icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
valeri10
1. pro 2015

@anonym1987 Tak s citlivostí testů ti neporadím. Já chodím na utz a až podle toho dělám někdy testy. Minulý cyklus mi test neukázal ani náznak čárky den před ovu (každý cyklus je jinýnež minulý cyklus). Při zjišťování ovu se doporučuje kombinovat více metod. Příští cyklus ty testy nemusíš mít vůbec takové jaké je máš teď.

renmilka
1. pro 2015

Test nadále negativní, ale ne úplně z první moči, ale zas jsem skoro nic nepila dnes...takže asi.....Nic 😒

valeri10
1. pro 2015

@renmilka někomu test ukáže klidně i 14 dnů po vynechané ms. Proto se nemá testovat dřív. Tady se furt loví duchy a moc se to hrotí.Takže klídek a nohy v teple 😉

renmilka
1. pro 2015

@valeri10 Já vím, ale to je tím že tomu celkově nevěřím😞...Dnes mě občas dloubalo ve vaječníku, že mi prijde, že už se připravuje MS na víkend😜

jasmina09
1. pro 2015

@renmilka a kolikátý DPO si dělala test?

jasmina09
1. pro 2015

Holky tak na gynde všechno ok, dle UZ jsem 6+1, srdíčko tluče, vše jak má být 🙂

valeri10
1. pro 2015

@renmilka no mě taky právě takhle dloube ve vaječníku. Proto jsem včera vydedukovala a propočetla, že to mám dostat v sobotu (měla bych tedy 28 dní cyklus. Normál mívám 30-33, ale brala jsem clostil a ten mi posunul ovu o týden)

valeri10
1. pro 2015

@renmilka já už jsem v klidu. Říkám si, že si to miminko uděláme o vánocích. To je takový kouzelný čas jak tady někdo psal 🙂

valeri10
1. pro 2015

@jasmina09 krásná zpráva. gratuluji 🙂

jasmina09
1. pro 2015

@valeri10 moc díky a vám holky hodně štěstí při snažení!!!! 😉

nuninove
1. pro 2015

Ahoj mam dotaz..tento mesic poprve zkousim ovu testy..zacala jsem 13DC obvykle mam 32 dni..prvni dva dny bilo a ted 5 dnu po sobe lehky duch vsechny dny stejny. .ted mi testy dosli a do lekarny se nedostanu..myslite si ze ovu muze teprve prijot behem toho tydne? Nebo ze mohla byt driv nez jsem testovala i kdyz ted tam mam slaby duchy?

renmilka
1. pro 2015

@jasmina09 Tak gratuluju ! Já věděla, že to bude OK už podle testů😉...No u mě byla ovu ten víkend 21/22 asi...Takže něco malinko přes týden 9/10.DPO...?

renmilka
1. pro 2015

@valeri10 Nezbývá, než čekat😉 Ty příznaky jsou různý a i PMS😕 ....

actiimelka
1. pro 2015

@renmilka no já jsem jaksi bez příznaků... krom neustálého bolení břicha... ale jinak nic... takže si myslím, že začne další kolo snažení...ale nečekala jsem ani, že by se mohlo hned napoprvé zadařit... tak ještě stále můžu doufat,ale myslím, že nic...

dzogobela
1. pro 2015

@jasmina09 tak super, gratulace! 🙂

dzogobela
1. pro 2015

@nuninove ja mela ovulaci 37. den 😀 ale jsem dost nestandartni pripad 😀 jinak to byva cca 14 dni pred MS.

valeri10
1. pro 2015

@nuninove Je možné, že třeba u tebe ani silnější testy nebudou. A taky každý cyklus je to jinak. Jednou můžou být testy silné a podruhé zase ne. doporučují se aspoň dvě metody sledování ovulace.

nuninove
1. pro 2015

@valeri10 nikdy jsem ji nemerila a netestovala tak se v tom prave nevyznam :D

valeri10
1. pro 2015

@nuninove tak zkus ještě do toho tu bazalni teplotu

luciasek1987
1. pro 2015

ovulka nebo ne? BT 37,2

keny123
1. pro 2015

@luciasek1987 za mě ještě ne musí by stejně silná jako kontrolní

luciasek1987
1. pro 2015

@keny123 děkuji za názor 🙂 mám bolesti v podbřišku... ale asi to tedy vypadá na zítřek 🙂

valeri10
1. pro 2015

@luciasek1987 me se ale zda ze mas vysokou bt? Meris si ji dlouho mas ji s cim porovnat?

luciasek1987
1. pro 2015

@valeri10 nn dnes jsem měřila poprvé... kolik má být BT?

renmilka
1. pro 2015

@luciasek1987 Ještě negativní, ale viděla bych to brzy😉

luciasek1987
1. pro 2015

@renmilka včera bylo sněhobílo... a dnes tohle...

valeri10
1. pro 2015

@luciasek1987 je to ruzne ale vetsina zen ma okolo 36 před ovu a po ovu pres 37.

renmilka
1. pro 2015

@luciasek1987 To se u ovulacnich testů stává, zítra už také může být pozitivní😊

keny123
1. pro 2015

@valeri10 jak píše renmilka zítra už muze byt pozitivni ale ani pozitivní test neznačí ovu ta je až den po pozitivnim nejčastěji... my jsme sexovaly de před pozitivnim ovu testem a den po nem a zadarilo se.držím palec

kajka93
2. pro 2015

Ahoj holky, muzete mi ppradit prosim ?? Pripada vam muj test pozitivni?? Testovala jsem vcera a pri tom jsem byla posledni den ms ... Je mozne abych mela takhle silny test pri ms?? Dneska rano jsem mela uz jen ducha 🙂 dekuji za rady a prikladam foto

Strana