icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
romelia
31. srp 2015

Chci se zeptat v patek dopoledne i odpoledne jsem mela pozitivní test možná odpoledne maličko silnější ale druhý den už jen o hodně slabší čárka a dnes už taky jen svetla znatelna. Je již při ovulaci světlejší čárka nebo??? díky 🙂

lzii
31. srp 2015

@romelia při ovulaci je čárka vzdy silnejsi nebo aspon stejne silna jako kontrolni . u me ovulace zacala 15DC večer a trvala do druheho dne odpoledne viz foto

romelia
31. srp 2015

tyto 2 carky jsem mela 12 DC v patek a druhy den už zase slabší carka ale neměla jsem hlen spis hodně jen mokro jako vodu. A taky včera me bolelo a bodalo v podbřišku tak nevím z ceho. díky 🙂

bajunka
31. srp 2015

@lzii Pozitivní ovulační test poukazuje na to že ovulace během pár hodin nastane...

kamiiik8
6. zář 2015

Ahoj 🙂 chci se zeptat... Z doktorem resime problem s nepravidelnou ms a ovulaci, 3.9 ve ctvrtek jsem byla u doktora a delal mi uzv,rikal ze folikuly se zvetsuji a vse je jak ma. Tak jsem si v sobotu udelala ovulacni test a druha carka byla jak duch tak jsem ho zahodila a ted jsem na nej natrefila a carky byly 2 a silne a dnes jsem si ho delala taky a nic jen jedna :-/ jsem z toho v soku protoze nevim co si myslet. V patek jsme se ktomu nedostaly ale sobota a dnes rano byl p. styk. Vcera me strasne bolelo bricho jak pri ms a dnes citlive bradavky,mam ovu teprve ocekavat nebo uz probehla? Jsem dnes 19 Dc. Doufam ze nekdo poradite. Dekuji...snazilka :D

vapka
6. zář 2015

@kamiiik8 Myslím, že OVU právě probíhá, tak šup šup pod peřinu 😀

vapka
6. zář 2015

@lzii chtěla bych se zeptat, jak to dopadlo? zadařilo se, nebo jsi ještě netestovala?

kamiiik8
6. zář 2015

@vapka Mely jsme styk rano,mame na to skocit jeste vecer? Pro jistotu ;)

vapka
6. zář 2015

@kamiiik8 Někdo říká, že se mají chlapi při plození dětí šetřit, ale my první miminko zplodili z hodně četného milování (i několikrát za den) ani jsem netušila, kdy jsem měla ovulaci. Tak nevím, hlavně se do toho nenutit 😀

kamiiik8
6. zář 2015

Jeste prikladam foto..radsi..jen mi vrta hlavou ze jsem cetla ze ovu test zobrazuje tovze ovu teprve prijde (18-32 hodin) nebo tak nejak a je mozny aby ta carka byla jeden den a pak to tak zmizlo? 🙂 Nikdy me ovu testy nevysly a ted sem zjistila ze tam nakonec byly 2 ale az po delsi dobe .. Vrchni je vcerejsi a druhy je delany ted. 🙂))

kamiiik8
6. zář 2015
angie.shy
6. zář 2015

@kamiiik8 výsledky se obvykle nemají oděčítat po 10 min. aby byly prokazatelné a podle mě ty testy ještě pozitivní ani nejsou. Mívám taky ovu bolesti a test bývá pozitivní po nich a ovulace by měla taky následovat až po

viktorka08
9. zář 2015

Ahoj holky, myslite ze uz byl pozitivni? Je to ten prvni, carka uz slabne..

pincola
9. zář 2015

Holky kdy je hladina LH nejvyšší. Vím, že se nemá testovat ráno, ale je nějaké další omezení? Mě přijde že se mi to mění i v průběhu několika dnů.. Teď dva dny jsem měla čárku silnou, ale furt o něco málo slabší než kontrolní. Dnes teprve budu testovat. Břicho mě bolí od včera. Včera boleo víc, dnes už jen trošku. Po ovulce už břicho bolet nemá? A jak rychle pak klesá LH? Hned po ovulaci, po tom omkamžiku, nebo třeba až druhý den?

angie.shy
9. zář 2015

@viktorka08 který jsi DC? Nezdá se mi pozitivní

viktorka08
9. zář 2015

Jsem 14 DC, test je delany vcera a dnes uz je slabsi

angie.shy
9. zář 2015

@viktorka08 může se ještě zvednout, testovala bych ještě dál

viktorka08
9. zář 2015

To urcite budu, ja uz se radovala ze nastal den D..tak si jeste pockam 🙂 dekuji 🙂

viktorka08
9. zář 2015

Jen se bojim ze jak sem si vcera pichla Humiru, ze to nejak ovlivnilo :(

angie.shy
9. zář 2015

@viktorka08 tak s tím nemám zkušenost

viktorka08
9. zář 2015

Budu doufat ze ne, je to biologicka lecba

pincola
9. zář 2015

@viktorka08 Hele ona ovulka mohla být klidně v noci. Jakože v noci bys měla bývala ozitivní test. Já to mám jako ty. Včera byl tak jako ten tvůj a dneska slábne, ale uplně slábne. ještě zítra testnu. Břicho mám furt takové citlivé, včera vyloženě bolelo.

