icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
jullli
17. čer 2016

@svobodka86 ja jsem takova ze nevim :D myslim si ze uz byla dnes v noci kolem druhe hodiny jelikoz jssem mela hrozne krece ani pohnout jsem se nemohla ale testy nejsou porad uplne vyrazne kdyz po namoceni jsou hned zbarvene takze jeste tak nejak cekam co z toho bude jinak ja dnes 19dc 16dc jsem byla u dr folikul mel 14mm takze rikala ze uvidime a me prijde ze uzral tak snad

svobodka86
17. čer 2016

@jullli ještě nevím. vysadila jsem prášky v únoru a na konci května jsem to dostala poprví. Piju Nosifol...tak uvidím kdy to te´d zas dostanu...takže délku cyklu ještě neznám :( ale ono to na té fotce není tak poznat, ale je ta čárka fakt tlustší než ty ostatní...koupila sem si dneska zas ty Pepina, ať je měřeno stejnýma...

kato83
17. čer 2016

Holky jsem dnes 9DPO, uz od ovulace me boli bricho jako kdyz bych mela nachlazeny mocovy měchýř.. a nafoukla jsem jak balón ze me pnou i kalhoty.
Tehu test mam negativni, mela jste to tak nektera taky?

laura1972
17. čer 2016

@kato83 Příznaky stejné, taky pocit jako když mám nachlazený močový měchýř. MS čekám 2.6.tak jsem zvědavá jestli přijde nebo jestli se už konečně zadaří a budu těhu 🙂

kato83
17. čer 2016

@laura1972 a kolikaty jsi den DPO?
No jsem zvedava co z toho nakonec bude, v nedeli bych chtela rano zase zkusit test..

jarmulka
17. čer 2016

@laura1972 ms čekáš 2.6. ???? 🙂

laura1972
17. čer 2016

Mám ovulaci ještě dnes. První proběhla 15.6. to byl 12 D od počátku kdy začala MS druhy den ovu test zeslábl a dnes 17.6. opět ovu test pozitivní. Volala jsem tedy na gyndu jak to tedy je , protože jsem užívala clostilbegyt (nedozravali mi vajíčka) a on mi řekl, že podle ovul. testů jak mi vyšly, se vajíčka tvořili toho 15.6., pak jeden den nic a další den tj. dnes podle ovul. testu opět dozravali další.

jarmulka
17. čer 2016

@kato83 9 DPO je pořád ještě dost času, aby se ,,duch,, ukázal 🙂 ... do 12 DPO bych pořád věřila

laura1972
17. čer 2016

@jarmulka ano 2.6.

jarmulka
17. čer 2016

@laura1972 já tomu moc nerozumím... 02.06. už bylo 😒

laura1972
17. čer 2016

@jarmulka pardon 😀 oprava MS čekám 2.7. 🙂

jarmulka
17. čer 2016

@laura1972 já si říkala - sakra až za rok??? 😀

mikush
17. čer 2016

@svobodka86 no určitě by se mělo testovat stejnýma 🙂 já jsem dnes 14DC,testy vypadají takhle, zatím ovu v nedohlednu...

svobodka86
17. čer 2016

@mikush a myslis ze ren muj posledni vypada nadejne?? V realu je carka vyraznejsi.

mikush
17. čer 2016

@svobodka86 já myslím že je taky ještě brzy, musíme ještě asi vydrzet 🙂

mikush
18. čer 2016

Ahoj holky, já jsem dnes 15DC,a dnes mi přijde ten testik nejsilnější že všech, ještě není pozitivní ale nějak cítím že to brzy bude, dnes mě pobolival pravý vaječník tak kdo ví 🙂 na levém jsem měla před měsícem cystu, tak snad už tam není

svobodka86
18. čer 2016

@mikush určitě bude ještě sílit. Ja mela zas o neco druhou carku silnehsi.sem zvedava na zitra.a to sem jeste dneska zjistila, ze se maji ty testy delat treba odpo.ja je delala rano a to je LH malo...tak zitra az odpo...jen nevim kdyz je carka zase tmavsi(jeste teda nejsou stejne tluste), a vcera byl sex, tak nevim jestli mam dneska pritele budit, je hotovej, moc dneska pracoval...

petulle1986
19. čer 2016

Ahojte zeny.muzu mit dotaz ohledne ovu testu?jak to je?kdyz mam jeden den // a druhy den uz je druha slabsi co to znamena?dekuju

evusa2
19. čer 2016

myslíte že je nějáky pozitivní na ovu?

