icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
andik.cz
5. pro 2015

@andrejka3741 No jelikož už jsi 24DC a teprve máš (asi) pozitivní, ještě bych ověřila...tak OVU nastane nejdříve zítra, to je 25DC no a hraniční LF bývá 10dní spíš 12-14 max myslím 16, tak bych s 12.12. nepočítala...budeš mít tento cyklus delší, ale jestli je první po vysazení, tak se to může ještě pak změnit a proto jestli se nepodaří tento měsíc, tak bych určitě testovala OVU i ten další ;)

andrejka3741
5. pro 2015

Uff.Vyčerpávající 😀 Díky,testovat mám v plánu určitě dál,at vím jak na tom jsem🙂)

jasmina09
5. pro 2015

@vapka právě, že neblinkám a nevolnosti mám mírné, spíš to nechutenství mě trápí, fakt sotva něco sním 😒 no snad to brzy přejde 😀 a kdy jdeš na další kontrolu? já 15.12 🙂

vapka
5. pro 2015

@jasmina09 11.12. jdu na screening a 18.12. na gyndu, jinak mezi ještě hematologie a možná kardio, Mám to trošku komplikovanější, s prvním těhu jsem měla preeklampsii, tak teď jsem pod drobnohledem... no ale v pátek mi řeknou i jaké riziko je, že mi ta preeklampsie hrozí znova. tak snad nehrozí...

jasmina09
5. pro 2015

@vapka no ta preeklampsie se podle mě nedá moc předvídat v prvním trimestru, nevím podle čeho by to dělali, co vím se právě projevuje ve 2 a spíš 3 trimestru, a důležitý je tlak a protein v moči, tak možná mají na mysli toto, někdy se k tomu počítají i otoky..no dobře tak jsem si zahrála na chytrou 😎 hdně štěstí se screeningem i se vším, bude to ok 😉

monik13
6. pro 2015

Tak ja dnes 1DC... 😝

renmilka
6. pro 2015

Tak čekám, kdy to přijde, už jsem ani netestovala, už mám v břiše opravdu divně, tlak, citlivost, určitě MS je už za dveřmi. 😝 Testovala jsem jen večer a pořad negativní. A do toho žaludek nějak na vodě a i přesto, že jsem vyspala, tak taková jiná únava, já tomu říkám hormonální... 😕

renmilka
6. pro 2015

@monik13 To je škoda😤 Ale nebudeš sama, me se urco během dne MS ukáže, cítím to...

anonym1987
6. pro 2015

Ahoj test ovu sílí,ale dnes průhledný,táhlí vytok jako naružovělí(krev) jsem 10 DC cyklus 28-30 bolí me pravá strana.Cipek měkký,otevřený.Co vy na to?

mami29
6. pro 2015

@anonym1987 že mas ovulku 🙂

mami29
6. pro 2015

@anonym1987 nebo brzy bude

anonym1987
6. pro 2015

@mami29 ,ale co ty testy,ovu test negativní vcera bt 36,58,dnes 36,74 .Tak uvidíme

andrejka3741
6. pro 2015

Tak ovu test dneska silnější než včera..snad dobré znamení🙂)

mami29
6. pro 2015

@anonym1987 plodný hlen, měkký čípek, bolest vaječníku. Podle mě ukázkové plodné období a lepší se snažit před ovu než až po pozitivním tehu testu. Dle mě. Nebo frekvence sexiku ob den a není potřeba testovat.

vapka
6. pro 2015

@jasmina09 Oni tu preeklampsii neodhalí teď, je to v tom 3. i 2. trimestru jak říkáš, no a jinak je v moči bílkovina.... proto každá kontrola na poradně s močí 😀 No ale teď jsou právě schopni v tomto týdnu na screeningu říct procentuální možnost, jestli to později hrozí... Ptostě jsem si to nastavila tak, že teď miminko donosím a nic se dít nebude 😀

vapka
6. pro 2015

@anonym1987 sexuj teď každý den, rada z praxe, už 2x to vyšlo, držím palce.....

