icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
blannie
5. lis 2014

@k1a1t1a1 pozitivní 🙂

k1a1t1a1
5. lis 2014

Vcera byli stejne silne i dnes tak uvidime co zitra hodim fotku a poradite. Je pravda ze me bolel dneska jaksi spodek a pri sexu to bolelo 😊

k1a1t1a1
5. lis 2014

Spali jsme ted spolu v nedeli v utery a dnes zitra dame pauzu a pak to jeste zkusime zadarilo se takhle uz nekomu?? Otehotnet ? Jsk dlouho se drzi sperma ve me?

k1a1t1a1
6. lis 2014

Holky a kdyz dnes 3 den mam kontrolni carku tlustou a testovaci slabou takze uz je negative ?? V pindeli a utery stredu byli silnejsi stejne silne jako testovaci . Myslite ze ty tri dny byla ovulace???

sasanka033
6. lis 2014

@k1a1t1a1 ovulace netrva dny, ale okamzik. ovulace je chvile, kdy se z dominantniho folikulu dostane ven zrale vajicko.

k1a1t1a1
6. lis 2014

Takze je mozne ze jsem uz v pondeli mela mirne stejny ovulacni test v utery byl uz jasny stejne silne carky a vcera uz byli obe carky slabsi ale stejne uz tak nezarili jak v utery a dnes uz je negative je to mozne???

ajina17
6. lis 2014

@32wika tot už je spíš těhotenství ne? pokud je ovu test takto silný

k1a1t1a1
6. lis 2014

Prave nevim zda ma byt 3 dny takhle silny ale koukala jsem se ted na ovu test z rana a ty carky jsou slabe ale skoro stejne . Testovaci je o kapku svetlejsi ale jdou vydet ze jsou tam krasne dve tak to nechapu uz vubec 😞

k1a1t1a1
6. lis 2014

uterní test ovulacní

k1a1t1a1
6. lis 2014

dnesní test po pul hodině

k1a1t1a1
6. lis 2014

dnesní test po pul hodině co myslíte

k1a1t1a1
6. lis 2014

jsem docela zmatená teda . ☹

misula29
6. lis 2014

@k1a1t1a1 jeste tak den bebo zkus vecer. Vyhodnocuj ale do uvedeneho casu,pak muze naskocit falesne poz. Me to najelo tento cyklus takto...viz foto

misula29
6. lis 2014

@k1a1t1a1 jee, tak ted jsem to cetla cely 🙂 ovulaci pocitej od posledniho pozitivniho testu. Takze asik od toho utery bych rekla 😉 dnes uz poz. Neni

k1a1t1a1
9. lis 2014

Holky kolik dni po ovulaci ukaze tehotensky test neco???? Pokud to tedy vyslo dekuji.

luciebx
9. lis 2014

@k1a1t1a1 10 dpo

majky777
28. dub 2015

Zdravím vás děvčátka,

myslíte že byl můj ovulační testík pozitivní? Pořízeno včera 😉

krmv
28. dub 2015

Muzu se pridat. Jake ovu tedty jsou nejlepsi. Ovulaci mam asi po 12dnech cyklu.

luciebx
28. dub 2015

@majky777 myslim ze jeste uplne pozitivni neni.. ale behem dne nebo dvou uz urcite bude 😵 😵

thebe
1. kvě 2015

Ahoj holky, mohla bych Vas take poprosit o zhodnoceni mych testu? Brala jsem ted 2. cyklus Clostilbegyt, 14. DC jsem byla na kontrole - 2 folikuly (20 mm a 21 mm). Doktorka mi rekla, at se ted dva dny snazime, ale podle testu to na ovulaci nevypadalo. Dnes jsem 18 DC, carky na testu se mi zdaji stejne silne, ale to uz by folikuly musely mit pres 25 mm a tedy snad uz prasknout drive? Dekuji za radu a krasny prvni maj preji 🙂

pro89
3. kvě 2015

@thebe já myslím, že ještě pozitivní není :-/ je možné, že to je fotkou, ale já to takhle měla vždy dva dny nebo den před ovu. Testujes v podobný čas?

majky777
4. kvě 2015

@luciebx Ahojky moc Ti děkuji za reakci na mou otázku. No já si pak dělala testy dva dny po sobě a den PO byla už hodně slaba čárka a druhý den už téměř nic. Takže tedy nevím zda to opravdu značilo OVU ikdyž nebyla čárka tak výrazná. Nikdy se mi takto právě neobjevila tak jsem měla radost, že mám OVU.

luciebx
4. kvě 2015

Treba si jen testovala ve spatny cas. Nekolikrat se mi stalo ze test ve 3 odpoledne nebyl uplne pozitivni ale v pul 9 vecet uz byl mega silny. Takze se muze stat ze to bylo ono

dmklarka
4. kvě 2015

Holky co myslíte?Je pozitivní? Slabší hlen je. 🙂

pro89
4. kvě 2015

@dmklarka za mě ano 😉

dmklarka
4. kvě 2015

@pro89 Děkuju,zkusím zítra další a uvidíme ;)

majky777
6. kvě 2015

@dmklarka Taky myslím, že je pozitivní. ;)

dmklarka
6. kvě 2015

@pro89
@majky777 Díky holky,dnes jsem byla u doktorky a ta to taky potvrdila,i ultrazvukem že ovu byla v ten den+- jeden.🙂 Bohužel bych oplodněné vajíčko asi neudržela tak jsem dostala utrogestan a uvidíme🙂

majky777
7. kvě 2015

@dmklarka tak držím pěsti 😉 já teď pořád čekám zda to dostanu. V po to bude 14 dní od možné ovulace a zatím těh. testy vycházely nefativní, ale testovala jsem se vcelku brzo tak uvídíme v SO po 12 dnech zda se něco objeví. 🙂

dmklarka
7. kvě 2015

@majky777 Děkuju 🙂 Já teď musím čekat na MS a pak zavádět ten Utroš,no a pak uvidíme 🙂
Přeji ti ať už žádná MS nedorazí ;)

Strana