Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Dnes 4. den opět pozitivní ovulační test. Jsem 13DC . tak já nevím 😒
@martiknovak hele..proste to neřeš a sexuj 😉
@luciasek1987 100 % pozitivni
@dzogobela tak jsem na to zvědavà... Drž palce prosím 🙂
@juliemichal no supr. To vypadá parádne😉 To bude tehu! Gratuluji.... Kolikaty jsi ?
@renmilka snad to bude těhu co bych za to dala 🙂 dnes jsem buď 10 nebo 11 nebo 12DPO 🙂 ale spíše se přikláním k 10DPO 🙂
@renmilka a jak jsi na tom ty? 🙂
@juliemichal To tehu bude !😉 No, já jsem tak cca 10.DPO a test pořad negativní, ale opět vzorek moči nee úplně první😕
@renmilka no já jsem taky měla včera negativní testík právě a dnes toto,ale bylo to s úplně první moči 🙂 držím moc palečky aby jsi našla to co já a měla jsi tak nádherný dáreček na Vánoce jako my,pokud to zase neodejde s opožděnou ms :( už jsem to tak měla 6x či 7x :(
@juliemichal No, uvidíme, třeba zkusím v pátek ráno, v sobotu už by měla dorazit MS. Díky moc a je pravda, že se to může ukázat že dne na den...ty one step nejsou tak citlivé... Uvidis, že tentokrát se udrží a budeš jen sílit s testy😉
@renmilka snad máš pravdu moc děkuji 🙂 no one stepy jsem měla min cyklus a fakt jsem tam skoro nic neměla a na dr max krásnou čárečku 🙂 tak moc moc moc držím palečky aby mrcha nedošla 🙂
Není zač, taky díky😊No, četla jsem to s těmi testy, no za tři dny se snad už uvidí...
@juliemichal Máte foto ovu testu jak sílí?🙂Děkuji
@anonym1987 bohužel omlouvám se nemám ☹ mám jen dnešní ovu test,stále silná čárka,ale měla jsem silnější.
@juliemichal ,ale tohle je negativní.Mimochodem jsem měla problém,že ovu testy z benu je jich tam 6+2 tehotensky mi stále ukazovali obe silné skoro stejné.Tak dnes jsem koupila od dr Maxe a jsem sppkojena.Takže další snažení před námi.Jenom každý kalendář jinak ukazuje merim bt,ale ovu testik to snad jistí.Rozmezí 11.12-14.12 Doufám ,že to klapne.Délka cyklu 28,30 a někdy více .🙂
@anonym1987 jj tento je negativní to máš pravdu,ale měla jsem i silnější 😀 no já s dr maxy spokojená nejsem,protože silnější čárku než toto no teda spíše jen o trochu silnější mi udělal a nic jiného.... ale jinak s benu lékárny jsem si ovu testy nekupovala tak nevím... no uvidíme zítra,zítra si udělám poslední tt tak jsem zvědavá
@juliemichal držím pěstí.
Tak u me nic, zitra cekam mrchu. 😒
Tak to jsme na tom úplně stejně... Ani mě tentokrát neboli prsa a ten tlak v podbřišku co mívám před taky ne...ale takové citlivé občasné popichavani, takže MS asi na sebe nenechá přesto čekat😕
@monik13
@renmilkapridavam se do řad čekatelek na mrchu☹
@anonym1987 děkuji tak bohužel dnes na testíku dr max vůbec nic ☹ dělala jsem si ho před chvíli ☹ ach jo takže další měsíc snažení a to bude už 43 měsíc ☹

@luciasek1987 Nemusí být stejně tlustá nebo tlustší. V životě jsem stejně tlustou neměla a zadařilo se. Spíš bych sledovala, jestli nějak sílí a pak zase slábne.