icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
juliemichal
1. dub 2016

tak holky tady lepší foto.vrchní test je den před ovu a ten spodní je včerejší tj 4DPO a takto dnes vypadá graf tak ovu dnes rozhodně být nemůže ☹

leymea
1. dub 2016

@byra husty 😀 tak to manzelovi koupim 😀

pajushka1234
1. dub 2016

Ahoj holky mam dotaz 😊 minuly patek 12.DC jsem mela ovulaci (podle ovulacniho testu i podle bolesti kterou uz znam 😊) v pondeli jsem byla na gynde kde mi pani doktorka rekla ze to skutecne vypadá ze ovulace proběhla. Ted ve stredu,coz byl 17.DC jsem si z blbosti udelala opet ovulacni test,protoze me zase bolel podbrisek. Test byl pozitivni, zkusila jsem ho i ve čtvrtek a v dnes a všechny pozitivni. Zkusila jsem i těhotenský ale na ten je asi jeste brzy a je negativní. Uz jsem z toho magor 😀 nemate s tim nektera zkusenost?

soussan
1. dub 2016

@juliemichal Ahoj Juli. Co to máš za testy? Je to hrozně světlý. Nedá se ani usoudit jestli je pozitivní nebo ne.

soussan
1. dub 2016

@pajushka1234 A ty tvoje zase vypadají pozitivní všechny 🙂 to asi ten apríl. Nejsilnější se mi zdá ten poslední, ale to asi proto, že je ještě morký že?
Teplotu si neměříš?

pajushka1234
1. dub 2016

@soussan teplotu si nemerim. Ten poslední byl prave jeste mokry a ty ostatní dva uz za ty dva dny vybledly, ale čárka byla stejne silna jako kontrolni 😆 tak Já prostě nevím 😀 jasne ze musím čekat ale to čekání je taaak dlouhy😀

soussan
1. dub 2016

@pajushka1234 to věřím...opravdu nic jiného nezůstává 🙂 škoda že neměříš, měla bys jasno.

tomato543
1. dub 2016

@pajushka1234 já si před 2 lety taky dělala ovul. testy.. a klidně týden, jsem měla jakoby slabé a přím oden ovulace, jsem měla dálnici, jako hrom..jinak něco jako máš Ty, ty první 2.

smetanovak
1. dub 2016

Holky co myslíte?

luciasek1987
1. dub 2016

@smetanovak jeste to chce.. ale rysuje se 🙂

smetanovak
1. dub 2016

@luciasek1987 počkám počkám od září je to popré víc vidět tak mám trošku radost🙂

juliemichal
1. dub 2016

@soussan ahojky tyto jsou prenatal a máš pravdu jsou světlé obě dvě čárky...

bjoucik.15
1. dub 2016

@monichka přišlo mi že je negativní a že za celých 40 dní co jsem si ho dělala nemám dlevtestu ovulaci.... no a otěhotněla jsem 🙂

kaca027
2. dub 2016

@leymea ani ja jsem neuspela. Mrcha prisla presne na den. 😣

pajushka1234
2. dub 2016

Holky tak uz mam 4. den jasne pozitivní ovulační test ikdyz ovulace mela byt minuly víkend podle testů. Zkousela jsem i těhotenský ted vecer a něco tam vidim ale jen kdyz to naklonim a ani vyfotit to nejde 😕 tenhle ovulacni jsem si dělala před chvílí..uvidime co z toho bude ale divný to je 😀

leymea
2. dub 2016

@kaca027 tak ted nam to vyjde 😉

dzogobela
2. dub 2016

@pajushka1234 divny to je, ale nevim,jestli by na tehu testu bylo uz neco videt jen 6-7 dpo a jeste vecer... Ale treba jo 😉

dzogobela
2. dub 2016

@pajushka1234 a jestli uz mas ovu test pozitivni 4. den, tak by telo reagovalo na tehotenstvi vlastne uz 4 dpo, a to si myslim, ze mozne neni. Leda bys mela ovulaci nejak driv 😉

dasa.77
2. dub 2016

u někoho je možné,že se uhnízdí 4 dny po oplodnění a pak stoupá hCG....

dzogobela
2. dub 2016

@dasa.77 to asi ano, ale neznam nikoho,kdo by mel takhle brzo pozitivni testy 🙂 coz ale neznamena, ze se to nemuze stat. Nehadam se 🙂

pavlinka1990
2. dub 2016

Dekuju za reakce holky 😉 uvidíme jak to dopadne ale ty pozitivní ovulační testy uz 4., den jsou prostě divný 😔

pavlinka1990
2. dub 2016

Jeee to nepatrilo sem pardon 😀 každopádně koukám že jsem se slečnou ve stejne situaci 😊😊

dasa.77
2. dub 2016

@dzogobela ani já se nehádám 😉
další věc je,jestli ovulace byla podle testu a nebo vyznačena v grafu podle naměřených hodnot BT (ty u někoho stoupají pomalu a tak je ovulace vyznačena v grafu třeba o 2 dny později)

dzogobela
2. dub 2016

@dasa.77 jojo, to jsem taky psala, jestli nebyla ovulace driv 🙂

dzogobela
2. dub 2016

@pavlinka1990 a nebo mas 2 profily... :-P

dasa.77
2. dub 2016

@dzogobela zpětně jsem se dočetla,že slečna BT neměří...... ale vidím už třetí případ,kdy někdo popiuje opětovně pozitivní ovu testy za tento měsíc...... JARO JE TADÝÝÝÝ 😀

pavlinka1990
2. dub 2016

@dzogobela je pravda,ze po roce snažení si občas přijdu jak magor už ale tohle už by bylo asi moc ne? 😀😀

dzogobela
2. dub 2016

@pavlinka1990 tak jsou tu takove pripady 🙂 vidim stejne jmeno, jeden profil az zalozeny ted a navic reagujes na prispevek od druheho uzivatele 🙂 ale mne uz taky hrabe, takze mam mozna jen velkou predstavivost 🙂

dasa.77
2. dub 2016

@pavlinka1990 chápu dobře,že první pozitivní ovulační test jsi měla 25.3. (v pátek) a v pondělí ti pak doktorka řekla ,že ovulace nejspíš proběhla? To poznala z jednoho UTZ?

martinka1996
4. dub 2016

Ahoj holky, dalo by se to považovat za pozitivní ovulační test? Jsem 14DC a test byl dělaný teď 9:45. Diky za odpovědi 🙂

Strana