icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
advera
5. dub 2016

@vggzg no přijde mi právě že není úplně stejně silná ta testovací čárka jako kontrolní, ale znamenalo by to tedy,že ovulace teprve proběhne?

vggzg
5. dub 2016

@advera Zkus ješště zítra a uvidíš,kolikátý si den DC?

advera
5. dub 2016

@vggzg 14DC, délka cyklu je 28 dni.

vggzg
5. dub 2016

Tak to si akorát v půlce to by mělo být už zítra,zkus testnout zítra a rozhodne ti to buď bude slabší tak bych brala pozitivní ten ze dneška a pokavaď bude silnější tak je to jasné😉☺️ A měříš BT?

advera
5. dub 2016

@vggzg právě že neměřim ☹ , jsem úplný začátečník, mám teda už 8letou dceru,ale o tu jsme se moc nesnažili 😂.Testy mám i z dřívějších dnů, ale tam jsou čárky hodně slabé, takže sem ani nefotila.

vggzg
5. dub 2016

@advera tak já v tom měření jsem taky zatím začátečník😂 Uvidíš zítra by to mělo rozhodnout☺️A nebo ho zkus udělat třeba ještě kolem 21-22hodiny a uvidíš😉

advera
5. dub 2016

@vggzg a není to už pozdě? Já právě chtěla vědět, jestli můžu počítat s tím že ovulace proběhla nebo proběhne, při takových testech. S přítelem se snažíme ob den a dnes nám vychází zrovna pauza,tak nevím jestli ji porušit a nebo pokračovat.

vggzg
5. dub 2016

Pozdě určitě ne to bych si nebála😉 Já bych to radši posichrovala i dnes kdyby náhodou☺️ Zkus udělat ten test ještě večer nebo zítra a uvidíš...někdo má ovu pozdějc někdo zas brzy to je můj případ mám jí 11DC každej to má jinak,zkoušej zkoušej...

advera
5. dub 2016

Tak moc děkuji, Myslela jsem spíš jestli už není pozdě dělat test v těch 11 večer, všude se doporučuje 10-20 hodina.

vggzg
5. dub 2016

@advera zkus to abys to neprošvihla😉 Za zkoušku nic nedáš😉

advera
5. dub 2016

Mas pravdu,pár korun za test mě nezabije 🙂 . děkuji moc!!!!

leymea
5. dub 2016

@pisislatko doufejme 🙂

dasa.77
5. dub 2016

@advera Ano,je napsano 10-20h a taky to,ze pred testem je nutno omezit prisun tekutit 😉
ale ja delala prave proto testy az po 22h a za me vyhovujici.
A tak stejne se pise,ze pozitivni ovulacni test znamena,ze ovulace probehne cca DO 48 hodin 😎

monichka
6. dub 2016

@luciasek1987 jak jsi dopadla?

luciasek1987
6. dub 2016

@monichka ahojky co mas presne na mysli?

monichka
6. dub 2016

@luciasek1987 no jestli se zadařilo

luciasek1987
6. dub 2016

@monichka jo takhle 🙂 zatim nevim jsem cca 6 dpo a jsem ve Francii az do nedele bez tt, nastesti 🙂 ms ma dorazit pristi sobotu tak uvidime.. Zadne priznaky ale nemam...

adelaide88
6. dub 2016

Ahoj holky, tak se konečně začínám vybarvovat. Dnes 18DC, čípek hodně vysoko, hlen vodnatý. Tak co si o tom myslíte, máme posichrovat už dnes nebo to nechat až na zítra? 🙂 je možné že mám ovu už dnes, akorát mám třeba zředěnou moč? Ráno kafe, sklenička vody, ale 2-3 hodky poté jsem moc nepila, test dělaný cca před hodkou..neumím moc nepít, proto ty testy dělám tak nerada 😒 Děkuji za rady!

vapka
6. dub 2016

@adelaide88 Jistit dnes, zítra i pozítří..... 😀

advera
6. dub 2016

@vggzg Jen sem chtěla napsat že včera ještě test dost silný, dnes už jen duch 🙂 , takže si myslím že ovu proběhla, nebo proběhne, včera jsme se snažili a dnes ještě asi pojistime 🙂

vggzg
6. dub 2016

@advera po pozitivním testu nastane ovulace do 24-48hodin(to bys měla mít napsaný v příbalovým letáčku😉) určitě ještě dnes pojistěte a držím palečky ať se zadaří☺️

vggzg
6. dub 2016

@vggzg ale zkus testovat dál pokud testuješ první měsíc😉

vggzg
6. dub 2016

@advera ale zkus testovat dál pokud testuješ první měsíc😉

smetanovak
8. dub 2016

21 DC🙂 do dvou dnů by prý nejdýl měl prdnout folikul🙂

pisislatko
10. dub 2016

Ahoj holky, tak dnes bude vášnivá noc 😀

leymea
10. dub 2016

@pisislatko krasny. Ja zkousim od 9 DC a zatim uplne bilo. Dneska jsem taky 13DC jako ty 🙂

pisislatko
10. dub 2016

@leymea určitě se taky brzo dočkáš 🙂

leymea
10. dub 2016

@pisislatko uz aby to bylo 🙂

aguaverde
11. dub 2016

Holky, vím, že není ještě sto pro pozitivní, ale mužu vědět, zda je normální že včera odpoledne ta druhá čárka nebyla více méně vůbec (hooooodně slabě) a dnes dopoledne tohle? Normálně mívám slabou ale více viditelnou čárku celý cyklus, a tenhle cyklus nic 😕 uvidím teda zítra jaké budou // 😅 zda stejné .....

dzogobela
11. dub 2016

@aguaverde já bych třeba u sebe tohle už považovala za pozitivní 🙂 takovuhle čárku jsem nikdy neměla, ani když už jsem byla těhotná 😀

Strana