Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ahoj holky mam dotaz 😊 minuly patek 12.DC jsem mela ovulaci (podle ovulacniho testu i podle bolesti kterou uz znam 😊) v pondeli jsem byla na gynde kde mi pani doktorka rekla ze to skutecne vypadá ze ovulace proběhla. Ted ve stredu,coz byl 17.DC jsem si z blbosti udelala opet ovulacni test,protoze me zase bolel podbrisek. Test byl pozitivni, zkusila jsem ho i ve čtvrtek a v dnes a všechny pozitivni. Zkusila jsem i těhotenský ale na ten je asi jeste brzy a je negativní. Uz jsem z toho magor 😀 nemate s tim nektera zkusenost?
@juliemichal Ahoj Juli. Co to máš za testy? Je to hrozně světlý. Nedá se ani usoudit jestli je pozitivní nebo ne.
@pajushka1234 A ty tvoje zase vypadají pozitivní všechny 🙂 to asi ten apríl. Nejsilnější se mi zdá ten poslední, ale to asi proto, že je ještě morký že?
Teplotu si neměříš?
@soussan teplotu si nemerim. Ten poslední byl prave jeste mokry a ty ostatní dva uz za ty dva dny vybledly, ale čárka byla stejne silna jako kontrolni 😆 tak Já prostě nevím 😀 jasne ze musím čekat ale to čekání je taaak dlouhy😀
@pajushka1234 to věřím...opravdu nic jiného nezůstává 🙂 škoda že neměříš, měla bys jasno.
@pajushka1234 já si před 2 lety taky dělala ovul. testy.. a klidně týden, jsem měla jakoby slabé a přím oden ovulace, jsem měla dálnici, jako hrom..jinak něco jako máš Ty, ty první 2.
@smetanovak jeste to chce.. ale rysuje se 🙂
@luciasek1987 počkám počkám od září je to popré víc vidět tak mám trošku radost🙂
@soussan ahojky tyto jsou prenatal a máš pravdu jsou světlé obě dvě čárky...
@monichka přišlo mi že je negativní a že za celých 40 dní co jsem si ho dělala nemám dlevtestu ovulaci.... no a otěhotněla jsem 🙂
@pajushka1234 divny to je, ale nevim,jestli by na tehu testu bylo uz neco videt jen 6-7 dpo a jeste vecer... Ale treba jo 😉
@pajushka1234 a jestli uz mas ovu test pozitivni 4. den, tak by telo reagovalo na tehotenstvi vlastne uz 4 dpo, a to si myslim, ze mozne neni. Leda bys mela ovulaci nejak driv 😉
u někoho je možné,že se uhnízdí 4 dny po oplodnění a pak stoupá hCG....
Dekuju za reakce holky 😉 uvidíme jak to dopadne ale ty pozitivní ovulační testy uz 4., den jsou prostě divný 😔
Jeee to nepatrilo sem pardon 😀 každopádně koukám že jsem se slečnou ve stejne situaci 😊😊
@pavlinka1990 a nebo mas 2 profily... :-P
@dzogobela je pravda,ze po roce snažení si občas přijdu jak magor už ale tohle už by bylo asi moc ne? 😀😀
@pavlinka1990 tak jsou tu takove pripady 🙂 vidim stejne jmeno, jeden profil az zalozeny ted a navic reagujes na prispevek od druheho uzivatele 🙂 ale mne uz taky hrabe, takze mam mozna jen velkou predstavivost 🙂
@pavlinka1990 chápu dobře,že první pozitivní ovulační test jsi měla 25.3. (v pátek) a v pondělí ti pak doktorka řekla ,že ovulace nejspíš proběhla? To poznala z jednoho UTZ?

tak holky tady lepší foto.vrchní test je den před ovu a ten spodní je včerejší tj 4DPO a takto dnes vypadá graf tak ovu dnes rozhodně být nemůže ☹