icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
renmilka
4. pro 2015

@valeri10 Tak taky to neni v premenstruačním čase stoprocentní...jde o to, jak stoupá hCG a jaké testy máš, ty moje asi nic moc, u recenzí se píše i přesto že je desítkový, ukazuje pozdě, takže negativní test v brzkých dnech neznamená automaticky neúspěch, třeba nejsme jen mezi šťastnými, kterým test ukáže// týden po oplodnění😊

monik13
4. pro 2015

Holky je prave dnes uz 15dpo. , zitra cervená urcite prijde, achjo.. 🤐

renmilka
4. pro 2015

@monik13 A třeba zrovna nee😜 Já tedy cítím v podbřišku takový zvláštní lehce pichlavý pocit, takže už se asi taky schyluje.... Lutealku jsem teď poslední dva měsíce měla asi 13 dní...cyklu 29 a to je ziiitrau😱

vapka
4. pro 2015

@renmilka neee, nic zítra nedorazí 😀

bartvebartve
4. pro 2015

Holky dnes druhý den stejně silný ovu test, máte zkušenosti? Minule jsem měla silný jen dopo 22DC a večer už slábnul a ted 2x večer a obě čárky stejně silné...?

renmilka
4. pro 2015

@vapka Vsadime se ???😂

anonym1987
5. pro 2015

@juliemichal ,to me mrzí :( a co se poradit ma gynekologii.Treba pomuzou,pokud to nejde,možná to chce čas.Držím pěstí.Ja ted zkoumam bt,jelikož je dnes nejnižšíteplota.Tak uvidím co z toho vykoumam.Takhle brzo ráno tu asi snad nikdo nepíše :D

vapka
5. pro 2015

@renmilka Tak jak? jsem napnutá jak kšandy 😀 tento měsíc jsi na řadě 😀

anonym1987
5. pro 2015

to čekání ....zatím negativní

renmilka
5. pro 2015

@vapka Test čistý i dnes v devět z ranní moči, MS ale zatím nedošla... Já ale mívám občasné výkyvy, ale co se týká píchání v podbřišku, to vidím, že může třeba během dne nebo zítra dojít. Test je jak sníh😕

juliemichal
5. pro 2015

@anonym1987 no já už právě chodím do caru a vůbec na nic nepřišli ☹

anonym1987
5. pro 2015

@juliemichal A chlap je vyšetřen?

juliemichal
5. pro 2015

@anonym1987 ano ano i chlap je vyšetřen akorát tam byl jeden problém v červenci,že měl jen 7 milionů pohyblivých spermii,ale teď už 3 měsíc bere vitamín E tak asi se spermie zlepšili.min rok měl spermie 100%

anonym1987
5. pro 2015

Teda trochu me desite.Mám skoro stejně staré děti .A snažíme se 2 měsíc.No přeji ať to klapne,protože vidím sama jak za ty 2 měsíce se stresuji a na nic se nedokážu soustředit.

juliemichal
5. pro 2015

@anonym1987 a kolik mají tvé dětičky? 🙂 neboj teprve se začínáte snažit,určitě to co nejdřív klapne,možná i tento cyklus držím moc palečky 🙂 já si asi ještě dlouho počkám ☹

anonym1987
5. pro 2015

Ja mám 7,4 oba kluky:D
@juliemichal jinak samozřejmě by jsme chtěli holčičku,ale přeci jen pro mě je nejdůležitější to zdraví miminko

jasmina09
5. pro 2015

@juliemichal ty jo 7 milionu je hodně málo, norma kdysi bývala 80 mil. a teď to furt posouvají směrem dolu, je to teď 20 mil. myslím, tak jestli není fakt problém u chlapa..

jasmina09
5. pro 2015

@renmilka škoda, že je test bílý ale dokud mrcha nedorazí furt nějaká naděje je 😉 já dál pokračují ve svém nechutenství, sotva něco dám do huby 😀

juliemichal
5. pro 2015

@jasmina09 jj to máš pravdu je to fakt málo,ale min rok je měl 100% tak vůbec netuším ☹ a kontrolní spermiogram mu ještě ani nedělali a to vůbec nevím proč ☹ a abych ti pravdu řekla tak jsme neměli ty 3 dny půst,ještě den před spermiem jsme měli sex tak to prý i může být s tím 🙂

@anonym1987 jé tak to fakt máme skoro stejně staré chlapečky 🙂 a taky by jsme strašně moc chtěli holčičku 🙂 ale jak píšeš,nejduležitější je zdraví 🙂

renmilka
5. pro 2015

@jasmina09 To Jo, ono když dojde k zahnízdění třeba kolem 10.DPO a hCG stoupá pomaleji...Ale pocit v břiše tomu moc nenapovida😕 ,No věřím, že to není příjemný, ale to vydržís a další trimestr pak bude příjemnější a už s viditelným briskem😉

andrejka3741
5. pro 2015

Holky co myslíte? Ovulace dnes?

renmilka
5. pro 2015

@andrejka3741 Viděla bych to dnes jako pozitivní, ale ještě bych pretestovala večer a zitra, jestli ještě ztmavne, ať vychytas vrchol a opetne zesvetlani...ovulace nastává 6-48 hodin po pozitivním testu ! S tím počítat a jistit😉

vapka
5. pro 2015

@jasmina09 Tak už to přišlo? No ne že bych Ti to přála, ale pořád jsi měla strach, že nic necítíš...no já jsem v tom také a pořád, minule mě to drželo do 6 měsíce, tak jsen doufám, že to přejde tentokrát dříve. Teď je to i intenzivnější, hlavně nemůžu si ani lehnout, lítá mi tu malej cvrček 😀 Dnes jsem se málem po... na dětském hřišti 😀 držím palce aať to ve 12tt přejde... renmilka to je mi líto, že nic tam není vidět, no ale naděje umírá poslední.... hlavně hlavu vzhůru...

andrejka3741
5. pro 2015

@renmilka Taky mě napadlo přetestovat ještě dnes večer,at je jistota🙂 Takže tulení už dnes? Nebo stačí od zítřka?

vapka
5. pro 2015

@andrejka3741 testuj a určitě začněte už dnes a vydržte to alespoň 3 dny, ale zkus test ještě zítra.... může být ještě silnější.... držím palce

andrejka3741
5. pro 2015

@vapka Asi to bude nejlepší🙂 Díky,snad se zadaří 😉

andrejka3741
5. pro 2015

Ještě se chci holky zeptat,jsem tady v tom nová,testuji se zatím asi 14 dní. Když bych měla ovulaci zhruba ten 24DC, znamená to, že ji tak budu mít v tento termín každý měsíc? Nebo se může ukázat i jindy?

renmilka
5. pro 2015

@andrejka3741 Raději bych ještě testovala, ať to vychytas😉

andik.cz
5. pro 2015

@andrejka3741 Máš stále stejně dlouhý cyklus? Jestli ne, tak nechodí ve stejný den cyklu, protože stejná delka je u LF - tedy doba od ovulace do menstruace.

andrejka3741
5. pro 2015

@andik.cz Ještě nevím. Jsou to tepvre necelé 3 týdny co jsem vysadila antikoncepci. MS má dorazit 12.12 tak teprve uvidím jaký cyklus mám.

Strana