icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
kajunka01
30. dub 2016

Tak jsem 14DC vcera jsem byla na folikulometrii a 21mm folikul ,predtim jsem brala clostil a v pondeli zacinam duphaston tak mam strach aby ovulace probehla driv nez ho nasadim, tady je fotka testu ovulacnich,vrchni je 17:30 odpoledne a spodni je kolem 13 hodiny, a na druhé fotce je ještě trochu z blízka 🙂 co myslíte s tím duphastonem?? nasadit ho musím ale kdy?

dasa.77
30. dub 2016

@kajunka01 pokud ten duphaston máš brát 0-0-1,nebála bych se toho a v pondělí večer začala s užíváním....pokud víc,začala bych radši až v úterý 😉

kajunka01
1. kvě 2016

@dasa.77 ja ho beru 1-0-1 :/ tak mam zacit az v utery nebude to vadit?? ted jsem si delala test a je tam zase silnější čárka než kontrolní tak snad k tomu dojde k té ovulaci :D

dasa.77
1. kvě 2016

@kajunka01 vadit by to nemělo,protože než případně opl.vajíčko dojde do dělohy,chvíli mu to potrvá...naopak špatné načasování může blížící se ovulaci zablokovat 😉

kajunka01
2. kvě 2016

@dasa.77 tak já nevím ☹ teplota 36,5 už snad 8 x za sebou a já si bylabjista ze ovulace proběhla 🙂 no uvidom zítra ☹

advera
2. kvě 2016

Ahoj holky,chtěla bych poprosit o radu zkušenější. V sobotu odpoledne mi vyšel pozitivní ovu test viz obrázek, včera odpoledne jsme si udělala další a čárka byla pořád dost silná. Kdy by mělo zhruba dojít k vzetpu bazální teploty?

dita2016
2. kvě 2016

Tak děvčata, dneska už ano? ☺

nikusak1
2. kvě 2016

ahoj holky, včera jsme se mazlili s manžel´m a ndeska mám asi pozitvní ovu tetsík, mám to nechat mazleníčko až na zítra aby nebyli unavený spermoše nebo to mám zkusit i dneska?? prosím radu 😒

leymea
2. kvě 2016

@nikusak1 doporucuje se ob den, ale ja bych to pojistila i dneska 😀

leymea
2. kvě 2016

@dita2016 dle meho nazoru ano 🙂

marla86
2. kvě 2016

@nikusak1 az zitra ;) pri ppzitivnim testu je ovulace az za 24 - 48 hodin, a obden je to pry lepsi, takze podle me je zitrek idealni 🙂

nikusak1
3. kvě 2016

Taky sme to pojistili a dneska uz dame odpocinek a cekani

nikusak1
3. kvě 2016

A nebo to radsi pojistime i dneska :-P

snailice
4. kvě 2016

Ahoj holky, můžu poprosit o vaše zkušená očka? 🙂 V Ovu testech se moc nevyznám. Testovala jsem od 6 DC, při odpolední kolem 11:15 a při ranní kolem 14:20. Když jsem byla 10 DC, tak jsem zkusila i večer a večer jsem zkusila i 13 DC. Myslíte, že ten 13 DC by se dal brát jako pozitivní? Včera večer jsem na test zapomněla. Děkuji 🙂

PS: ten poslední v hromadné fotce je z dneška 15 DC

vercanika
4. kvě 2016

@snailice prubla bych TO dneska a zítra si udělej test znova ... pokud bude silnější nic není na škodu ...

snailice
4. kvě 2016

@vercanika děkuji. Nevím jak to dnes vyjde, ale ze včera by snad mršky mohly počkat 🙂 jen ode dneška beru Duphaston 1-0-1 a někde na MK foru jsem četla, že prý zabraňuje ovulaci, ale nevím jestli je to pravda. V příbalovém letáku jsem nic o tom nečetla (teda pokud jsem to nepřehlídla).

vercanika
4. kvě 2016

@snailice tak s tímhle lékem jsem se nesetkala tak ti neporadím ... ☹

leymea
4. kvě 2016

@snailice mozna pozitivni? Neni to ono, ale je nejsilnejsi. 🙂

nymburacka89
4. kvě 2016

Rozhodně pozitivní 😀 gratuluji a přeji ať vše dobře klapne :-*

nymburacka89
4. kvě 2016

jéé, já si to špatně přečetla, koukam že tady jde o ovulační test 🙂 pardooon. Myslela jsem že už těhotenský 😝

snailice
4. kvě 2016

@nymburacka89 kezby 🙂

monichka
6. kvě 2016

Holky tak tentokrát zkouším měřit BT .
Dle doktora dochází k ovulaci levého vaječníku 14. - 16.DC to bylo rozmezí pondělí až středa .
Pak teplota klesla a teď jde nahoru.. Když jsem si dělala v těch dnech ovu test tak byl negativní.
Z minulého měsíce vím, že pozitivní ovu test jsem měla až cca 22DC asi když ovulovla druhý vaječník.. 😀 má to taky tak některá? DR. mi pro jistotu radil femibion.

leymea
6. kvě 2016

@monichka teplotu nemerim. Ale husty teda. Ja na testy spoleham, ale je pravda, ze pred tou ovulaci mam bolesti tak myslim, ze u me to odpovida. 🙂 snad 😀

leymea
6. kvě 2016

@monichka a delala jsi test i pred tim 14DC?

monichka
6. kvě 2016

@leymea ano test mi vyšel vždy pozitivní až ten 21DC 🙂 Takže ted jsme se každý den pojišťovali i když test byl negativní. Ale dle dr. ovolace 14 DC :-d zajímavé 😀

ivik1704
6. kvě 2016

Ahoj holky, vkladam svuj prvni prispevek a zaroven bych poprosila o nazor, jak to vidite s mym ovu testem. Teprve se zaciname snazit 1. mesic, zkusila jsem test a takto mi vysel dnes, tedy 10. den cyklu. Sexik byl vcera vecer a dnes rano, kdy to tedy podle vas zkusit znovu? Muzeme dnes odpol a pak jedu pryc, tak jedine az zitra vecer, tak aby to uz nebylo pozde. Vcera na testu velmi slaba carka, dnes rano toto

ivik1704
6. kvě 2016

No tak fotka mi nejde vlozit☹

kajunka01
6. kvě 2016

Holky jebnormalni pokles 37 ,0 na 36,8 ? Ovulace byla v nedeli

leymea
8. kvě 2016

Podle dnesniho testu by mel byt zitra test pozitivni 🙂 bolesti uz mam dneska a jako kazdy cyklus ovulka bude 17DC 🙂 porad stejny, ale porad ty testy budu delat 😀 rikam si co kdyby 🙂

leymea
8. kvě 2016

@leymea jeste zkusim pred spanim, pac 15DC jsem takhle silnou predtim nemela. Uz sice vykoukli, ale ne takhle 🙂

Strana