anonym1987
6. pro 2015

Jenom me děsí ze ovu test zaslábl.Takže spíše ovulace teprve dorazí,ale akné,nafouknute břicho,bolesti stále trvá ,Tak ted čekat a tulit se.

anonym1987
7. pro 2015

@mami29 Tak nevím ,spíše se ovu chystá MOŽNÁ.

jasmina09
7. pro 2015

@vapka jo neboj, podruhé už se ti to nestane 😉 jinak typují, že tohle bude holčička 😝

jasmina09
7. pro 2015

@renmilka renčo jak si na tom? dorazila mrcha?

iva27
7. pro 2015

Ahoj holky,jak jsem s ovu testama rychle zacala,tak i skoncila.Pozitivni jsem nemela vlastne zadny jen okolo toho 11DC byla slaba carka pak uz nic.Tenhle mesic jsme to i ve snazeni total projeli,takze kazdym dnem cekam ms a Dr.mi napsal od 4DC Clostilbegyt.Jsem zvedava,jak mi po nem bude,co takhle procitam diskuze,tak ma vedlejsi ucinky velky,ale stoji to za to..ne 😉

renmilka
8. pro 2015

@jasmina09 Ještě nee, ale ten pocit v břiše a test včera večer negativní, vypadá to , že se jen že svých 29 MS zdrží tentokrát, mivam někdy max.36 a dnes je 32....Vidím to brzy je tady, na testu by už musel duch být......

renmilka
8. pro 2015

@jasmina09 nebo byla i ovu později a nevychytali jsme. Jednou člověk netestuje😢 Jinak mám odpolku, tak proto je má aktivita na MK nic moc teď...😉

uhz
8. pro 2015

@renmilka Zkus spis merit bt, je to mnohem spolehlivejsi. Kdysi jsi mi tady radila s ovu testama a ovulace byla uplne jindy, nez tehdy ukazovaly, tak treba je problem podobny- proste si myslis, ze je jindy nez opravdu je.

katerina_m
9. pro 2015

Ahoj devcata,muzete mi nekdo poradit? V patek jsem byla u doktorky a ta mi rekla,ze budu ovulovat v pondeli nebo nejpozdeji v utery.V pondeli jsem si delal tes a mela jsem ho pozitivni,ale druhy den uz tam byl sotva viditelny dusik.Znamena to,ze jsem tedy opravdu ovulovala v pondeli?

dzogobela
9. pro 2015

@katerina_m ovulace nastava 12-24 hodin po pozitivni testu,viz pribalovy letak 🙂 takze ano v pondeli nebo v utery,presne, jak ti rekla doktorka :-P

renmilka
9. pro 2015

@uhz Jo, třeba to zkusim, jenže já nejsem vstavaci typ, tzn.že se stává, že nevstavam ve stejnou dobu....tak to měření nebude asi nejjednodušší😂 Uvidíme, dnes jsem 33.DC, test negativní...že by anovulacni ? Mám třeba dvakrát 29 a pak najednou 36....nebo ovu později ?

uhz
9. pro 2015

@renmilka To je těžko spekulovat, myslím, že málokdo má cyklus, na který může na každý měsíc stejně spoléhat. Já taky neměřila přesně ve stejnou dobu, hoďku sem tam mi to lítalo. I tak je to přesnější než testy.

andrejka3741
9. pro 2015

Holky,mě tu někdo radil měřit teplotu alespon po 3-6hod. spánku. Zajímalo mě to,jelikož dělám na třísměnný provoz a měřit denně ve stejný čas je nemožné. Tak to asi zkusím🙂)

nataly007
10. pro 2015

Ahoj holky, myslíte, že už je ta testovací stejně silná jako kontrolní? V neděli bylo na testu bílo, pak postupně slabá čárka, včera už tak polovina intenzity oproti kontrolní a dneska tohle. Je to už pozitivní, nebo by měla být ještě silnější? Testovala jsem jen jedniu denně, takže co 24 h., možná by třeba v těch mezerách mezi jednotlivými testy byla i silnější.

Strana