jeste koupim testy jelikoz abych vedela zda ovu probehla ..no ale nemeli ty GS ale jen jine tak jsem je vzala a tam je carka uplne slaba ...tak ze ma otazka zni myslite si ze uz ovu probehla??viz foto ruzovy je ten co jsem delala po dobu 4 dnu a ten druhy co jsem delala dneska ...a fotka testu je ze vcerejska ..dnesni jsem ani nefotila carka byl fakt slaba
@monikaaaa24 Podle me ovulace probiha nekdy dneska.
@monikaaaa24 Je pozitivni 🙂
a holky kdyz by ovu byla dneska tak ten ovu test ukaze pozitivni nebo negativni ?jak to je v den ovulace s tema testama 😀 😀 nejak se v tom ztracim😀
Ahojky, chtěla bych poradit a podělit se o mou zkušenost s ovulačními testíky, testuji, skoro celý měsíc (mám nepravidelný cyklus), menstruace byla vyvolaná po třech měsících, dostavila se po cca týdnu po injekci, po menstruaci (10.8.) jsem začala testovat ovulaci ovulačními tyčinkami.. do 21.8. byla testovací čárka stále slabá, od 22.8. do dnes 25.8. je téměř totožná testovací s kontrolní, je možné, že 4 dny po sobě je stále stejně tmavá jako kontrolní? má s tím někdo zkušenost? nekvalitní testy? Kdy myslíte, že byla ovulace, nebo bude? jsem z toho popletená 😀 😀
Teplotu měřím zatím poprvé tento cyklus, je to dost kolísavé, tak nevím, tulíme se cca obden.
Přikládám, foto, je shodné se skutečností. Díky za vaše komentáře 🙂
@monikaaaa24 Jestli probíhá dneska či zítra, tak by test dneska měl slábnout.
@luciestancova 24. DC vypadá pozitivní 😉
@luciestancova Je to způsobené rozdílnou citlivostí testů - modré jsou pravděpodobně citlivější (na Tebe až moc). Ovulace se podle toho určit nedá.
@maruberu taky myslím 23., 24.
Bazální teplota 23. byla 37, 24. byla 36,4, dnes 36,8
Dnes mě pobolívá v podbříšku a cítím tlak, tak nevím. Dlouho jsem brala antikoncepci a po vysazení jsem trpěla na záněty a rozhozená menstruace atd atd.
Asi to budeme s manžou ještě zkoušet a pak čekat a čekat 😀
@werumka Taky jsem si to tak říkala, možná zkusím koupit ty zelené, tam ze začátku nebylo vidět vůbec nic, pak jsem koupila ty modré a hned silné čárky.. ach jo :-/
@luciestancova A jaká je značka těch zelených a modrých?
Sichrujeme už druhý měsíc, jen minule jsem byla v době ovu na dovče bez chlapa 😀 ale to byl první měsíc po vysazení antikoncepce a ovu jsem měla tak silnou až jsem se divila, bolest břicha a hlen, že jsem si připadala jako slimák 😀 . Teď to zkouším, jestli to fakt cítím správně, zase mě bolí břicho atd, tak snad za pár dní budu dávat jiné poz.testíky 😀

@maruberu 13dc určitě pozitivní