icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
luj89
28. srp 2016

@tuzemka tak to každopádně :D. Ale to bychom s manželem asi nedali :D. Jinak já jsem si teď koupila v DM 7 ks v takové růžovobílé krabičce a ukazuje krásně 🙂

janccaaa
28. srp 2016

Ahoj holky, mohla bych se taky přidat.. a poprosit o Váš názor? Přijde mi, že čárka pořád sílí, ale pořád není sytá. A ovulační hlen už mám cca od pátku 26.8. stále. Tak abychom to neprošvihli. Děkuji 🙂

leymea
28. srp 2016

@luj89 kolik stoji?

leymea
28. srp 2016

@janccaaa mozna zejtra bude jeste silnejsi 😉 ale pokud mas treti den plodny hlen tak klidne to uz muzete jistit. Oni tam vydrzi 🙂 i kdyz radi obden, tak my radsi jistime kazdej den 😀 dokad mi nezacne hustej bilej hlen, to uz vim, ze je proste po ovulce 🙂

luj89
28. srp 2016

@janccaaa Neboj, neprošvihneš 🙂. Od pozitivního ovu testu přijde ovulace za 1 - 3 dny ;). Zkus to zítra, tipla bych si, že bude už pozitivní ;).
@leymea Stojí cca 150 Kč a obsahuje i mističky na moč.

janccaaa
28. srp 2016

@leymea No je to nějaký podezřelý. Už jsme jistili včera 🙂..a to je právě to dilema, jestli obden nebo denně 😅 no uvidíme, počkám ještě, jaká čárka bude zítra. Děkuju 😉

janccaaa
28. srp 2016

@luj89 já bych totiž byla klidnější, kdybych ten plodný hlen neměla už tak brzy , ale asi ještě vyčkám do zítra, jak říkáš a uvidí se 😉 Děkujuu..

luj89
28. srp 2016

@janccaaa Třeba máš plodný hlen více dní 🙂. Zítra přidej novou fotku ;)

janccaaa
28. srp 2016

@luj89 Jj, přidám 🙂

dasa.77
28. srp 2016

@luj89 nemyslela jsi fotku hlenu,ze ne? 😀 😀 😀 😀 😀 😀
promiň,ale prostě jsi to skvěle formulovala 😉

luj89
28. srp 2016

@dasa.77 Nojo 😀 😀 To mě ani nenapadlo 😀

janccaaa
29. srp 2016

@luj89 @leymea Tak dnes takto, to bude asi jasný, co ? 🙂

leymea
29. srp 2016

@janccaaa tak dneska je to jasny. Silnejsi uz nebude 🙂

svobodka86
29. srp 2016

Holky v kolik hodin tak nejčastěji testujete?? Díky 🙂

tuzemka
29. srp 2016

Ahoj holky, co ja? Je to zase teda ten debilni Dr max, do lekarny se dostanu az zitra.. Jsem dnes 22 DC.

svobodka86
29. srp 2016

@tuzemka to se mi jeví že jsou ty testy pořád stejný :(...já to tak měla minulý cyklus :( čekala sem a pořád nic...tak sem se na testování vyprdla...nakonec byl cyklus 50 dní a vůbec netuším kdy ovu byla, jestli vůbec byla...ale docela mně štve, že jsem nakonec netestovala dál...teď sem 11DC a pořád slabonký od Dr.Maxe samozřjmě. Takže jsem radši koupila ještě jednu značku (jak tu někdo psal z DM drogerie růžovo bílá krabička)...tak zkusím dneska oboje, jestli se budou lišit...třeba od Pepina ty ukazují krásně, ale 5 ks 189,- je už dost ?:(

janccaaa
29. srp 2016

@svobodka86 ...já jsem koupila tyhle v lékárně za 115 kč , byly na ně dobrý ohlasy a já též doporučuju 😉 (viz výše)

tuzemka
29. srp 2016

@janccaaa Holky tak mi to nedalo a zajela jsem pro ne. Vysledek na fotce 😀 dr. Max je nekvalitni a ja odhaduju, ze ovulka byla opravdu 27.8 jak mela byt. Uz jedine tyto comfort!

janccaaa
29. srp 2016

@tuzemka ..tyjo, tak to je rozdíl...Vypadá to vážně na toho 27.8. 😉 tak to můžeme comfort doporučovat dál 😀

leymea
29. srp 2016

@tuzemka ze stejne moci? To je sila a pak se divim, ze nikdy nemam stejne silnou carku 😀 dr.max ma citlivost 20, nemuze to byt treba i citlivosti?

janccaaa
29. srp 2016

@leymea ..já myslim, že je to určitě tím, na těch comfort uvádějí 10 mIU/ml 🙂

luj89
29. srp 2016

@leymea Tak tohle už je více než jasný ;). Gratuluju a brzy to pojistěte :D
@svobodka86 Já tak ve 4 hodiny nebo prostě až přijdu z práce, ale obecně mezi 4. a 6. hodinou ;)
@janccaaa To vypadá dobře, líbí se mi, že jsou tam i těhu testy ;). Asi příště koupím tento.
@tuzemka No tak to je velkej mazec 😀. A je to určo tou citlivostí 10 vs. 20mlU

leymea
29. srp 2016

Tak pak se neni cemu divit 🙂 citlivost dela hodne 🙂

tuzemka
29. srp 2016

Tak to je asi opravdu citlivosti, ale i tak u tech dr max bych svoji ovulaci opravdu nepoznala. Jeste, ze jsme nic nepodcenili 😀 Jeste to vyzkousim par dnu, ale myslim, ze uz je opravdu po. Ale je mazec co ta citlivost dokaze 😀

janccaaa
29. srp 2016

...holky já jsem radši vzala tu krabičku ještě a omluvám se, ale já jsem to špatně přečetla..jsem slepá 😀 těch 10 mIU/ml bylo u toho těhu testu na HCG, a a ten ovulační má citlivost 25 mIU/ml.. tak to je potom vážně záhada... ☹

tuzemka
29. srp 2016

@janccaaa ted na to koukam a mas pravdu, tak to nechapu. Proste ty dr max jsou o nicem. To je test v jeden den z moci asi 2 hodiny po. Navic sem mela toho 27.8 bolesti tak si myslim,ze to bylo ono. No uvidime co prijde, každopádně to jeste pojistime. By me zajimalo jestli by to udelalo takto jeste nekomu 😕

tuzemka
29. srp 2016

@leymea pokud se ti bude chtit, tak si je vyzkousej koupit taky. Je to test delany asi 2 hodky po dr. maxovi. Uvidime co na me vykoukne zitra. Budu informovat 😉

janccaaa
29. srp 2016

@tuzemka ..no nechápu to, čím to je...ale nic to nemění na tom, že comfort ukazuje líp 🙂 a i mě to s ostatníma symptomama sedí...takže to bude asi přeci jen kvalitnější značka..navzdory citlivosti 🙂

dasa.77
29. srp 2016

Stejně tak jako těhotenský test Dr. Max nedělá falešňáky a čárka se ukáže opravdu když je vyšší hladina hCG,tak samo i jejich ovulační testy se vybarví při vyšší hladině LH. Podle přiloženého testu jde poznat,že barviva obsahuje dost.Naopak některé levnější ovulační testy můžou u těch,které mají vyšší hladinu L.hormonu ukazovat slabší druhou čárku skoro po celý cyklus

dasa.77
29. srp 2016

@tuzemka pro srovnání by měla být použita stejná moč....dvě hodiny dělají u ovu testů hodně
stačí třeba další dvě hoďky nepít (vlastní zkušenost) se stejným testem

Strana