icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
dressage
12. čer 2016

Ahoj 🙂
Prosiiiiiim myslite ze uz je to pozitivni? Nebo jeste pockat do zitra? Mazlili jsme se prave vcera i predevcirem... testik je delany ted ve 3 hodiny odpoledne...

dressage
12. čer 2016

A ted se zabarvil takhle... ale uz je to 10 min od namoceni, lze to povazovaz za pozitivni? 🙂

andreaandrejka
12. čer 2016

@dressage Testovací čárka by měla být stejně silná jako kontrolní.

dressage
12. čer 2016

@andreaandrejka tak zkusim zitra rano... diky 🙂 ...ja to jen nechci prosvihnout

jarmulka
12. čer 2016

@dressage podle mě pořád negativní - ale už brzy to bude!!!! Myslím, že zítra by to mohlo klapnout 😉

dressage
12. čer 2016

@jarmulka dekuju 🙂 ....tesim se jak male decko :D

kastanek87
12. čer 2016

Ráno ho určitě nedelej, nejdřív dopoledne,cca 10-11 h. Taky myslím že je to otázka max.dvou dnů a máš ji 😉

dressage
12. čer 2016

Ted ve 20:55 delanej... carecka vybehla takhle uz po 2 minutach... to uz snad je pozitivni? :D ...prosim kdy je nejvhodnejsi doba na mazleni, kdyz jsme se mazlili vcera vecer? ;)

kastanek87
12. čer 2016

No rozhodně bych se snažila dnes i zítra a raději i pozítří 😀 moc moc držím pěsti ať to vyjde!!!!

dressage
12. čer 2016

@kastanek87 dekujuuuuuuu!!!!! 🙂))))))) modlim se aby to vyslo... o dalsi uz prijit nechci! 🙂

jarmulka
13. čer 2016

@dressage podle mě byl v noci pozitivní - max. dnes k ránu by při provedení pozitivní byl 🙂

kato83
13. čer 2016

Holky koukala jsem ted na stare diskuze... a u fotek tt testu maji nektere i testy ovulani ktere jsou pozitivni. Je to tak ze kdyz je pozitivni tehu test tak i ovulacni zustava?? Neni to blbost? 🙂

kastanek87
13. čer 2016

údajně ovu test to ukáže dřív než těhotenský, ale to už je dle mého úplně zbytečný takhle moc dopředu. A navíc třeba já mám čárku kterýkoliv den cyklu na ovulačním, takže na toto bych se moc nespoléhala. Raději bych testovala těhotenským 😉

kato83
13. čer 2016

A od kdy to ma ten ovulacni ukazat? Ja jsem ted 5dpo a pozitivni ovulacni jsem mela jen pri ovulaci....

dressage
13. čer 2016

@jarmulka ano musel byt vcera vecer, ptz carka do 2 minut vybahla a byla opravdu silna... dnes dopoledne uz je slabsi... takze to znamena, ze uz je po ovulaci? vubec nevim jak to mam poznat, ze ji mam :D

dressage
13. čer 2016

@kastanek87 presne, ja mam taky carku porad, sice slabsi ,ale porad.... rika se, ze kdyz je ten ovulacni test porad pozitivni tak pak to snad ukaze tehotenstvi...ale nevim... ja bych na to radeji nespolehala ;)

minareta
13. čer 2016

@dressage ovulace ptavdepodobne probiha dneska. Od pozitivniho ovu testu zacina ovulace cca 12-48 hodin. Takze byt tebou bych dnes sexovala o sto sest :D a zitra radsi taky 🙂

dressage
13. čer 2016

@minareta a boli ovulace? :D me ted boli silene asi vajecniky, kriz i deloha... jak pri menstruaci...
Tak snad mu jeste neco zbylo na ty dalsi dva sexiky :D
Dekuju! 🙂

minareta
13. čer 2016

@dressage Jak koho...mě třeba bolí jako prase :D v noci jsem si myslela, že mám snad slepák. Bohužel jsem zjistila, že to byla ovulace až pozdě :( Tak držím palce! ;)

dressage
13. čer 2016

@minareta pani! Tak snad uz je to ono :D ...dekuju moc a tobe tez drzim palecky at se co nejdriv zadari ;)

kasparka1
13. čer 2016

@dressage je, nebo mel by byt pozitivni .....ja s ovu testy mam spatne zkusenosti. Ukazovali mi negativne i kdyz ovu byla, potvrzeno od lekare. Tim chci rici, ne vzdy se na ne spolehat. Spis to nehrotit, netlacit to a nechat temu volny prubeh. to je nejlepsi co muzes udelat. 😉 good luck

dressage
13. čer 2016

@kasparka1 dekuju 🙂 ...ja vim, ze bych to nemela moc hrotit, ale porad to ve me je a preju si aby to vyslo 🙂 ...tak snad jsou tyto testy spolehlive... ja prave vubec nevedela kdy ovulaci mam... az dnes me prekvapilo ze to boli :D
Preju taky hodne stesti at se brzy povede ;)

mikush
13. čer 2016

Ahoj holky, ráda bych věděla vás názor, může ten poslední test znacit blížící se ovulaci v následujících dnech? vím že není ještě pozitivní ale čárka mi přijde stále silnější. Jsem po ZT v prosinci a před 3mi týdny mi dr našla cystu na levém vaječníku.

dressage
13. čer 2016

@mikush ani jeden jedte pozitivni neni, ale pokud ti zacne z niceho nic silit tak testuj i vickrat za ten den... ja mela vcera rano ducha, odpoledne najednou zesilila a vecer uz byla jasna pozitivni... dnes rano uz zase slabsi a ted vecer uz jen duch...
S cystou zkusenosti nemam...

mikush
13. čer 2016

@dressage jsem teprve 10DC tak je ještě brzo ale jsem zvědavá zda vůbec ovuluju, protože MS mi teď chodí jak se jí zachce a taky kvůli té cysty,tento cyklus testuju celý ať vím jak na tom jsem 🙂

dressage
13. čer 2016

@mikush tak to me mrzi... preju at jsi rychle fit ;) ... ja jsem ted testovala uplne poprve a zjistila jsem, ze mi dosla 12 den... tak propriste aspon vim tak nejak priblizne kdy testovat... preci jen ty testy nejsou uplne levna zalezitost :D

kastanek87
13. čer 2016

@kato83 měl by to ukázat 10DPO, ale vím že od 10DPO holky už zkouší i těhotenské. Doporučuji nechat ovulační na ovulaci a těhotenské na pozdější DPO 😉

mikush
13. čer 2016

@dressage to nejsou no, já budu testovat jen tenhle cyklus ať vím jestli vůbec ovuluju a pak to nechám být 🙂

kato83
13. čer 2016

@kastanek87 děkuji 🙂
Jestli to ukaze stejne tak je to asi jedno 🙂

petulibiii
14. čer 2016

@mikush taky si myslim,že ovulace zatim neni v planu :(

Strana