icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
nada1985
29. pro 2015

@vapka co znamená cysty je to špatně nebo brání otěhotneni

renmilka
29. pro 2015

@vapka Těžko odhadnout 😒 Já spíš myslela, že cysta by tam byla třeba stabilně a proto se i nedaří a ted to rozhodilo i cyklus třeba....nevím, nevyznam se v cystách 😀 😝 Tak hlavně, já to nikdy neresila tak, že by to byla ta největší priorita, prostě zkousime na nahodu, zda se třeba nepovede..... A je nám spíš zvláštní, že nic, tak to chceme pro jistotu pak řešit lékařsky, ať se ví, už i kvůli našemu zdraví. Bereme to v zdravé normě to snažení😉 Ale je pravda, teď nastal jiný režim. No testovat budu, ať se orientuji.....😊

renmilka
29. pro 2015

@nada1985 ahoj, ano cysta je patologická, špatná, to znamená, může bránit tehu, ale když je malá nemusí, .....

vapka
29. pro 2015

@renmilka Já měla jednou cystu, ale praskla a odešla s menstruací.... Někomu se můžou tvořit a odcházet s MS aniž by o tom věděl.....

nada1985
29. pro 2015

@renmilka já jsem měla 3v1 rozměr 12 mm 15 dní mi trvalo než vstřebáválo jinak
Už je pořádku

renmilka
29. pro 2015

@vapka tak to joooo 😝 Tak hlavně aby to nebránilo v otěhotnění i do budoucna, jestli se tvoří 😕

vapka
29. pro 2015

@renmilka Hele, to mohlo být jen jednorázové..... Neboj, to bude v pohodě... a kdy máte ty doktory?

Holky, co myslíte? první fotka (hnědý podklad) je z minulého cyklu pro srovnání. Tenhle cyklus je druhá fotka (bílý podklad). hormon očividně roste, ale v reálu je první čárka slabší než kontrolní. A já teď přemýšlím.. sex byl včera ráno, plán byl dneska vynechat, aby měl muž kvalitní materiál... ale ta čárka mi nedá... Kdy je podle vás nejlepší mít sex? dnes večer a ještě to pojistit i zítra?

renmilka
30. pro 2015

@vapka Doufejme😉 No hele, já nemůžu ještě pevně plánovat teď s prací, musi vyjít nějaký dobrý termín, až budem mít oba čas a taky se rozhodnout kam, uvidíme, jak říkám, zas tak akutně to neberu a ani nechci....😊

anonym1987
30. pro 2015

@procsenajednoumusimregistrovat Já bych to pojistila zítra,ale každý to vidí jinak,Někdo napíše dnes ,ale k ovu teprve dojde 🙂

andrejka3741
30. pro 2015

@procsenajednoumusimregistrovat Já bych šla do toho dnes a i zítra 🙂 Když už tak pořádně 🙂

juliemichal
30. pro 2015

holky co myslíte o tomto ovu testu?dnes jsem 9-10DPO.

pavlinpaj
30. pro 2015

@juliemichal nemela jsi pozitivni uz driv?

juliemichal
30. pro 2015

@pavlinpaj ano právě,že měla.dnes jsem 9-10DPO :( tak se vůbec v tom nevyznám :( :( a beru utroš 4 dny.

pavlinpaj
30. pro 2015

@juliemichal prave jsme se o tom bavili a Ja Ted nevedela 😀 myslim ze uplne pozitivni ale neni. No ale nejsi tehu?

juliemichal
30. pro 2015

@pavlinpaj no naživo je úplně pozitivní,mám tu špatné osvětlení 😀 no a těhu asi ne-e dělala jsem si i těhu test a tam není ani dušík nic ☹

pavlinpaj
30. pro 2015

@juliemichal aha no tak bych zkusila jeste tehu test za dva tri dny. Vubec nevim, co jineho k tomu rict. Je to zajimave..

juliemichal
30. pro 2015

@pavlinpaj přesně tak já jsem s toho úplně paf a nechápu to 😀 nejhorší je,že v sobotu mám jít na první směnu ☹ a mám dilema kvůli toho,že mám nemocenskou a kdybych byla těhu tak by mi ji dr prodloužil do 7 měsíce ☹ protože bych měla hned rizikovku ☹ a když nastoupím do nové práce tak by mi nemocenskou napsat zase podle mě nemohl ☹

vapka
30. pro 2015

@juliemichal On může na ten test mít vliv i ten Utroš, jinak neschopenku Ti mudr napíše kdykoliv, nevadí, že jsi nastoupila do nové práce....

