icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
aguaverde
11. dub 2016

@dzogobela fakt? 😀 já teda mívám větší dálnice normálně, ale možná je fakt že teď už to taky bude poitivní, jelikož sem po SP a teploty a ovu testy sou uplně jiný než před Sp 🙄 😅 tak uvidím zítra....ale zase nemám žádný plodný hlen 😕 😅 bože sem zmatená jak čmelák v pralese 😅

pisislatko
11. dub 2016

@aguaverde já myslím, že už je pozitivní. Uvidíš, jak bude vypadat zítra. Ale klidně bych na to vlítla už dnes 😉

aguaverde
11. dub 2016

@pisislatko já sem fakt zvyklá na silnější, ale je možný všechno že .....

třeba tady je z minulého cyklu

pisislatko
11. dub 2016

@aguaverde Je možné, že jsi více/méně pila. Mě i negativní test měnil barevnou intenzitu dle pitného režimu. Jak já říkám, sexem kdykoliv, člověk nikdy nic nezkazí. Pokud chce mimi samozřejmě 😀

aguaverde
11. dub 2016

@pisislatko jasně, sexem nic nepokazíme 😀 😀 😀 😀

aguaverde
12. dub 2016

tak myslím, že pozitivní je dnes 🙂

sedlakovasary
12. dub 2016

Holky co myslíte ?Asi lepší pojistit dnes že ? ☺

kamikz
12. dub 2016

Holky,prosim,co myslite? Testy jdou za sebou predevcera-vcera-dnes. Mame na to dnes hupsnout nebo jsme to vcera prokaucovali?:(

vggzg
12. dub 2016

@kamikz myslím že ještě nic 😒 testuj dál

sedlakovasary
12. dub 2016

@vggzg také jsem to v jednom měsíci Nela jen takto slabé..a pak už v dalším měsíci zesílila...ale zkus klidně ještě dál testovat...

pisislatko
12. dub 2016

@sedlakovasary hurá na to 🙂

dasa.77
12. dub 2016

@kamikz podle těch předešlých testů bych řekla,že poslední je focený ještě mokrý,předešlé suché
někdo nemusí mít ani silnější čárku než tu kontrolní,ale tohle bych řekla že je ještě málo 😉 😉

sedlakovasary
13. dub 2016

@pisislatko SPLNĚNO 😀

luhol
13. dub 2016

Ahoj holky prosím o radu co myslíte je ten 14 den pozitivní? Ten den mě dost bolelo v podbřišku a popichoval jeden vaječní. Už jsem z toho sledování a čtení hotová. Jsem dost nedočkavá. Moc děkuji

sedlakovasary
13. dub 2016

@luhol řekla bych že ano 🙂

luhol
13. dub 2016

@sedlakovasary moc děkuji za odpověď. Teď si lámu hlavu, stačilo tulení ten 14 den včera bohužel ne protože chudák manžel dělá dlouho do noci a byl totálně vyřízení, máme v plánu zase dnes ale nebude už pozdě? Asi ano, že?

sedlakovasary
13. dub 2016

@luhol Tak za zkoušku nic nedáte 😉 buď se zadaří nebo ne...a tulení bude jen příjemnou součástí.. 😉 zkusila bych to dnes..říká se ,že spermie vydrží na vajíčko nějakou dobu čekat, takže to klidně ve Vašem případě mohlo stačit...

luhol
13. dub 2016

@sedlakovasary Děkuji moc :o) nechci manžela moc utahat 🙂 a hlavně už jsem z toho všeho tak zmatená :o) že vlastně nevím kdy je to správně 😀 Tak snad to dopadne 🙂

sedlakovasary
13. dub 2016

@luhol jsme na tom podobně, taky nechci na manžela nějak tlačit...nejhorší,že on má nejvíce aktivit ať už sportovních či pracovních v tom plodném týdnu...takže večer je většinou KO...to bych ho kolikrát zastřelila 😀 ale tak snad to časem klapne i u nás 🙂

luhol
13. dub 2016

@sedlakovasary přesně tak je to u nás 🙂 nechci aby to měl jako povinnost. Jsem ale hrozně netrpělivá 😀 no budeme si držet palce 😀 a manželům méně sportovních aktivit a více času na manželky 😀

leymea
13. dub 2016

Uz se to nejak rysuje, ale porad to neni ono, mam zkusit jeste dneska nekdy v 11 hodin vecer?

pisislatko
14. dub 2016

Holky, holky... už mám po ovulaci a čekám...tohle je snad horší čekání než na ovulaci 🙄 Mám ještě 11 dní do menstruace. Jsem 5 dpo. Jak to máte vy? Jinak pěkný, malý pátek 😉

luhol
14. dub 2016

@pisislatko Ahoj já mám také 11 dní do menstruace a přesně jak píšeš je to hrozné čekání 😒 Já chci všechno hned 😅

leymea
14. dub 2016

@pisislatko jj ja ted taky budu cekat. Za 11 dni me taky ceka MS, akorat,ze ja mam ovulaci dneska 17DC. 🙂 takze asi az zejtra budu 1DPO myslim 😀

pisislatko
15. dub 2016

@luhol Taky nejsem moc trpělivá. Čekám že trpělivosti mě naučí až ty děti 😀

pisislatko
15. dub 2016

@leymea tak jses nakonec dočkala té ovulace? To je supr 😉 Tady je vidět, že i když máme stejně dlouhý cyklus, jak ta ovulace může být různá. Vždycky jsem spoléhala na ty on-line kalkulačky a podle ovulačních testů jsem zjistila, že jí mám ještě dřív než vůbec doporučují testovat 😕
Přeji hezký romantický víkend 😉

leymea
15. dub 2016

@pisislatko asi tak. Minulej mesic taky byla az 17ty den. Tak budem 10 dni cekat spolu 😀

luhol
16. dub 2016

Holky poraďte jak to čekání zkrátit 😖 10 dní je věčnost ☹ ono se to lehce říká nemysli na to, ale když se o mimi snažíme tak je jasné, že na to myslíme 🙂

leymea
17. dub 2016

@luhol presne tak. Ale ted se urcite zadarilo 🙂 (kezby) 😀

pisislatko
17. dub 2016

@luhol Citim to stejne. Nejradeji bych testovala kazdy den. Dnes jsem 8dpo,priznaky zadne, priznam se dobrovolne-test negativni,vim ze je brzy,ale co kdyby nahodou...Snad se brzy dockame 🙂

Strana