Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ja takovy mela a byl pozitivni ;)
Ahojky, testuju pomocí ovulačních testů, minulý měsíc jsem měa dle UTZ ovulaci 25. DC (délky cyklů 29-36 dní). Tento měsíc to chci sledovat sama, tak zkouším pro jistotu už od 9. DC (9, 12, 13, 14, 16, 17). Ten devátý a dvanáctý den byl test asi negativní, ale jednoznačně byla čárka nejsilnější, od té doby její intenzita jen klesá. Přikládám dvě fotky, oddělený test je ryze ovulační, z konce srpna (pro srovnání). Je možné, že jsem ovulovala na začátku testování a teď už jsem v lut.fázi? Neměla jsem absolutně žádný plodný hlen, vlhko cítím teprve dnes, jsem 17.DC. a podle minulého měsíce mi ještě do ovu týden zbývá. Jen nechápu tu sestupnou tendenci na testech. Díky.
@majaaa82 28.8. mě teda přijde, že je určo pozitivní 😀
@viktorka08 no já dělala poprvé ovulační testy a asi i naposled, protože mě to spíš ještě víc frustruje 😀
Holky nevím, ale jsem tři měsíce po vysazení antikoncepce, první měsíc jsem měla takový hlen, že jsem si myslela, že za mnou bude mokrá čára jako za slimákem a bolesti břicha jsem měla 3 dny, ale byla jsem na dovče s kamarádkou a přítele nechala doma. Minulý měsíc jsem si řekla, že zkusím schválně testnout, jestli to na sobě poznám, no a bolest břicha v srpnu byla, i čárka 15DC, ale sucho, no a miminko nikde. Teď testuji znova no a 15DC čárka nikde a dnes jsem 17DC a čárka začíná sílit, břicho bolí a mokro také začínám pociťovať, takže asi každý měsíc je ovulace někdy jindy, tedy alespoň u mě. Dávám fotky z minulého cyklu i z tohoto..... snad se za 14 dní budu moci pochlubit jinýma dálnicema a určitě ty dálnice najdem všechny 😀
@jasmina09 tak už přítel dostal SMS, že je to tu, čekala jsem ovulaci déle, jelikož teď dva měsíce za sebou cyklus 36 dní, ale ovulace zas jako při (u mě) 29. denním cyklu. Asi bude zas kratší. Jinak mám cyklus pravidelný, antikoncepci jsem nikdy nebrala. Jo tak od června, to není dlouho, říká se, nejvíce žen otěhotní do půl roku...
Jo děti si vybírají,kdy se narodí😊

Holky prosím o radu,
poprvé jsem vyzkoušela ovulační testy, myslíte že test s datem 24.9 dělaný o 22:00 můžu považovat za pozitivní?? 🤐