Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@smetanovak ja taky pred rokem 😀 a taky jsem si myslela, ze prvni mesic nechraneneho sexu budu v tom, zarucene, clovek se bal kdyz si zapomnel vzit jeden den HA, ze bude v tom a jak to ted vidim, ze rok a nic, tak jsem ji ani nemusela brat 😀 a jeste jsem si rikala, ze nekomu se povedlo az za "3 mesice" nebo dokonce za rok a ze to nebude muj pripad. Jsem to asi zakrikla 😀
@leymea přesně to jsme na tom úplně stejně. Já před 4 měsíci brala i clostilbegyt a duphaston a nic. Tak teď jsem první měsíc úplně bez ničeho a prý počkáme do září no.. 🙂 tak jsem to přestala řešit jen mě najednou překvapila ta teplota a bolest břich po tak dlouhém cyklu.
Ja pujdu v zari teprve k doktorce. Ted budu ocekavat ovulaci, dneska zacnu testama, ale zarazi me, ze plodny hlen stale nikde :-/ to by me taky prekvapilo 🙂
Já bych řekla, ze ovulacni test byl pozitivní ten 20 DC takže ovulka pak dorazí do 24-48 h.
@dasa.77 no jako nepatrne stoupla ale asi o 0.3 stupně,no nechám se překvapit. Ale dnes ovu test o pět dost silny,tak Já už fakt nevím co to moje tělo vymýšlí.
@luuucatko stejne mi to neprijde, ale treba u me bych to uz brala jako pozitivni, tak doufejme, ze u Tebe zejtra bude jeste vic pozitivni 🙂 aby Vam to vyslo, az bude pritel doma. Me manzel prijede v patek vecer a myslim, ze driv ovulka nebude,takze to stihnem😉 v pondeli zase odjizdi, tak snad ovulka bude ve vhodnou dobu 😀 uz jsem zpozorovala trosku plodny hlen 🙂 tak drzim palce 😉
@luuucatko rekla bych ze úplně pozitivní není. Tak držím pěsti, at ovulaci počká na manžela 😉
@kastanek87 dekuji 🙂 verim, ze jo 😉
@leymea Děkuju 🙂 Asi udělám test hned ráno ze zvědavosti :D Tak jsem zvědavá jestli nám to oběma vyjde 🙂
@kastanek87 Přítel / manžel, to je jedno :D .. Je fakt, že kdyby bylo jen na příteli, tak už jsme na radnici a je ze mě paní :D Bohužel (možná bohudík :D) jsem snílek a chci romantický obřad a hostinu :D Každopádně jsi mě potěšila a snad pozitivní ještě není, děkujuu 🙂
@kkatee řekla bych že toho 26 byl pozitivní, takže od pozitivního testu pocitej ze za 12-36 h přišla 🙂
@luciasek1987 myslíš že ještě ne ztmavne? Já mivala ovu i 20dc.
@kastanek87 Takže cca 27 a dnes mohu počítat s ovulací 🙂 Paráda 🙂 Děkuji moc 🙂

@misina01 HA jsem vysadila před rokem:D no je to šílené 🙂 a to si člověk myslí jak je jednoduché otěhotnět:D