icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
vggzg
27. bře 2016

@soussan Uvidíme,ovu byla včera podle testů dnes nižší teplota než včera o ty 0,2 stupně..akorát jdu dnes na noční takže měřit můžu až se probudím a to už nebude ono,měřila sem vždy ráno,snad to klapne😊🙃

soussan
27. bře 2016

@vggzg od pozitivniho ovulacniho testu nastava ovulace za 24-48 hodin. Takze je mozny, ze je az dnes. Tak drzim pesti, at se to podari.

petulibiii
27. bře 2016

@juliemichal tak šup na to;))

juliemichal
27. bře 2016

@petulibiii tak včera jsme to měli a dnes bude pauza... mno tak snad se to povede aspoň ze sexu co byl den před ovu ach jo ☹ ☹

vggzg
28. bře 2016

@soussan ahoj tak teplota ještě nižší než včera🤔😞

martinek14
28. bře 2016

Prosím o radu. Nemá někdo podobnou zkušenost jak ja?Minule pondělí jsem dostala menstruaci dostala jsem injekci na vyvolání.Od pondělka do dneska mam ovulacni testy pozitivní.Nechapu jak je to možné?Sice ta druha čárka není jak kontrolní ale zřetelná je!

soussan
28. bře 2016

@vggzg Tak tomu nerozumim. Kolikaty den cyklu mas?

xoriska
28. bře 2016

@martinek14 Máš fotku ? Oni testy mužou ukazovat pořád nějakou čárku , pozitivní je ale jen tehdy, pokud čárka je stejně a nebo silnější než kontrolní. Ale taky mám vypozorováno , že je silnější před MS a nebo v případě těhotenství

vggzg
28. bře 2016

@soussan já už teda vůbec nic nechápu,dnes jsem 13DC

soussan
28. bře 2016

@vggzg Tak to muze jeste ovulace prijit. Ja mam cyklus 28 denni a ovulaci mam 14DC. Delas si testy kazdy den? A meris si i teplotu?

vggzg
28. bře 2016

@ soussan Já mám cyklus 24denni to by i odpovídalo,minulý měsíc 12DC a tenhle 11DC, než vylezou 2 čárky tak testuji každý den a měřila sem každý den

vggzg
28. bře 2016
petulibiii
28. bře 2016

@vggzg 11den 12h to je jasny ;)

juliemichal
28. bře 2016

hmmm tak takto vypadají mé ovu testy ☹ sice ten vrchní se mi zdá,že je silnější než ty 2 spodní,ale nechápu jak teda můžu mít zase tak silné čárky na ovuláku ☹ ☹ vrchní je dělaný předevčírem,uprostřed dnes odpoledne a dole dnes večer ☹ já to fakt nechápu teda ☹ ☹ a to jsem si fakt myslela,že včera byla ovu a ty příznaky by i tomu odpovídaly ☹

vggzg
28. bře 2016

@petulibiii podle testu ano i hlen jsem měla,ale teplotu jsem měla nízkou a stále takže nechápu🤔😮

petulibiii
28. bře 2016

@vggzg ja to mela podobne..ovu test silna čárka..i hlen..a BT nizka..stoupla az dalsi den a to ovu test byl uz nevyrazna čárka..tak uvidíme za tyden..zda tas mrcha červena dorazi :(

vggzg
28. bře 2016

@petulibiii já už sem 2dny po podle ovu testů a teplota pořád nižší tak nechápu...tak držím pěsti ať ta mrcha nedorazí😊😊

luciasek1987
28. bře 2016

a co říkáte na moje ovu testy? tomu take nerozumim...

vggzg
28. bře 2016

@luciasek1987 řekla bych že ten třetí od shora je nejsilnější,ale nepřijde mi to stejně silné jak kontrolní...možná jen špatné foto😉

luciasek1987
28. bře 2016

@vggzg no prave ze mne taky prijde nejsilnejsi... a v ten den a den po jsem mela bolesti v podbrisku tak mi prislo ze ovu byla ... ale zase mam mit ovu 16 DC a ne 8 DC... tak nevim

vggzg
28. bře 2016

@luciasek1987 a to máš potvrzené od dr.že ovu má být 16DC? Tak spousta holek neměla úplně stějně silnou čárku jak kontrolní a ovu u nich probíhala a otěhotněli...

