icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
dasa.77
17. dub 2016
vggzg
18. dub 2016

Co myslíte?

vapka
18. dub 2016

@vggzg zkoušela bych testovat dál....

luhol
19. dub 2016

@pisislatko no s tím testováním mi povídej. Jsem na tom stejně, večer se budím a počítám kolik dní ještě nesmím udělat TT. Minulý cyklus jsem to nevydržela a pak jsem byla docela zklamaná. Tak nevím jak to vydržím :o) 6 dní no nevím jak to vydržím a nesáhnu po TT. 😅

lussinka88
19. dub 2016

@vggzg taky bych jeste testovala. Je jeste moc brzo 🙂

vggzg
19. dub 2016

@lussinka88 brzo ani ne jelikoz mám cyklus 25dní tak mám ovu kolem 10DC a místo aby čárka sílila tak slábne tak to moc nechápu😑

zizulka2008
19. dub 2016

Myslite ze bude silit? Tri horni jsou jina znacka nez ty dva vedle ..prvni dva shora jsou dnesni,ten prvni ted,druhy v 10hod a treti vcera odpo..dnes jsem 16.DC.

zizulka2008
19. dub 2016

Ještě zblízka jen ty tři...

pisislatko
20. dub 2016

@luhol Já se přiznám dobrovolně 😀 dnes jsem 11dpo a testovala jsem. Zatím mám takové hodně slabé duchy, ale na různých značkách v limitu. Ale to mohou být ještě falešňáky. Takže ono ani testování kolikrát nepomůže 😠 Čekám na silnější čárku. Jeli jsme tentokrát poprvé s ovulačními testy a hodně se snažili, tak hodně doufám. Nicméně, i přes sebepozorování, stále žádné příznaky nepociťuji ☹

luhol
20. dub 2016

@pisislatko já už bych taká testovala ale ještě to musím 3 dny vydržet. Tak moc držím palečky určitě dej pak vědět. Já právě také doufám také poprvé ovulačním testy a hodně jsme se snažili. 😀

pisislatko
20. dub 2016

@luhol určitě dám a ty samozřejmě taky. Máš můj obdiv, že vydržíš netestovat 😎

luhol
20. dub 2016

@pisislatko no já jsem právě vytrestaná z minulého měsíce jsem testovala a pak jsem byla hodně zklamaná tak teď se bojím. Tobě držím moc palce

leymea
20. dub 2016

@pisislatko ja jsem teprve 6 dpo, takze v nedeli az budu 10dpo tak zkusim a nebo v pondeli mrcha :-/ ja jsem si ted docela vsimla vytoku. Vzdycky kdyz se utru tak na toaletaku hlen. Jinak mi taky nic neni.

michi1
20. dub 2016

Holky je tu někdo, kdo musel na vyvolavacku protože se nedostavila menstruace??? A další měsíc byla pak ovu normálně u vás? Dostala jsem injekci protože menzes dva měsíce nedorazila..... Po injekci přišla hned za 5 dni tak mě zajímá co teď bude 😳

luhol
20. dub 2016

@leymea určitě dej vědět jsem zvědavá já budu 10DPO v pátek ale asi také udělám test až v neděli. Nebo v úterý mrcha 😢

leymea
20. dub 2016

@luhol urcite dam vedet 🙂 ty tez 🙂

vggzg
21. dub 2016

Ahoj holky,prosím vás je to nejspíš blbá otázka ale musím se zeptat😉 mohu mít anovulační cyklus dyž beru dostinex?

zizulka2008
21. dub 2016

Co myslíte?asi ještě testovat?

kajunka01
21. dub 2016

Ahoj 3DC (utery) jsem nasadila clostil jeden prasek rano na 5 dnu.Dnes jsem si udelala ze zvedavosti ovulacni test a slaba carka a ted odpoledne hodne silna.Ja myslim ze by mohl byt zitra pozitivni co myslite?? je to mozny pri clostilu neni to brzy?? dnes jsem 5DC a zitra budu volat dr aby me vzala na ultrazvuk, co si o tom myslite??BT jsem pri ms nemerila a zacla jsem az dnes a 36,9.diky

leymea
21. dub 2016

@zizulka2008 urcite zitra jeste testni 😉

leymea
21. dub 2016

@kajunka01 mozna bude 😉

kajunka01
21. dub 2016

@leymea děkuji ja jen ze je brzy jsem 5DC ,nevim jestli clostil dela falesnaky ale cetla jsem ze ne,zitra mam volat k dr a pujdu asi na ultrazvuk tak uvidim,testnu jeste rano 🙂

leymea
21. dub 2016

@kajunka01 s tim nemam zkusenosti, ale urcite testni 🙂

kajunka01
21. dub 2016

@leymea děkuji zkusím to 🙂

zizulka2008
22. dub 2016

@leymea tak dnešní test uz vypadá te jo 🙂 sešla se mi dnes i preventivka u dr a potvrzeno zítra by se melo vajíčko vydat na cestu 🙂

luhol
22. dub 2016

Krásný pátek snažilky. Tak se nám to blíží za mě nervizita stoupa 😉 jsem zvědavá kolik // se zadařilo. Držím nám všem pěstičky já můžu přihodit i podkovu pro štěstí ☺

leymea
22. dub 2016

@zizulka2008 dneska uz je to krasne. Tak sup, mazlit se 🙂

pisislatko
22. dub 2016

Ahoj holky, jsem 13 dpo a test negativní (mám tam nějaké slabé duchy, ale už třetí den, takže beru jako negativní) jaké používáte ovulační testy? Přemýšlíme s manželem, které koupíme na další cyklus. Díky za odpovědi 🙂

pisislatko
22. dub 2016

@zizulka2008 krásný pozitivní test, držím palce a hezký víkend 😉

zizulka2008
22. dub 2016

@pisislatko ještě zkuste testovat ja budu zítra 20.DC a teprve ovulace bude...jinak používala jsem tyto

Strana