Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@juliemichal Stačí zítra 😉
@tess007 dobře děkuji 🙂 sice mám ještě kolem 50 ovu testů,ale raději si počkám do zítřka 😀
@juliemichal taky bych pockala 🙂
@pavlinpaj dobře 🙂 ještě jsem ho vyfotila jak vypadá když je už úplně suchý.ale fakt nechápu tu jejich intenzitu.nikdy jsem tak dlouho neměla tak docela silné čárky ☹
Ahoj holky, netestujete prosím některá s ovulačním testem fertil control light? Je to testování ze slin. Zkouším tento měsíc ovulační testy poprvé, tak nevím co od toho čekat.
Včera 12 den cyklu se mi na něm z ničeho nic ukázal pozitivní výsledek, ale dnes už zase nic. tak nevím jestli jsem měla ovulaci.
Jinak se pro kontrolu testuji i klasickými z moče na kterém včera slabá druhá čárka byla, ale dnes jenom bílo.
Ahoj holky, omlouvám se, ale jsem hrozný poseroutka..Beru antikoncepci, pravidelně bez chyb,ale zkusila jsem si udělat ovulační test, abych se přesvědčila, jestli HA funguje..aby byl pozitivní musí být čárka stejná, nebo silnější než ta v kontrolní linii, že?
@ke7 většina druhů hormonální antikoncepce blokuje ovulaci, takže k ní vůbec nedochází. Navíc ty prášky znesnadňují otěhotnění i jinak - zahušťují hlen děložního čípku, takže se spermie vůbec nedostanou do dělohy a vaječníků, a omezují růst děložní sliznice, takže i kdyby došlo k ovulaci a oplodnění vajíčka, tak se vajíčko neuchytí v děloze, ale odejde z těla ven.
@andrejka3741 Jsem ostuda...o blokování ovulace vím, ale netušila jsem o té druhé části...jsem trochu nervák ☹ Děkuju moc za info! To si budu pamatovat!
@juliemichal Prosím tě, ještě technická....Pozitivní test vyšel někdy kolem poledního, takže radovánky po uspání dítka budou co k čemu? Není už pozdě?
@tess007 neboj se není určitě pozdě 🙂 my taky budeme mít sexík večer 🙂 uvidíme podle zítřejšího ovu testíku,pokud bude slabší tak jsem měla dnes pozitivní ovu testík 🙂 a jinak po pozitivním ovu testu je v rozmezí 6-48 hodin ovulace 🙂 takže sexík by jste měli teď mít 3 dny po sobě 🙂
@juliemichal včera, dnes a zítra. To dáme🙂 Díky a držím palce. Třeba se potkáme v zářijovkách 2016 🙂
@tess007 a ještě bych to pojistila i pozítří 😀 jak mívám pozitivní ovu testík tak máme sexík v den pozitivního testu,a potom ještě 2 dny 😀 aby jsme to pojistili :D :D a taky moc držím palečky 🙂 a bylo by to krásné,kdyby jsme se potkaly v zářijovkách 2016 🙂 jak dlouho se snažíte o druhátko? 🙂 my se bohužel o třetí snažíme 43 měsíců ☹
@juliemichal Tak včera šel manžel radši na pivo...Dneska už je test ukázkově negativní, takže z toho nic nebude... 😅 O druhé 9 měsíců...Ale už s prvním to byla dřina.
@juliemichal každopádně den před ovulací a v den ovulace...Třeba by to mohlo klapnout...Den po ovulaci nic...Tak ještě další den po ovu..i s negativním testem, ať to pojistím🙂

@juliemichal Stačí zítra🙂