Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@jarmulka ano ano je 😀 😀 😀 ale stejně si nemyslím,že bych byla na Ivu s Comebacku podobná 😀 😀 možná to dělala ta má proměna jak jsem byla v Praze a toto se mě udělali 😀 😀 jinak vypadám takto 😀
@juliemichal moc děkuji :-* musím věřit že tentokrát to vyjde 🙂
@mikush vůbec není za co,určitě to tentokrát vyjde 🙂 🙂
@juliemichal jůůůů teď koukám - čekáš třetí miminko 🙂 .... to jsi má ,,krev,, 🙂 - teda já zatím to třetí jen závidím ☹
@jarmulka jé a kolik mají dětičky zda se můžu zeptat? 🙂 🙂 a neboj my jsme se o třetí snažili 4 roky ☹ ☹ v lednu jsem měla ZT ☹ a teď snad bude všechno v naprostém pořádku 🙂 🙂 určitě se povede co nevidět 🙂 🙂 držím moc moc palečky 🙂 🙂
@juliemichal jasně, že jo.... Terezce je 10.5 a Tomáškovi budou posledního srpna 3 roky.... 🙂
@jarmulka tak to je krásné 🙂 🙂 taky jsou to určitě raubíři co? 🙂 🙂 kluci jsou fakt neskuteční raubíři 😀 😀 a Terezka určitě bude velká pomocnice,že? 🙂
@juliemichal teď koukám, jaký prcek se Ti narodil!!!! 🙂 Rodila jsi dříve.... Měla jsi problémy??? Promiň, pokud je to osobní
@juliemichal Terezka je úžasná - je hodná a je na ní spolehnutí, moc mi pomáhá... A Tom, to je pééééro 😀 , ale miláček
@jarmulka ano rodila jsem v 37+3tt v 37+2tt jsem byla na poradně v nemocnici a tam mi dr říkala,že mám strašně málo plodové vody a,že se určitě další návštěvu neuvidíme,ale stejně mi dala ještě jeden termín.dojela jsem domů,šla jsem na záchod a tam mi odteklo zbytek plodové vody,tak jsem jela zpátky do porodnice kde jsem chtěla rodit... no a byl tam jeden Slovák a ten mě seřval,že jsem druhorodička a,že nepoznám,že mi odtekla plodová voda,nevím kde se díval a říkal,že jí mám plno.... kdyby se podíval do mé karty tak tam by měl napsáno,že mám strašně málo plodovky... no a celý večer se mě stále ještě něco vytékalo tak jsem na druhý den jela jinde do porodnice a tam mi říkala doktorka,že už jsem bez plodové vody,déle než 24 hodin.tak mi hned dala tabletku na vyvolání porodu,kontrakce jsem měla 6 hodin,ale jak nastávaly poslední kontrakce tak od malinkého srdíčko šlo úplně na 0 a potom se úplně zmizelo.ihned jsem šla na vyšetření a dr si potom zavolala dalšího doktora.v ordinaci se domlouvali co se mnou... tak za chvíli došli za mnou a říkají mi,že malý má už ručičku s porodních cest,takže ho musí zachránit aby neměl zlomenou ručičku,že musím okamžitě na akutní císařský řez.... na druhý den mi doktor řekl proč jsem vlastně šla na císař,ne kvůli té ručičky,ale kvůli toho,že šlo o jeho život ☹ ☹ ale problémy jsem už měla u něj od 31tt to jsem málem porodila,píchali mi kortikoidy na dozrání plíček a dávali mi kapačky na zastavení porodu.... a právě v té porodnici kde mi ten Slovák řekl toto a poslal mě domů....
