Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@pavlinpaj já si myslím,že už je 100% pozitivní 🙂 jukneš se pls na mé ovu testy?kdy jsi prosím cca asi měla tak silné čárky jako já?dnes jsem 5DC 😀 a mé foto je na předešlé straně.
Dekuji, jeste testnu vecer. No ja mam cyklus 28dni.testuju dryhy mesic, a minuly byl pozitivni 20DC a ted asi dnes(19 DC) a tak solve carky jako ty mivam tak 13DC 😀
@juliemichal zapomnela jsem oznacit
@pavlinpaj ano taky bych jsem zkusila ještě večer být tebou si udělat ovu testík,ale podle mě už pozitivní je 🙂 taky mívám cyklus 28-30DC a tak právě tu síly mých čárek nechápu,když jsem dnes 5DC ☹ jinak ovu mívám cca 13-15DC a tobě moc držím palečky aby se zadařilo 🙂
A nejsi tehotna treba? Moc dekuji. Is jednu princeznu doma mam a snazime se uz 7 mesic. Tak snad uz to brzo prijde 🙂 tobe taky preji at je zadari 🙂
@juliemichal
@pavlinpaj no včera večer jsem si dělala těhu test a vůbec nic tam nebylo,ale mám i divnou menstruaci ☹ fakt hodně slabou ☹ já mám doma už 2 raubíře a o třetí se snažíme 43 měsíců a je mi s toho už špatně ☹ u kluků jsem takové problémy jako teď neměla ☹ a taky moc moc děkuji 🙂
@juliemichal paani, to je doba. I to vic drzim pesticky. Nam dcera trvala 14mesicu. A Vubec jsem nevedela ze jsem tehotna. Mesic kdy jsem otehotnela, jsem mela MS uplne normalni jako vzdy. Zadnou slabou ani kratsi jak se pise. A moje mamka u vsech tri deti mela MS prvni tri mesice. A tehu test jsem mela pozitivni az od pateho tyden tehotenstvi. Driv negativni. Ani naznak. Mela jsem nizkou hladinu HCG. Ale za chvili se to vse srovnalo 🙂 hodne stesti preju
@pavlinpaj jj to je doba a je to hnus,už mě to ubíjí a taky mě to už nebaví ☹ no já u prvního jsem otěhotněla neplánovaně,tak jsme si ho nechali a jsem za to moc ráda,u druhého jsme se snažili 7 měsíců a teď tak dlouho ☹ tobě moc moc přeji aby to klaplo a byla jsi těhulka 🙂 no já u kluků jsem měla vždy těhu test pozitivní jak jsem měla týden zpoždění 🙂 jinak jsem u kluků ms neměla tak vůbec netuším ☹ co by to teď mohlo být.akorát mě zaráží,že mé ovu testy tak sílí ☹ co bych za to dala,kdybych byla těhu 🙂 a nikdy jsem tak brzo neměla ovulaci ☹ což se obávám,že cca tak za 2 dny bych mohla mít ovu test pozitivní.
@juliemichal to verim, ze to ubiji ☹ snad uz se brzo zadari. A ja si myslela, jak nam to zas netrva. Budu drzet pesticky. Dej vedet, jak ti to dopadlo 🙂 a moc dekuju
@pavlinpaj dobře moc děkuji a neboj určitě dám vědět jak to dopadlo 🙂 pro jistotu si budu dělat denně ovu test aby nebyl za chvíli náhodou pozitivní 😀 a ty dej taky určitě vědět jak tobě to dopadlo 🙂
@juliemichal bych sexoval ob den,podle toho ovu se fakt blíží,bych tak brzo ovu nečekala ;)
@anonym1987 to já taky právě tak bych ovu fakt nečekala 😀 akorát nevím co si o tom myslet 😀 jako dnes 5DC a toto 😀
No me po tomhle testu přišla druhy den ovu.
@juliemichal
@juliemichal strana 117 mám tam ovu testy,dnes je už slabounky
@anonym1987 děkuji juknu se 🙂 ty bláho tak to bude masakr,jestli fakt zítra budu mít pozitivní ovu testík 😀 ale je pravda,že mě pobolívá hlava a včera fakt dost a to mívám 3 dny před ovulací 😀
Holky,ženy takže zeptám se hloupě poslední tuleni 13.12 ovu byla 15.12 takže to jsou 2 dny před ovu? Dekuji 🙂
@anonym1987 pokud jsi měla 15.12 ovu tak ano to jsou 2 dny před ovu a to by klapnout mohlo,moc držím palečky 🙂
@juliemichal děkuji,uvidíme jestli to spermie vydrželi 🙂 nekdy si říkám,že ten můj chlap dělá kluky,přitom on má 2 sestry :D
@anonym1987 já si myslím,že ty spermie mohli vydržet 🙂 moc moc držím palečky 🙂
Pořád nic😊
@renmilka super,jen tak dál.držím úplně všechno co se dá 🙂 rozluskni to,aby tu už jen přibývaly těhulky 🙂 dělala sis ovu testík? :D
A testy koupené?,ja bych už byla na gynde a chtěla utz a odběr;)
@renmilka
@juliemichal Diiiiky😉 Jo, dělala😂 Ale až vylezu z vany mrknu, ale pozitivní nebude ,,ještě,,To bylo vidět....
@anonym1987 Ne ne, testy nemám, až se pro ne dostanu, tak bude tak víkend😀 No nad odběrem také přemýšlím, jestli to tak půjde dal ...dnes ofiko čtvrtý den zpoždění z mého maxima 36....
@renmilka tak jsem zvědavá na tvůj ovu testík,snad bude pozitivní,držím palečky 🙂
@juliemichal Pozitivní není, dnes jsem pila o něco víc, než jindy....ale i tak, nevím jakou váhu dávat testům čtvrtý den zpoždění..😕
@juliemichal ted jsem si delala dalsi test a druha carka Je o chloupek slabsi

spodní je včerejší,vrchní je dnešní.