Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@stastnazenuska ne....je to tam myslim i napsano....ze po 10 minutach uz je test neplatny.
Ahoj holky, potřebovala bych znát váš názor. Měla jsem od 18.1. do 22.1. menstruaci a ovulaci jsem měla mít podle výpočtů 29.1. a měla jsem pocit, že jsem jí i měla, protože na testu byly 2 // celkem i dost silné + krémový hlen, teplotu neměřím. Od minulého týdne mi bolelo v podbřišku.Dnes se mi objevil mléčný hlen a v jednu chvíli byl i narůžovělý jako s krví. Od té doby mě bolí v podbřišku více. Udělala jsem si ovulační i těhotenský test. Ovu je pozitivní, těhu test negativní. Menstruaci bych měla dostat za týden.Co myslíte, je to ovulace, nebo je nějaká šance, že by to mohlo být začínající těhotenství ? Přikládám foto.
@marcelva já si myslím,že zatím to je jen ovu 🙂
Dobrý den otázka tie vrchné testy mám stejně už 8mes bez ovulace a včera mi byl pichnúť agolutin a dnes stoupla trochu bazální teplota a poprvé ozvu test ako dobre vidím pozitívny.. Tak sa chcem spýtať či to mohol ovplyvniť agolutin. U Dr som dola pred 10dňami a nemala som žiadne dozrievajuce vajíčka tak som 22deň cyklu co bolo včera šla na agolutin a při MS som mala začať brat clostibegyt.. Tak sa informujeme či je naozaj možné aby za 10dní nějaké vajíčko dozreje a ovulovala by som alebo to je len tou injekciou ovplyvnené?
Ve ctvrtek jsem mela pozitivni test,a
noci...v patek byla druha carka o pul odstinu svetlejsi! Pritel mi prijede az dnes vecer ☹ chci se zeptat,je nejaka sance,ze se jeste dnes zadari nebo je to nulove? Po 13-ti mesicich snazeni se chytam kazdeho stebelka
Dámy zkoušeli jste taky ovulacni test od clear blue někdo ???
@maruberu těžko říct... já mám vždy tu testovací čárku silnější než kontrolní.. viz můj profil
@luciasek1987 Dík. Já většinou aky. Ale vždycky to pojistíme a nic. Ale dneska pojištěno, tak zítra udělám ještě jeden test a uvidím. 😊 A co Ty? Koukám, že to u Tebe vypadá nadějně 😉
@maruberu já nevim.... zatim mi asi nic neni :D jinak ja jsem delala i 2x denne ovu test... rano byl pozitivni a vecer uz negativni.. neco mi proste reklo... "pocurej to dnes 2x" :D kolikaty cyklus se snazite?
@luciasek1987 Snažíme se druhým rokem, takže cyklů už bylo celkem dost.. Malej se nám tenkrát povedl, ani nevíme jak. Ale to už bude pět let za chvíli. U dr jsem byla na kontrole před rokem, všechno v pohodě. Teď se tam chystám koncem měsíce. Ale myslím, že u mě v tom neúspěchu velkou roli hrajou nervy.
Tak třeba budeš zítra přjemně překvapená. 😊
@maruberu mas nervy? :( ja zatim ne protoze preci jen 4 mesice neni zadna doba na to ze jsem brala HA 11 let vkuse.... preci kdyz uz mas jedno.. musi se podarit i druhe neboj 🙂
@luciasek1987 Já nemám nervy z toho, že se nedaří.. Ale z toho, že moje mamka byla hodně nemocná a na podzim zemřela.. No a dr. říkal, že si myslí, že jsem moc ve stresu. Tak uvidíme tenhle měsíc. 😊
@maruberu to mě moc mrzí... :(
moc držím palce.... 🙂
@maruberu to už se dá brát jako pozitivní 🙂
@misutkakosutka Dík 😊 Jak říkám, dopoledne mi vyšel tenhle test a odpo jsme to jistili.. A zítra se uvidí.
@luciasek1987 Děkuju. Já jsem napnutá za Tebe. Každopádně když jsem byla těhotná poprvé, vůbec mě to tenkrát z kraje nenapadlo (sice mi bylo dost špatně, ale byli jsme na dovolené v Egyptě, tak jsem to přisuzovala tomu jídlu tam 😄), takže jsem si dělala test až v 6.tt a to už byla dálnice.
@leilinkaa já bych ho už brala za pozitivní,jukni na mé testy.ty první 2 jsou ze stejného dne a ten poslední je na druhý den,31.1 a proběhla mi ovulace,jukni i na graf 🙂
@jasmina09 @juliemichal děkuji Vám za info, tak dnes udělám manžílkovi hezký večer🙂 Test vyzkoušíme a uvidí se zda bude sílit, nebo už ne🙂 Čárka mě překvapila, vykoukla na mě zachvilku. Tak se uvidí, zda se zadaří...už by bylo načase🙂

Ahoj holky, jsem tu nová, tak bych se chtěla zeptat, zda berete test jako směrodatný až po úplném zaschnutí. Ihned po namočení je sněhově bíly, ale po uschnutí už jsou tam dvě čárky (druhá stále slabší, ale je) dělám to tak správně, že počkám až na úplné uschnutí? Děkuji