Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Aha, no a doktoři co? nebo to zatím neřešíte?
@vapka V květnu jsem kecala na preventivce s gynekolozkou, říkala, že u někoho to tak je, smála se že jsem ještě mladá ...vyšetření asi OK, a přes sono ještě zrovna zjistila, že předchozí den jsem měla ovulaci...což mě nastinilo, že jsem relativně v pořádku a společně s doktorkou také dovedlo k tomu, aby jsme zauvažovali o vyšetření přítele... On proti není, ale zatím jsme na to ještě tak nepospichali...
10.11. bych měla dorazit MS, tak pokud nedorazí udělám test a hodím to sem, aby jsme se nenudily 😝
@jasmina09 aha, tak ja, asi jsem to psala, teď dva měsíce 36 dni...takže jsem taky předpokládala, dělá test později, než ten 14 den, jenže najednou pocit v prsou a vajecnikach, že mě to dokopalo test udělat a dnes na 14ku rýhy jak od traktoru... Možná spíš fakt odpočítat dva týdny po menses..co se týká hlenu, ten nijak nesleduji, ale jdeš na to dobře, akorát možná jsi měla ovulaci taky dříve, než ten cca 20.d.c. 😒
@jasmina09 Je možný, že tam byl zrovna anovulak... Jak říkám, s hlenem zkušenost nemám, tak ani neposoudim, zda je to spolehlivá metoda...ale možná, pokud to nevyjde, by nebylo na skodu, zkusit ten jeden test udělat ty dva týdny po menses....třeba překvapí... Nebo je možné jít ke svému gyn. a přes sono nechat změřit vajíčka... Folikulometrie...zjistí s předstihem, stojí asi 200 Kč.
Holky, jak tohle s náma dopadne 😵 v nejhorším nabijeme flinty a ty čápy sestřelíme 😉 teď to odlehčuji, ale musíme doufat.....
@matysce prosimte kdy si nakonec s tim clostylbegydem mela ovulku ja mam testy stejne jak ty a brala sem ho stejne
Tak vypadá to líp než toho 24. já také testuji, jen čárka moc nesílí... ale Tobě sílí krásně....

Ted třetí měsíc, v červeni jsem dobrala poslední antikoncepci, no ale první miminko se nám povedlo na první pokus, ale je v tom hlavně i mozek, předtím jsem absolutně nic neřešila, netestovala a prostě jen se milovala..... Jenže to jsme my ženský 😀