Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@anonym1987 taky té bolelo ledviny nebo břicho ze máš jako dostát ms
@juliemichal ja to sem nenahraju,jelikož jsem ma oc ,možná by to šlo poslat be zprávě
@nada1985 ale stejně už teď vím,že to nedopadne,ale nevadí ☹
@anonym1987 už jsem se dívala ve skupince snažilky,krása ještě jednou moc gratuluji,hlavně ať je vše v pořádku 🙂
@anonym1987 acitila ses ze jsi těhotná
Tak ani přes zprávu,tak to hodím na svůj blog,ano bolesti jako před ms
@anonym1987 nebo jsi neverila ze muses být těhotná
@nada1985 no moc jsem tomu naději nedavala měli jsme sex 3 dny před ovulaci
@juliemichal co myslíš ze to nepovede
@anonym1987 no tak to je krásné 😀 krásně to vyšlo a asi to bude holčička 😀 skoro každý tvrdí,že když se otěhotní před ovulací tak,že to je holčička 😀 a jinak nezkoušela jsi ovu testy? 😀
Ovu ne to by chlap ještě více remcal 🙂 kdyby to měl kupovat
@anonym1987 a ty sis jak dlouho dělala ovu testy? 🙂
jo a jinak ti něco pošlu ju?
první 2 fotky 4-9DC 9DC nejsilnější-10DC ovu.
foto č.3 je vrchní 13DC,spodní 14DC.
foto č.4,vrchní 13DC,uprostřed 14DC dole 15DC
foto č.5 oba dva s 16DC vrchní je s rána a spodní je s večera.
a dnes zase dušík na ovu testu,myslíš si,že mám druhou ovu anebo co si mám o tom myslet?
podotýkám,že s 9DC naživo tam chybělo jen trochu aby byla ta testovací čárka stejná jako kontrolní 🙂
holky omlouvám se,že jsem Vás tu zahltila tolika fotky 😀
@anonym1987. A ty jsi čekala dneska ze měla dorazit ms nebo jak dlouho jsi smeskala?
@juliemichal poslední ovu testy jsem si dělala od 1dpo to byl slabší,2dpo byl silnější a pal 3dpo zeslabl,ale jinak uz dále nic,možná najdu foto
@nada1985 ano ms mela dorazit dnes nebo zítra
@anonym1987 a jaký datum jsi měli ovulaci
@anonym1987 jsi měla dnes 28 dni
Ne 30 DC
Ovu 19DC
@anonym1987 můžeš se juknout po fotu 🙂 já vůbec nechápu ty mé ovu testy 😀 jsem s toho nějak zmatená 😀
@juliemichal vložila jsem do snazilek a oznacila tě
@anonym1987 dobře juknu se děkuji 🙂
@anonym1987 tak tobě to taky nějak zvláštně sílilo tak jako my 😀 akorát dnes jen dušík na ovu testu 😀
@anonym1987 tak ja jsem mela ovu 13 dc a mam 24 cyklus tak nevim jestli je brzo udelat tt prvni menstruace sem mela 1.12 a dalsi menzes jsem mela mit 24.12 co rikas
@nada1985 já bych si ten testík udělala,dnes máš 4 dny zpoždění 🙂 anebo počkala na Silvestr,to budeš mít týden zpoždění a testík prubla 🙂
@juliemichal jo a pak mi taky zeslabl ten už tam nemám.
@nada1985
Zkuste tt a když to nevyjde teď tak příště určitě ano,jinak jsem ob den brala před ovu kyselinu listovou.
@juliemichal jo aspon budu mit vice co slavit jeste vydrzim 3 dny
@anonym1987 dobře 🙂 no tak uvidíme jak to u mě dopadne 🙂 a ten včerejší u mě ještě nebyl pozitivní,že?takže to nemám počítat jako druhou ovu,že ne?
@nada1985 přesně tak 🙂 taky si budu dělat další tt na Silvestra a moc moc držím palečky 🙂
@juliemichal svymu jsi uz rekla ze jsi tehotna
@nada1985 jé já těhu nejsem 😀 ale chápu to myslela jsi anonym 🙂
To melo byt nani na anomny1987 😉

@juliemichal jo gratulace anonym 1987 ty jsi měla taky zejo to růžový zesvetla ale já mám. Taky může být příčinou těhotná