icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
juliemichal
16. pro 2015

spodní je včerejší,vrchní je dnešní.

pavlinpaj
16. pro 2015

Ahoj holky myslite ze uz Je to ono? Diky 🙂

juliemichal
16. pro 2015

@pavlinpaj já si myslím,že už je 100% pozitivní 🙂 jukneš se pls na mé ovu testy?kdy jsi prosím cca asi měla tak silné čárky jako já?dnes jsem 5DC 😀 a mé foto je na předešlé straně.

pavlinpaj
16. pro 2015

Dekuji, jeste testnu vecer. No ja mam cyklus 28dni.testuju dryhy mesic, a minuly byl pozitivni 20DC a ted asi dnes(19 DC) a tak solve carky jako ty mivam tak 13DC 😀

pavlinpaj
16. pro 2015

@juliemichal zapomnela jsem oznacit

juliemichal
16. pro 2015

@pavlinpaj ano taky bych jsem zkusila ještě večer být tebou si udělat ovu testík,ale podle mě už pozitivní je 🙂 taky mívám cyklus 28-30DC a tak právě tu síly mých čárek nechápu,když jsem dnes 5DC ☹ jinak ovu mívám cca 13-15DC a tobě moc držím palečky aby se zadařilo 🙂

pavlinpaj
16. pro 2015

A nejsi tehotna treba? Moc dekuji. Is jednu princeznu doma mam a snazime se uz 7 mesic. Tak snad uz to brzo prijde 🙂 tobe taky preji at je zadari 🙂
@juliemichal

juliemichal
16. pro 2015

@pavlinpaj no včera večer jsem si dělala těhu test a vůbec nic tam nebylo,ale mám i divnou menstruaci ☹ fakt hodně slabou ☹ já mám doma už 2 raubíře a o třetí se snažíme 43 měsíců a je mi s toho už špatně ☹ u kluků jsem takové problémy jako teď neměla ☹ a taky moc moc děkuji 🙂

pavlinpaj
16. pro 2015

@juliemichal paani, to je doba. I to vic drzim pesticky. Nam dcera trvala 14mesicu. A Vubec jsem nevedela ze jsem tehotna. Mesic kdy jsem otehotnela, jsem mela MS uplne normalni jako vzdy. Zadnou slabou ani kratsi jak se pise. A moje mamka u vsech tri deti mela MS prvni tri mesice. A tehu test jsem mela pozitivni az od pateho tyden tehotenstvi. Driv negativni. Ani naznak. Mela jsem nizkou hladinu HCG. Ale za chvili se to vse srovnalo 🙂 hodne stesti preju

juliemichal
16. pro 2015

@pavlinpaj jj to je doba a je to hnus,už mě to ubíjí a taky mě to už nebaví ☹ no já u prvního jsem otěhotněla neplánovaně,tak jsme si ho nechali a jsem za to moc ráda,u druhého jsme se snažili 7 měsíců a teď tak dlouho ☹ tobě moc moc přeji aby to klaplo a byla jsi těhulka 🙂 no já u kluků jsem měla vždy těhu test pozitivní jak jsem měla týden zpoždění 🙂 jinak jsem u kluků ms neměla tak vůbec netuším ☹ co by to teď mohlo být.akorát mě zaráží,že mé ovu testy tak sílí ☹ co bych za to dala,kdybych byla těhu 🙂 a nikdy jsem tak brzo neměla ovulaci ☹ což se obávám,že cca tak za 2 dny bych mohla mít ovu test pozitivní.

pavlinpaj
16. pro 2015

@juliemichal to verim, ze to ubiji ☹ snad uz se brzo zadari. A ja si myslela, jak nam to zas netrva. Budu drzet pesticky. Dej vedet, jak ti to dopadlo 🙂 a moc dekuju

juliemichal
16. pro 2015

@pavlinpaj dobře moc děkuji a neboj určitě dám vědět jak to dopadlo 🙂 pro jistotu si budu dělat denně ovu test aby nebyl za chvíli náhodou pozitivní 😀 a ty dej taky určitě vědět jak tobě to dopadlo 🙂

anonym1987
16. pro 2015

@juliemichal bych sexoval ob den,podle toho ovu se fakt blíží,bych tak brzo ovu nečekala ;)

juliemichal
16. pro 2015

@anonym1987 to já taky právě tak bych ovu fakt nečekala 😀 akorát nevím co si o tom myslet 😀 jako dnes 5DC a toto 😀

anonym1987
16. pro 2015

No me po tomhle testu přišla druhy den ovu.
@juliemichal

anonym1987
16. pro 2015

@juliemichal strana 117 mám tam ovu testy,dnes je už slabounky

juliemichal
16. pro 2015

@anonym1987 děkuji juknu se 🙂 ty bláho tak to bude masakr,jestli fakt zítra budu mít pozitivní ovu testík 😀 ale je pravda,že mě pobolívá hlava a včera fakt dost a to mívám 3 dny před ovulací 😀

anonym1987
16. pro 2015

Holky,ženy takže zeptám se hloupě poslední tuleni 13.12 ovu byla 15.12 takže to jsou 2 dny před ovu? Dekuji 🙂

juliemichal
16. pro 2015

@anonym1987 pokud jsi měla 15.12 ovu tak ano to jsou 2 dny před ovu a to by klapnout mohlo,moc držím palečky 🙂

anonym1987
16. pro 2015

@juliemichal děkuji,uvidíme jestli to spermie vydrželi 🙂 nekdy si říkám,že ten můj chlap dělá kluky,přitom on má 2 sestry :D

juliemichal
16. pro 2015

@anonym1987 já si myslím,že ty spermie mohli vydržet 🙂 moc moc držím palečky 🙂

renmilka
16. pro 2015

Pořád nic😊

juliemichal
16. pro 2015

@renmilka super,jen tak dál.držím úplně všechno co se dá 🙂 rozluskni to,aby tu už jen přibývaly těhulky 🙂 dělala sis ovu testík? :D

anonym1987
16. pro 2015

A testy koupené?,ja bych už byla na gynde a chtěla utz a odběr;)
@renmilka

renmilka
16. pro 2015

@juliemichal Diiiiky😉 Jo, dělala😂 Ale až vylezu z vany mrknu, ale pozitivní nebude ,,ještě,,To bylo vidět....

renmilka
16. pro 2015

@anonym1987 Ne ne, testy nemám, až se pro ne dostanu, tak bude tak víkend😀 No nad odběrem také přemýšlím, jestli to tak půjde dal ...dnes ofiko čtvrtý den zpoždění z mého maxima 36....

juliemichal
16. pro 2015

@renmilka tak jsem zvědavá na tvůj ovu testík,snad bude pozitivní,držím palečky 🙂

renmilka
16. pro 2015

@juliemichal Pozitivní není, dnes jsem pila o něco víc, než jindy....ale i tak, nevím jakou váhu dávat testům čtvrtý den zpoždění..😕

renmilka
16. pro 2015

Tady ten ovulacni test......😤

pavlinpaj
16. pro 2015

@juliemichal ted jsem si delala dalsi test a druha carka Je o chloupek slabsi

Strana