Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@jullli ještě nevím. vysadila jsem prášky v únoru a na konci května jsem to dostala poprví. Piju Nosifol...tak uvidím kdy to te´d zas dostanu...takže délku cyklu ještě neznám :( ale ono to na té fotce není tak poznat, ale je ta čárka fakt tlustší než ty ostatní...koupila sem si dneska zas ty Pepina, ať je měřeno stejnýma...
Holky jsem dnes 9DPO, uz od ovulace me boli bricho jako kdyz bych mela nachlazeny mocovy měchýř.. a nafoukla jsem jak balón ze me pnou i kalhoty.
Tehu test mam negativni, mela jste to tak nektera taky?
Mám ovulaci ještě dnes. První proběhla 15.6. to byl 12 D od počátku kdy začala MS druhy den ovu test zeslábl a dnes 17.6. opět ovu test pozitivní. Volala jsem tedy na gyndu jak to tedy je , protože jsem užívala clostilbegyt (nedozravali mi vajíčka) a on mi řekl, že podle ovul. testů jak mi vyšly, se vajíčka tvořili toho 15.6., pak jeden den nic a další den tj. dnes podle ovul. testu opět dozravali další.
@svobodka86 no určitě by se mělo testovat stejnýma 🙂 já jsem dnes 14DC,testy vypadají takhle, zatím ovu v nedohlednu...
@mikush a myslis ze ren muj posledni vypada nadejne?? V realu je carka vyraznejsi.
@svobodka86 já myslím že je taky ještě brzy, musíme ještě asi vydrzet 🙂
@mikush určitě bude ještě sílit. Ja mela zas o neco druhou carku silnehsi.sem zvedava na zitra.a to sem jeste dneska zjistila, ze se maji ty testy delat treba odpo.ja je delala rano a to je LH malo...tak zitra az odpo...jen nevim kdyz je carka zase tmavsi(jeste teda nejsou stejne tluste), a vcera byl sex, tak nevim jestli mam dneska pritele budit, je hotovej, moc dneska pracoval...
Ahojte zeny.muzu mit dotaz ohledne ovu testu?jak to je?kdyz mam jeden den // a druhy den uz je druha slabsi co to znamena?dekuju
Holky, mohu rychlý dotaz??? Ovulační test se nemá dělat z první ranní moči, údajně je tam na rozdíl od tehotenskeho hormonu, menší koncentrace přes noc) . Ok. Ale co, když už se prokazatelně OVU blíží??? Je možné ho zkusit udělat i z té první ranní moči??? Nebo se vycurat a počkat si na,, další moc,,??? Moc děkuji za odpověď.... Tohle mě totiž fakt zajímá....
@petulle1986 pokud mas jeden den // čárky , tedy záleží i na síle, tak test na ovu je pozitivní a jak píšeš druhy den už je slabší, tak už ovulaci nemáš. Já mela ovulace dvě, podle gynekologa. Brala jsem clostilbegyt a mela jsem 15.6. ovu test pozitivní a druhý den slabá čárka a další den jsem si dělala test a byl zase pozitivní. Tak jsem volala gynekologovi a rekl mi, ze je to normální, ze po clostilbegytu můžu mít ovulaci 2x
@laura1972 víš co mi právě vrtá hlavou??? že já si dělala obyčejný test , na kterém mi to vyšlo jasně pozitivní a potom jsem z té samé moči udělala digitální test a ten vyšel teda negativní - prázdné kolečko... Takže já absolutně netuším, kdy teda asi jako ta ovu byla 😀
Na té jedné fotce je samotný ovulační test obyč. na ponoření do moči a na druhé fotce je právě foto i toho DIGI a to je jasně negativní.... Jak tomu mám rozumět??? 😕 ☹
No každopádně mně je jasné, že nic ☹ ... to bych na sobě poznala...
@jarmulka Já myslím, ze ovulace už u tebe proběhla. Ono záleží i na citlivosti testu. Možná zrovna ten digitální měl citlivost menší. Ale když se ti ukázalo na obyčejném ovu testu dvě čárky, tak myslím, ze to tam bylo. Já si dělala také obyčejný test a myslím, ze v pohodě. Přesně před ovulací tak 2 dny mi bolel podbřišek, mela jsem takové to píchání a v den kdy mi ukázal Obu test, ze je pozitivní ty bolesti zesilili a šlo mi to až do zad. Pak jeden den slabá čárka a další den znovu test pozitivní. Beru druhy měsíc clostilbegyt a první měsíc jsem neměla žádné bolesti az ted . A gynekolog mi řekl, ze ted ovulace proběhla , ze si je jistý že právě ty bolesti jdou k tomu. U me proběhla ovulace kvůli clostilhegytu prý 2x podle ovu testů 🙂 Ted už jen čekáme jestli se MS dostaví nebo ne.
@jarmulka Četla jsem na netu, primo na stránce, kde píše lékař, ze po ovulaci může test ukázat tehu od 5-10 dne, tedy od doby kdy se vajíčko zahnízdí. Že už se nemusí čekat do termínu očekávané MS., že pokud je test s citlivostí 20 ml U/ml tak dokáže těhotenství určit už takhle brzy. 🙂 Tak ty už by sis test mohla zkusit 🙂_podle toho ovu testu kdy byl pozitivní? Jaký datum?

@svobodka86 ja jsem takova ze nevim :D myslim si ze uz byla dnes v noci kolem druhe hodiny jelikoz jssem mela hrozne krece ani pohnout jsem se nemohla ale testy nejsou porad uplne vyrazne kdyz po namoceni jsou hned zbarvene takze jeste tak nejak cekam co z toho bude jinak ja dnes 19dc 16dc jsem byla u dr folikul mel 14mm takze rikala ze uvidime a me prijde ze uzral tak snad