a to je tak krásné,že ti Terezka pomáhá,je to určitě zlatíčko a malý taky já taky na kluky nemůžu dopustit,ale jsou to dost velcí raubíři 😀
@juliemichal týýýý jo , hele, tak to máme svým způsobem dost podobný zážitek... Já se u Tomáška začala otevírat k porodu a měla kontrakce už ve 22 TT , takže jsem ležela do 30 TT v nemocnici na kapačkách , potom mě pustili domů, tak nějak do 34 TT jsem měla klid a od té chvíle zase kontrakce - i monitor mi je nádherně kreslil , takže opět nemocnice a že malý je malý, tak mi dávali výživu do žily, aby nabral , do toho infuze na zastavení kontrakcí.... Nejhorší bylo, že jsem byla otevřená na dva cm, vak plodových blan se vyklenoval, ale nepraskl ( dobré pro doktory - hrůůůůůza pro mě 😀 ) a já takto s bolestmi vydržela ještě 10 dní!!!!! Nebyly pravidelně a nebolelo to až tak, ale spát se teda přitom nedalo 😅 .... Měla jsem třeba 6 hodin klid a potom bum a 10 hodin po 3 minutách kontrakce... Já prosila, aby mi už něco dali, abych se začala otevírat a oni, že každý den je OK, že ne... no hele, kdybych to uměla, protrhla bych si ten vak sama 😀 ... Ve 38 + 1 mě pustili domů se slovy, že to určitě bude brzy... 38+2 jsem doma poctivě ležela, 38+3 jsem to vzdala a šla jsem dělat oběd , najednou jsem cítila, že jsem se ,,počůrala,, - říkám si - Ty prase jedno, Ty už ani moč neudržíš a ani nevíš, že čůráš!!!! ( u dcery mi vodu píchali ) .... šla jsem na záchod, vyčůrala se, svlékla si mokré věci a potichu, aby nikdo neviděl, jaké jsem chro chro jsem chtěla proběhnout do patra převléknout se. Vyběhla jsem schody, oblékla si kalhotky a ....zase !!! Tak si říkám - týýýýý jo, že by voda??? Šla jsem si pro vložku, kdyby náhodou, abych ji vzala s sebou do porodky, aby zjistili, jestli to fakt byla voda... Dávám si tu vložku a ..... ty krááááááso - to byla potopa 😀 .... takže jasno - praskla voda. Mně naopak říkali, že mám hrozně moc vody a byla to pravda. To si nedovedu vysvětlit, kde se tam vzalo tolik vody! V nemocnici, když jsem tam ležela, tak se jim pořád nelíbil monitor, že prcek je moc klidný, moc spinká.... Po prasknutí vody jsem nepanikařila, rodila jsem podruhé,říkám si klid, času dost... Bylo 12.30 .... Tak jsem byla v pohodě ještě doma chvíli, potom jsem šla do sprchy a najednou mi to došlo - Tomášek se téměř nehýbe , při kontrakci vůbec a mimo mi jen tak ,,líně,, odpovídal a opravdu jen na tvrdé podněty - když jsem si opravdu s bříškem zahýbala více... no hned mi byl jasný průšvih ☹ .... je to na delší psaní - každopádně dopadlo to akutním císařským řezem pro velmi špatné ozvy plodu... také jsme byli na nule .... 😢 U nás se zjistilo, že jsem měla infarkt placenty a opravdu to bylo hodně zlé.... Pro ty, které nevědí - infarkt placenty : to jsou ty maminky, které najednou z ničeho nic přestanou cítit kopání miminka , přijdou k doktorovi, miminku nebije srdíčko a přitom bylo úplně zdravé. Placenta ,,jen,, vypověděla svou funkci o něco dříve ☹ .... měli jsme neuvěřitelné štěstí , že to dobře dopadlo a Tomáška máme... protože infarkt placenty nebolí - neví se o něm... díky tomu, že si Tomášek vypustil bazének , jen díky tomu dnes žije...
@jarmulka wau tak ty jsi ten příběh měla daleko horší než já ☹ ☹ ale je moc dobře,že ti ta plodovka praskla a jak jsi necítila pohyby jsi jela do porodnice
u prvního jsem to měla tak,že jsem 11 dnů přenášela a potom jsem měla 33 hodin porodní bolesti 😀 no,ale potom se narodil na 2 zatlačení 😀 😀 akorát jsem byla roztrhaná jak zevnitř tak z venku ☹ takže pro mě byl daleko lepší ten císař 😀 😀 no a teď ikdyž jsem 2x rodila se bojím porodu 😀 😀 nechápu mno 😀 😀
@juliemichal já Terinu rodila 12 hodin , ale vzpomínám moc ráda! I přesto, že na mě byla obr a také jsem byla úplně potrhaná, uvnitř, venku, rozstřižená na dvou místech , měla jsem 26 stehů.... a po 6-ti nedělí jsem jich měla ještě 8 - ty mi museli vytáhnout - nevypadly - to bylo také ,,něco,, 😠 🤐
@jarmulka no tak to věřím to muselo být něco jak ti ty stehy musely vytahovat,mě naštěstí vypadly všechny 🙂 🙂 to bych potom nedala kdyby mi to vytahovali ☹ já jsem byla myslím roztřižená jen na jednom místě 😀 😀 a teď ten můj miláček co mě tak dlouho trápil bude mít v neděli 7 let 🙂
@mikush mně přijde že až toho 25. 🙂
@mikush ajo,js debil 😀 je to 25.6. a 22DC 😉
Holky takže to znamená že ovu byla včera 26.6. když byl 25.6. pozitivní? A myslíte že je možný aby se zadařilo ještě dnes nebo už je to dlouho po ovu? Včera ani předevčírem jsme nemohli ☹
Tak včera jsem si volala na gyndu, že mi vyšel pozitivní test, tak ještě včera na 20hodinu mě objednali. A je to tam 1cm velký, takže za 3 týdny jdu na krev a pro tehotenskou průkazku. A ve středu dostane manžel dáreček k svátku i s foteckou.

@juliemichal ááááá , Iva z Comebacku je tady 😀 😀 😀