Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@jarmulka 😀 ani mi nemluví 😀 po desáté už přijede přítel z práce na svacinu, tak hned testneme 🙂 jen tak.z nudy si tady testují aspoň ovulacni test, co mi ukáže 😀 jeden mám od včera z večera a jeden z dneška a řeknu ti, ze ten pěkně zesílil, tak.jsem zvědavá, jak zesílí ten tehotensky 🙂
@jarmulka děkuju, seš hodná 🙂 kdyžtak příště no, mě to nevadí, jen to tak trvá všechno, dny do ovu a dny do ms.....manžel pořád jak se těší a že po svatbě je mu to jedno, kdy to přijde a najednou máme po svatbě a že by to klidně mohlo vyjít až v září 😀 ale obdivuju že přiznal, že má trochu strach (že ztratí pozornost) , ale prej bude nejlepší táta na světě, tak doufám, že mi to předvede 😀
@jarmulka to určitě neztrácej....ségře kvůli endometrióze říkali, že nebude mít asi děti a jestli jo, tak hodně mladá a je jestli "dá Bůh" ....Dnes je jí 40 let a má děti 4 😀 Dokonce před 2 lety čekala 5., ale prý už by to fakt nezvládli, tak už do toho nešli.....takže kvůli endometrióze to fakt nevzdávej 🙂
@laura1972 Ty jsi je dělala celou dobu, viď??? Každý den tuším... a psala jsi, že Ti úplně čárka vymizela a potom se zase začala objevovat??? Viď??? Na tohle ale já nemohu ,,sázet,,. Protože já minulý měsíc den a půl před MS fakt krásný dvě čárky na OVU testu a šup MS byla tady 😀 ... každopádně Tobě ještě jednou gratuluji a přeji jen to NEJ 😵

@markiiska škoda, že jsi netestla... 😢 ale zítra také den 😵 ... držím vše, co mám 🙂