laura1972
19. čer 2016

@evusa2 může se to změnit po pár hodinách. Já v 6.ráno neměla nic jen jako ty na tom posledním ovu testu a kolem půlnoci už tam byla ta testovací silnější než kontrolní. Takže během 18 hodin byl text na ovu pozitivni 🙂

laura1972
19. čer 2016
jarmulka
19. čer 2016

Holky, mohu rychlý dotaz??? Ovulační test se nemá dělat z první ranní moči, údajně je tam na rozdíl od tehotenskeho hormonu, menší koncentrace přes noc) . Ok. Ale co, když už se prokazatelně OVU blíží??? Je možné ho zkusit udělat i z té první ranní moči??? Nebo se vycurat a počkat si na,, další moc,,??? Moc děkuji za odpověď.... Tohle mě totiž fakt zajímá....

laura1972
19. čer 2016

@jarmulka Tak já si dělala ovu test hned z první moči , ale i třeba v poledne i kolem půlnoci. Podle pribaloveho letacku, co jsem si přečetla od ovu testu je psáno, ze test se může dělat kdykoli během dne. 🙂

laura1972
19. čer 2016

@petulle1986 pokud mas jeden den // čárky , tedy záleží i na síle, tak test na ovu je pozitivní a jak píšeš druhy den už je slabší, tak už ovulaci nemáš. Já mela ovulace dvě, podle gynekologa. Brala jsem clostilbegyt a mela jsem 15.6. ovu test pozitivní a druhý den slabá čárka a další den jsem si dělala test a byl zase pozitivní. Tak jsem volala gynekologovi a rekl mi, ze je to normální, ze po clostilbegytu můžu mít ovulaci 2x

jarmulka
20. čer 2016

@laura1972 víš co mi právě vrtá hlavou??? že já si dělala obyčejný test , na kterém mi to vyšlo jasně pozitivní a potom jsem z té samé moči udělala digitální test a ten vyšel teda negativní - prázdné kolečko... Takže já absolutně netuším, kdy teda asi jako ta ovu byla 😀
Na té jedné fotce je samotný ovulační test obyč. na ponoření do moči a na druhé fotce je právě foto i toho DIGI a to je jasně negativní.... Jak tomu mám rozumět??? 😕 ☹
No každopádně mně je jasné, že nic ☹ ... to bych na sobě poznala...

laura1972
20. čer 2016

@jarmulka Já myslím, ze ovulace už u tebe proběhla. Ono záleží i na citlivosti testu. Možná zrovna ten digitální měl citlivost menší. Ale když se ti ukázalo na obyčejném ovu testu dvě čárky, tak myslím, ze to tam bylo. Já si dělala také obyčejný test a myslím, ze v pohodě. Přesně před ovulací tak 2 dny mi bolel podbřišek, mela jsem takové to píchání a v den kdy mi ukázal Obu test, ze je pozitivní ty bolesti zesilili a šlo mi to až do zad. Pak jeden den slabá čárka a další den znovu test pozitivní. Beru druhy měsíc clostilbegyt a první měsíc jsem neměla žádné bolesti az ted . A gynekolog mi řekl, ze ted ovulace proběhla , ze si je jistý že právě ty bolesti jdou k tomu. U me proběhla ovulace kvůli clostilhegytu prý 2x podle ovu testů 🙂 Ted už jen čekáme jestli se MS dostaví nebo ne.

jarmulka
20. čer 2016

@laura1972 moc děkuji za odpověď a názor... A Ty máš mít MS kdy??? 🙂 ... já teď v pátek

laura1972
20. čer 2016

@jarmulka Není za co🙂 já ji čekám 2.7. Už přemýšlím, ze bych mohla ve středu nebo b pátek zkusit tehu. test. Asi do MS nevydržím čekat. 🙂

laura1972
20. čer 2016

@jarmulka Četla jsem na netu, primo na stránce, kde píše lékař, ze po ovulaci může test ukázat tehu od 5-10 dne, tedy od doby kdy se vajíčko zahnízdí. Že už se nemusí čekat do termínu očekávané MS., že pokud je test s citlivostí 20 ml U/ml tak dokáže těhotenství určit už takhle brzy. 🙂 Tak ty už by sis test mohla zkusit 🙂_podle toho ovu testu kdy byl pozitivní? Jaký datum?

jarmulka
20. čer 2016

@laura1972 já bych dnes byla cca 9-10 DPO.... Ale vím, že nejsem těhotná. Už jsem tehule byla a teď fakt nejsem....

Strana