Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Vcera byli stejne silne i dnes tak uvidime co zitra hodim fotku a poradite. Je pravda ze me bolel dneska jaksi spodek a pri sexu to bolelo 😊
Spali jsme ted spolu v nedeli v utery a dnes zitra dame pauzu a pak to jeste zkusime zadarilo se takhle uz nekomu?? Otehotnet ? Jsk dlouho se drzi sperma ve me?
Holky a kdyz dnes 3 den mam kontrolni carku tlustou a testovaci slabou takze uz je negative ?? V pindeli a utery stredu byli silnejsi stejne silne jako testovaci . Myslite ze ty tri dny byla ovulace???
@k1a1t1a1 ovulace netrva dny, ale okamzik. ovulace je chvile, kdy se z dominantniho folikulu dostane ven zrale vajicko.
Takze je mozne ze jsem uz v pondeli mela mirne stejny ovulacni test v utery byl uz jasny stejne silne carky a vcera uz byli obe carky slabsi ale stejne uz tak nezarili jak v utery a dnes uz je negative je to mozne???
Prave nevim zda ma byt 3 dny takhle silny ale koukala jsem se ted na ovu test z rana a ty carky jsou slabe ale skoro stejne . Testovaci je o kapku svetlejsi ale jdou vydet ze jsou tam krasne dve tak to nechapu uz vubec 😞
dnesní test po pul hodině
jsem docela zmatená teda . ☹
Holky kolik dni po ovulaci ukaze tehotensky test neco???? Pokud to tedy vyslo dekuji.
Muzu se pridat. Jake ovu tedty jsou nejlepsi. Ovulaci mam asi po 12dnech cyklu.
Ahoj holky, mohla bych Vas take poprosit o zhodnoceni mych testu? Brala jsem ted 2. cyklus Clostilbegyt, 14. DC jsem byla na kontrole - 2 folikuly (20 mm a 21 mm). Doktorka mi rekla, at se ted dva dny snazime, ale podle testu to na ovulaci nevypadalo. Dnes jsem 18 DC, carky na testu se mi zdaji stejne silne, ale to uz by folikuly musely mit pres 25 mm a tedy snad uz prasknout drive? Dekuji za radu a krasny prvni maj preji 🙂
@luciebx Ahojky moc Ti děkuji za reakci na mou otázku. No já si pak dělala testy dva dny po sobě a den PO byla už hodně slaba čárka a druhý den už téměř nic. Takže tedy nevím zda to opravdu značilo OVU ikdyž nebyla čárka tak výrazná. Nikdy se mi takto právě neobjevila tak jsem měla radost, že mám OVU.
Treba si jen testovala ve spatny cas. Nekolikrat se mi stalo ze test ve 3 odpoledne nebyl uplne pozitivni ale v pul 9 vecet uz byl mega silny. Takze se muze stat ze to bylo ono

@k1a1t1a1 pozitivní 🙂