Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

holky, vim, ze ten test NENI pozitivni, ale zajima me, jestli se da nejak odhadnout, za kolik dnu by mohl byt. treba v pondeli? cili ovulace by mohla byt az ve stredu? totiz ja jsem na stredu rano objednana na gyndu, takze pokud to bude kratce po ovulaci, tak mi asi rekne prd, jakej byl folikul, co? :/ snazila jsem se to vychytat na termin kratce pred ovulaci, ale dost mozna to prosvihnu.
@fatal_error podle me by to melo byt pozitivni behem dneska. Tim padem k uvolneni vajicka dojde asi zitra,ale ve stredu bude asi fakt uz pozde. Ale cetla jsem tu ze mela nektera pozitivni ovul.test dva tri dny za sebou a jelikoz se pocita ten posledni test tak by se ti to mohlo posunout o par dni. Asi by to chtelo dal testovat jestli bude test silit nebo slabnout.
@fatal_error podle me by to melo byt pozitivni behem dneska. Tim padem k uvolneni vajicka dojde asi zitra,ale ve stredu bude asi fakt uz pozde. Ale cetla jsem tu ze mela nektera pozitivni ovul.test dva tri dny za sebou a jelikoz se pocita ten posledni test tak by se ti to mohlo posunout o par dni. Asi by to chtelo dal testovat jestli bude test silit nebo slabnout.
@marrouc diky, je to skoda. samozrejme jsem rada, ze tento cyklus bude kratsi nez v posledni dobe pekelnejch 43 dnu, ale zas me mrzi, ze doktorka neuvidi folikuly, aby mi rekla, jestli jsou pekny nebo ne.
Holky když jsem měla ovu test pozitivní jeden den-delany kolem jedenácté, a pak druhy dělány ten samy den asi v osum večer,ale carka uz byla slabší, kdy mohla proběhnout ovulace? Dekuji
@pavlinpaj do 24-48 od nejsilnější čárky 🙂
@stastnazenuska super,já nevěděla jestli ta slábnoucí neznamená třeba tu ovulaci 😀 dekuji
@petru23 testovaci carka musi byt minimalne stejne tak silna jako kontrolni, takze jeste tak den/dva do pozitivniho testu a teprve po nem 24 az 48 hodin probehne ovulace.
ten 15 DC jsem považovala za pozitivní a nebyla testovací čárka tmavší jako kontrolní a přijde mi, že nebyla ani stejná 😀
Ahoj holky, přikládám foto mých testů, jen jsem z toho trochu mimo, vlastně tam není pozitivní žádný 😖 . Třináctý den jsem si myslela, že ten čtrnáctý bude ten ONEN den a NIC! a ještě víc blbý na tom je, že přítel přijel domů až ten den čtrnáctý 😢 , takže nic. Vidíte to stejně jako já? Je to moje první testování ovu. Příští měsíc k tomu začnu měřit bazální teplotu a objednala jsem si gynex, tak uvidím 🙂
@mardzanka26 ahoj kolik máš den cyklůs 28dni možná budeš mít až 20 dc
@mardzanka26 já mivam cyklus dlouhý 28-39dni ale ovulacni test mám vždy pozitivní 20DC. Ne i pravilo mít ovulaci 14DC 🙂 zkus testovat dal
@mardzanka26 *28-30 dni...
Mám cyklus 27, někdy 26. Budu testovat dál a uvidím, když to takhle zůstane, tak asi zajdu k doktorovi, možná ani ovu nemám 😰. Děkuju moc holky 😉
@mardzanka26 Pokud máš cykly opravdu pravidelné, tak je možné, že ovulace opravdu byla. Někdo prostě nemá testovací čárku silnější, je důležitá ta dynamika. Ovu test by se neměl dělat z ranní moče, a ovulace nastává 24-48h po nejsilnějším testu. V tvém případě nevím jestli je to ten 13DC anebo 14DC blbě to vidím, tak vůbec nevadí, že přítel dorazil až 14DC, pravděpodobně byste ovu ještě stihli ;)
@andik.cz Kdyby to bylo takhle a ještě by to už vyšlo 😀, tak by to byla pecka. Je strašně stresující, že přítel jezdí jen na víkendy 😞. Snažila jsem se je vždy dělat v odpolední hodinách a snažila jsem se před tím nepít. Budu testovat dál, aspoň tento měsíc a příští už budu chytřejší. MS mám pravidelnou úplně bezvadně, jednou nejvíc dvakrát do roka o den dřív 😉. Proto mě ani nenapadlo, že bych třeba mohla mít problémy s ovu. Děkuju moc za odpovědi 😉
@mardzanka26 Určitě ještě zkus tak do 20DC testovat a uvidíš, je dobré sledovat ještě něco k tomu, dost to vyjasní nejasnosti :D Jako třeba hlen, nějakou bolest v podbřišku... Přeju ať ti to výjde, ale i kdyby nevyšlo, tak hlavu vzhůru ;) Příští měsíc ještě přidáš teploměr a budeš vědět zase trochu víc. Máš výhodu, že máš krátké cykly, tak nemusíš na vše dlouho čekat jako jiní...
Jetu někdo
@mardzanka26 ahoj, moje lednový testování (taky první), vypadalo uplně na chlup stejně ;) A myslím, že ovu byla ;)
Jaaaa 😀 pořád testuju 😀

jaký den by jste řekli že byla ovulace?