Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@dressage Testovací čárka by měla být stejně silná jako kontrolní.
@andreaandrejka tak zkusim zitra rano... diky 🙂 ...ja to jen nechci prosvihnout
Ráno ho určitě nedelej, nejdřív dopoledne,cca 10-11 h. Taky myslím že je to otázka max.dvou dnů a máš ji 😉
No rozhodně bych se snažila dnes i zítra a raději i pozítří 😀 moc moc držím pěsti ať to vyjde!!!!
@kastanek87 dekujuuuuuuu!!!!! 🙂))))))) modlim se aby to vyslo... o dalsi uz prijit nechci! 🙂
Holky koukala jsem ted na stare diskuze... a u fotek tt testu maji nektere i testy ovulani ktere jsou pozitivni. Je to tak ze kdyz je pozitivni tehu test tak i ovulacni zustava?? Neni to blbost? 🙂
údajně ovu test to ukáže dřív než těhotenský, ale to už je dle mého úplně zbytečný takhle moc dopředu. A navíc třeba já mám čárku kterýkoliv den cyklu na ovulačním, takže na toto bych se moc nespoléhala. Raději bych testovala těhotenským 😉
A od kdy to ma ten ovulacni ukazat? Ja jsem ted 5dpo a pozitivni ovulacni jsem mela jen pri ovulaci....
@kastanek87 presne, ja mam taky carku porad, sice slabsi ,ale porad.... rika se, ze kdyz je ten ovulacni test porad pozitivni tak pak to snad ukaze tehotenstvi...ale nevim... ja bych na to radeji nespolehala ;)
@dressage je, nebo mel by byt pozitivni .....ja s ovu testy mam spatne zkusenosti. Ukazovali mi negativne i kdyz ovu byla, potvrzeno od lekare. Tim chci rici, ne vzdy se na ne spolehat. Spis to nehrotit, netlacit to a nechat temu volny prubeh. to je nejlepsi co muzes udelat. 😉 good luck
@mikush ani jeden jedte pozitivni neni, ale pokud ti zacne z niceho nic silit tak testuj i vickrat za ten den... ja mela vcera rano ducha, odpoledne najednou zesilila a vecer uz byla jasna pozitivni... dnes rano uz zase slabsi a ted vecer uz jen duch...
S cystou zkusenosti nemam...
@kato83 měl by to ukázat 10DPO, ale vím že od 10DPO holky už zkouší i těhotenské. Doporučuji nechat ovulační na ovulaci a těhotenské na pozdější DPO 😉
@kastanek87 děkuji 🙂
Jestli to ukaze stejne tak je to asi jedno 🙂
@mikush taky si myslim,že ovulace zatim neni v planu :(

Ahoj 🙂
Prosiiiiiim myslite ze uz je to pozitivni? Nebo jeste pockat do zitra? Mazlili jsme se prave vcera i predevcirem... testik je delany ted ve 3 hodiny odpoledne...