luciasek1987
28. bře 2016

@vggzg nn nemám to potvrzené u DR. ale dělám si ovu testy každý měsíc a nejdřív jsem ovu měla 14 DC a teď poslední dva měsíce 16 DC.. tak podle toho usuzuji... ale uplne jistá si nejsem.

mardzanka26
28. bře 2016

@luciasek1987
Dost divoký 😒 . Každopádně je nejsilenějsí ten třetí do zhora, nevím jaký to byl den, ale pak zase sílí ty dva zelený a zase nic ☹ , divný.
@juliemichal
Juli ten vrchní opravdu vypadá nejsilněji a podle toho co se píše, tak ovu bolest přišla správně ne? Tak jak má 😉 , já mám třeba ovu bolesti (teď jsem měla fakt velké ) to dopoledne, co jsem měla i pozitivní test. Tak já to mám asi součastně 😕

luciasek1987
28. bře 2016

@mardzanka26 hm je to divné ... tak uvidíme za cca 14 dní 🙂

vggzg
28. bře 2016

@luciasrk1987 tak bud to se to změnilo nebo vůbec netuším,zkus toho dr.aby ti řekl co a jak je určitě lepší to mít potvrzené,je fakt že já minuký měsíc 12Dc a teď 11Dc...

mardzanka26
28. bře 2016

@luciasek1987 Budu držet palečky 😉 , já uvidím za 11 🙂

juliemichal
28. bře 2016

@mardzanka26 moc děkuji 🙂 takže mám počítat,že jsem dnes 1DPO? 🙂 ale proč mi zase ty ovu testy začaly sílit?není to divné? ☹ ☹
jinak já ty bolesti měla včera a to celý den ☹ jak jsem šla včera do práce tak jsem ty bolesti měla tak silné,že jsem tam chtěla říct,že si vezmu volno,že mě šíleně bolí břicho ☹ ale to jsem ty bolesti měla fakt prvně ☹ ☹
anebo ty bolesti jsou den před ovulací?že bych třebas měla dnes ovulaci a ty jsi měla na druhý den po pozitivním testu? 🙂 jéva já jsem tento cyklus s toho fakt jelen 😀 😀

mardzanka26
28. bře 2016

@juliemichal Popravdě jsem z toho taky jelen, taky nevím kdy to teda bolí, jestli při, nebo po ovu 😕 . A nikde jsem se to nedočetla 😖 . A jak jsi mi doporučila ty testy woman secret, tak uplně super, oproti dr. Max mi to ukazuje tak pěkně, čistě. Ale vyjde to dráž 😠 . Teď jsem koupila tři krabičky a příští měsíc koupím už jen jednu, už vím, že mám ovu 12,13 DC

juliemichal
28. bře 2016

@mardzanka26 pošli fotečku tvého pozitivního ovu testíku 🙂 a jak dlouho jsi po ovulaci? 🙂 🙂 no podle BT ještě u mě včera neproběhla ovu,ale kdo ví jak chodím do práce tak ta BT může být zkreslená právě ☹
já teď testuji s rapidem a to jsem se dívala,že 5 ovu testů stojí 70kč 🙂 myslím,že dr max stojí 7ks 90kč pokud se nepletu ne? 😀 a jsem ráda,že jsi s těmito ovu testy spokojená 🙂 🙂 já nejsem vůbec spokojená s one stepy právě ☹ ☹ a nevím zda se od dalšího cyklu nevykašlu na ovu testy a na měření a nenechám to jen náhodě 🙂

petulibiii
28. bře 2016

@vggzg Děkuji..to čekání je ale hroznyyyyy

Strana