Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@pisislatko no s tím testováním mi povídej. Jsem na tom stejně, večer se budím a počítám kolik dní ještě nesmím udělat TT. Minulý cyklus jsem to nevydržela a pak jsem byla docela zklamaná. Tak nevím jak to vydržím :o) 6 dní no nevím jak to vydržím a nesáhnu po TT. 😅
@vggzg taky bych jeste testovala. Je jeste moc brzo 🙂
@lussinka88 brzo ani ne jelikoz mám cyklus 25dní tak mám ovu kolem 10DC a místo aby čárka sílila tak slábne tak to moc nechápu😑
@luhol Já se přiznám dobrovolně 😀 dnes jsem 11dpo a testovala jsem. Zatím mám takové hodně slabé duchy, ale na různých značkách v limitu. Ale to mohou být ještě falešňáky. Takže ono ani testování kolikrát nepomůže 😠 Čekám na silnější čárku. Jeli jsme tentokrát poprvé s ovulačními testy a hodně se snažili, tak hodně doufám. Nicméně, i přes sebepozorování, stále žádné příznaky nepociťuji ☹
@pisislatko já už bych taká testovala ale ještě to musím 3 dny vydržet. Tak moc držím palečky určitě dej pak vědět. Já právě také doufám také poprvé ovulačním testy a hodně jsme se snažili. 😀
@luhol určitě dám a ty samozřejmě taky. Máš můj obdiv, že vydržíš netestovat 😎
@pisislatko no já jsem právě vytrestaná z minulého měsíce jsem testovala a pak jsem byla hodně zklamaná tak teď se bojím. Tobě držím moc palce
@pisislatko ja jsem teprve 6 dpo, takze v nedeli az budu 10dpo tak zkusim a nebo v pondeli mrcha :-/ ja jsem si ted docela vsimla vytoku. Vzdycky kdyz se utru tak na toaletaku hlen. Jinak mi taky nic neni.
Holky je tu někdo, kdo musel na vyvolavacku protože se nedostavila menstruace??? A další měsíc byla pak ovu normálně u vás? Dostala jsem injekci protože menzes dva měsíce nedorazila..... Po injekci přišla hned za 5 dni tak mě zajímá co teď bude 😳
Ahoj holky,prosím vás je to nejspíš blbá otázka ale musím se zeptat😉 mohu mít anovulační cyklus dyž beru dostinex?
Ahoj 3DC (utery) jsem nasadila clostil jeden prasek rano na 5 dnu.Dnes jsem si udelala ze zvedavosti ovulacni test a slaba carka a ted odpoledne hodne silna.Ja myslim ze by mohl byt zitra pozitivni co myslite?? je to mozny pri clostilu neni to brzy?? dnes jsem 5DC a zitra budu volat dr aby me vzala na ultrazvuk, co si o tom myslite??BT jsem pri ms nemerila a zacla jsem az dnes a 36,9.diky
@zizulka2008 urcite zitra jeste testni 😉
@leymea tak dnešní test uz vypadá te jo 🙂 sešla se mi dnes i preventivka u dr a potvrzeno zítra by se melo vajíčko vydat na cestu 🙂
Krásný pátek snažilky. Tak se nám to blíží za mě nervizita stoupa 😉 jsem zvědavá kolik // se zadařilo. Držím nám všem pěstičky já můžu přihodit i podkovu pro štěstí ☺
@zizulka2008 dneska uz je to krasne. Tak sup, mazlit se 🙂
Ahoj holky, jsem 13 dpo a test negativní (mám tam nějaké slabé duchy, ale už třetí den, takže beru jako negativní) jaké používáte ovulační testy? Přemýšlíme s manželem, které koupíme na další cyklus. Díky za odpovědi 🙂
@zizulka2008 krásný pozitivní test, držím palce a hezký víkend 😉
@pisislatko ještě zkuste testovat ja budu zítra 20.DC a teprve ovulace bude...jinak používala jsem tyto

@pisislatko 😀