Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Uff.Vyčerpávající 😀 Díky,testovat mám v plánu určitě dál,at vím jak na tom jsem🙂)
@jasmina09 11.12. jdu na screening a 18.12. na gyndu, jinak mezi ještě hematologie a možná kardio, Mám to trošku komplikovanější, s prvním těhu jsem měla preeklampsii, tak teď jsem pod drobnohledem... no ale v pátek mi řeknou i jaké riziko je, že mi ta preeklampsie hrozí znova. tak snad nehrozí...
@vapka no ta preeklampsie se podle mě nedá moc předvídat v prvním trimestru, nevím podle čeho by to dělali, co vím se právě projevuje ve 2 a spíš 3 trimestru, a důležitý je tlak a protein v moči, tak možná mají na mysli toto, někdy se k tomu počítají i otoky..no dobře tak jsem si zahrála na chytrou 😎 hdně štěstí se screeningem i se vším, bude to ok 😉
Tak ja dnes 1DC... 😝
Tak čekám, kdy to přijde, už jsem ani netestovala, už mám v břiše opravdu divně, tlak, citlivost, určitě MS je už za dveřmi. 😝 Testovala jsem jen večer a pořad negativní. A do toho žaludek nějak na vodě a i přesto, že jsem vyspala, tak taková jiná únava, já tomu říkám hormonální... 😕
Ahoj test ovu sílí,ale dnes průhledný,táhlí vytok jako naružovělí(krev) jsem 10 DC cyklus 28-30 bolí me pravá strana.Cipek měkký,otevřený.Co vy na to?
@anonym1987 že mas ovulku 🙂
@anonym1987 nebo brzy bude
@mami29 ,ale co ty testy,ovu test negativní vcera bt 36,58,dnes 36,74 .Tak uvidíme
Tak ovu test dneska silnější než včera..snad dobré znamení🙂)
@anonym1987 plodný hlen, měkký čípek, bolest vaječníku. Podle mě ukázkové plodné období a lepší se snažit před ovu než až po pozitivním tehu testu. Dle mě. Nebo frekvence sexiku ob den a není potřeba testovat.
@jasmina09 Oni tu preeklampsii neodhalí teď, je to v tom 3. i 2. trimestru jak říkáš, no a jinak je v moči bílkovina.... proto každá kontrola na poradně s močí 😀 No ale teď jsou právě schopni v tomto týdnu na screeningu říct procentuální možnost, jestli to později hrozí... Ptostě jsem si to nastavila tak, že teď miminko donosím a nic se dít nebude 😀
@anonym1987 sexuj teď každý den, rada z praxe, už 2x to vyšlo, držím palce.....
Jenom me děsí ze ovu test zaslábl.Takže spíše ovulace teprve dorazí,ale akné,nafouknute břicho,bolesti stále trvá ,Tak ted čekat a tulit se.
@mami29 Tak nevím ,spíše se ovu chystá MOŽNÁ.
Ahoj holky,jak jsem s ovu testama rychle zacala,tak i skoncila.Pozitivni jsem nemela vlastne zadny jen okolo toho 11DC byla slaba carka pak uz nic.Tenhle mesic jsme to i ve snazeni total projeli,takze kazdym dnem cekam ms a Dr.mi napsal od 4DC Clostilbegyt.Jsem zvedava,jak mi po nem bude,co takhle procitam diskuze,tak ma vedlejsi ucinky velky,ale stoji to za to..ne 😉
Ahoj devcata,muzete mi nekdo poradit? V patek jsem byla u doktorky a ta mi rekla,ze budu ovulovat v pondeli nebo nejpozdeji v utery.V pondeli jsem si delal tes a mela jsem ho pozitivni,ale druhy den uz tam byl sotva viditelny dusik.Znamena to,ze jsem tedy opravdu ovulovala v pondeli?
@katerina_m ovulace nastava 12-24 hodin po pozitivni testu,viz pribalovy letak 🙂 takze ano v pondeli nebo v utery,presne, jak ti rekla doktorka :-P
Holky,mě tu někdo radil měřit teplotu alespon po 3-6hod. spánku. Zajímalo mě to,jelikož dělám na třísměnný provoz a měřit denně ve stejný čas je nemožné. Tak to asi zkusím🙂)
Ahoj holky, myslíte, že už je ta testovací stejně silná jako kontrolní? V neděli bylo na testu bílo, pak postupně slabá čárka, včera už tak polovina intenzity oproti kontrolní a dneska tohle. Je to už pozitivní, nebo by měla být ještě silnější? Testovala jsem jen jedniu denně, takže co 24 h., možná by třeba v těch mezerách mezi jednotlivými testy byla i silnější.

@andrejka3741 No jelikož už jsi 24DC a teprve máš (asi) pozitivní, ještě bych ověřila...tak OVU nastane nejdříve zítra, to je 25DC no a hraniční LF bývá 10dní spíš 12-14 max myslím 16, tak bych s 12.12. nepočítala...budeš mít tento cyklus delší, ale jestli je první po vysazení, tak se to může ještě pak změnit a proto jestli se nepodaří tento měsíc, tak bych určitě testovala OVU i ten další ;)