juliemichal
30. pro 2015

@vapka jo?já myslela,že utroš má vliv jen na těhu testy 😀 ale děkuji 🙂
a taky jsem si právě myslela,že neschopenku mi novou napsat nemůže,protože jsem ji měla teď od června ☹ leda,že by mi ji asi napsal jiný dr,ne?

vapka
30. pro 2015

@juliemichal Ty jsi teď na neschopence? To jsem nepochopila, jestli jednu neschopenku máš, tak druhou nelze, člověk může pobírat jen jednu dávku....

kajka93
30. pro 2015

Holky myslite ze zitra bude pozitivni??

juliemichal
30. pro 2015

@vapka ano jsem na neschopence a když půjdu do nové práce tak ji budu muset ukončit.a právě mám kvůli toho dilema ☹ kdybych věděla co znamená ten můj pozitivní ovu test tak bych byla ráda.teď nevím zda mám nastoupit do té nové práce anebo nenastoupit ☹ dr mi právě říkal,že když teď otěhotním tak budu na rizikovém kvůli toho,že se tak dlouho snažíme a měla jsem tolik biochemických těhu ☹ tak abych zase o to nepřišla ☹ byla jsem ráda,že mám novou práci a jak jsem si udělala ten ovu test tak jsem zase s toho špatná ☹ a fakt nevím co dělat ☹ a právě teď jsem si našla diskuzi na emiminu a prý utrogestan nemá vliv na ovulační testy,že utroš je progesteron a ovulační test ukazuje LH v těle.

vapka
30. pro 2015

@kajka93 myslím, že určitě, pro někoho by byl pozitivní i ten na levé straně, ale začala bych se snažením už pro jistotu dnes 😀

juliemichal
30. pro 2015

@kajka93 no já na těchto testech v době ovu nemám silnější čárku než ty na té levé straně.a to je používám cca 4 cykly 🙂 takže bych jsem se už taky snažila 🙂 a jinak dnes mám silnější čárku na ovu testu než ji mivám při ovu,ale pro jistotu to ještě s manželem pojistíme.

vapka
30. pro 2015

@juliemichal No, ona ta hladina toho LH hormonu se v průběhu cyklu může měnit, zase to není úplně pozitivní, jinak k té práci, ono je možná lepší ukončit tu neschopenku a nastoupit do nové práce a počkat.... Jestli těhotná budeš a vše bude v pořádku, tak se neboj, to miminko se udrží i kdybys skákala s padákem 😀 biochem.těhu zažívá spousta žen a ani o tom neví, je to sice ošklivé, ty naděje, ale opravdu příroda ví, že to má být a nebo nemá. No a teď jsi zaměstnaná? Jinak pokud si chceš být jistá, tak si skoč na krev, 😀

dzogobela
30. pro 2015

@juliemichal a tehu test asi nemas vid?

juliemichal
30. pro 2015

@vapka no na krev si chci skočit,ale nevím zda mě zítra v nemocnici přijmou,když je Silvestr 😀 nevím jak to tu chodí,nikdy jsem nebyla na krvi ohledně těhu 😀 a máš pravdu hodně žen si projde biochemkem a taky máš pravdu v tom,že kdyby to mimi mělo být tak by se to tak i tak udrželo 🙂 tak si s tím hlavu dělat nebudu a do té práce půjdu 🙂 no a jinak jsem teď zaměstnaná v kauflandu,ale našla jsem si lepší práci tak podávám výpověď 🙂

kajka93
30. pro 2015

@vapka
@juliemichal děkuji holky, tak já dneska nenápadně svedu chlapa 😀 a bude vystaráno 🙂 ... moc moc díky 🙂

juliemichal
30. pro 2015

@dzogobela těhu test mám a taky jsem si ho dělala a je negativní,ale jsem 9-10DPO.tak asi ještě brzo a mám one stepy tak nevím zda jsou dobré.

Strana