viktorka08
10. zář 2015

Taky mi furt slabne, tak vazne nevim :(

angie.shy
10. zář 2015

@viktorka08 mohlo to být i jak říká @pincola ale jinak se ovu testy nemají dělat ráno

alkuska
10. zář 2015

@pincola
@angie.shy
@kamiiik8
Holky s tím testováním ráno to není tak úplně pravda. Já si dělala ovu testy právě ráno, protože přes den to bylo nereálné s tím jaký mám životní rytmus (nepít předtím, kolikrát přijdu domů pozdě nebo naopak jsem doma odpoledne ale večer venku), prostě bych měla ty výsledky nespolehlivé. Takže jsem testovala vždy ráno hned po probuzení z první moči. Až když se tym začlo něco rýsovat, přidala jsem ještě jeden test odpoledne abych kdyžtak ovulku určitě chytla - a víte co? Odpoledne byl ten test vždy slabší než ráno, jediný opravdu pozitivní za celou dobu co jsem testovala jsem měla z první ranní moči!!

Tak jsem hledala na netu a psali, že část žen má ten vrchol LH netypicky v jinou denní dobu než většina, a proto mají tyto ženy maximum ráno. Hned po ovulce byl test druhý den úplně negativní, takže je potřeba se fakt trefit do správného čurání, to maximum může trvat jen pár hodin. Takže bacha na to, můžete to maximum LH proto prošvihnout, určitě jak začne test sílit, doporučuju testovat dvakrát denně, jednou denně by u mě nestačilo.

Bolest břicha je podle mě úplně neprůkazná a vůbec bych se na to nespoléhala, někomu to tak funguje ale nedá se na to imho spolehnout..

pincola
10. zář 2015

@alkuska Děkuju moc za radu, zkusím taky ráno. já právě taky přes den nevydržím nepít a tak. Zkusím to , moc díky za typ. Když už byl jednou slabý tak už pak nezesílil?

zukanak
10. zář 2015

@alkuska souhlasím s tebou, mám to taky tak...v jednu chvíli jsem panikařila, že nemám ovulaci vůbec, že bylo vidět, že čárky tmavnou, ale nikdy nedosáhly stejné nebo vyšší intenzity...no a pak jsem začala testovat ráno a ejhle, ovulace se ukázala, tak jsem testovala i večer a už byla zase slabší a druhý den ráno ještě slabší....každá žena má taky jinou hladinu LH.
Já byla těhotná už třikrát. Bohužel dvakrát biochemicky a jednou zamklé těhu ☹
Snad jsem si tu smůlu už vybrala. Hezký den všem a příjemné testování 🙂

alkuska
10. zář 2015

@pincola Měla jsem uplně negativní nebo slabé dušíky celou dobu, pak jedno ráno najednou silnější čárka (ale pořád slabší než kontrolní), tak jsem si udělala i odpo a byl slabší než ráno, další den se to opakovalo úplně stejně a třetí den byl ráno jasně pozitivní (silnější než kontrolní čárka) a odpoledne už byl zase slabý a další den ráno už jen dušík, testovala jsem ještě asi tři nebo čtyři dny vždy ráno a už byly zase jen negativní (čistě bílé), pak jsem toho nechala. Počítala jsem jako pozitivní ten poslední, ze třetího dne ráno (a byl to až 21DC, takže to někdy chce vytrvat 🙂) Z tohoto cyklu jsem taky otěhotněla.

alkuska
10. zář 2015

@zukanak Tak přeju hodně štěstí, taky jsem měla klikatou cestu takže to znám, ale nakonec se to určitě podaří.

shargianna
11. zář 2015

Ahoj holky 🙂 mam dotazek. Chteli bychom s manzelem miminko a tak se od cervna snazime. Tenhle mesic jsem zacala merit bazalni teplotu obyc digi teplomerem. Pred ocekavanou ovulaci jsem si delala ovu testy. V utery 7.9. byla carka jeste slabsi, ale 8.9. byl uz test pozitivni a dalsi den mi teplota stoupla na 36,7. Ovu test byl ten den jiz negativni. Nasledujici den 36,6 pricemz teploty po ms 36,2 - 36,4. Dnes mi ale teplota klesla na 36,2. Odpoledne jsem si udelala ovu test a na nem je dost silna carka. Co si o tom myslite? Diky za nazory 🙂

Strana