Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Holky v kolik hodin tak nejčastěji testujete?? Díky 🙂
@tuzemka to se mi jeví že jsou ty testy pořád stejný :(...já to tak měla minulý cyklus :( čekala sem a pořád nic...tak sem se na testování vyprdla...nakonec byl cyklus 50 dní a vůbec netuším kdy ovu byla, jestli vůbec byla...ale docela mně štve, že jsem nakonec netestovala dál...teď sem 11DC a pořád slabonký od Dr.Maxe samozřjmě. Takže jsem radši koupila ještě jednu značku (jak tu někdo psal z DM drogerie růžovo bílá krabička)...tak zkusím dneska oboje, jestli se budou lišit...třeba od Pepina ty ukazují krásně, ale 5 ks 189,- je už dost ?:(
@svobodka86 ...já jsem koupila tyhle v lékárně za 115 kč , byly na ně dobrý ohlasy a já též doporučuju 😉 (viz výše)
@leymea Tak tohle už je více než jasný ;). Gratuluju a brzy to pojistěte :D
@svobodka86 Já tak ve 4 hodiny nebo prostě až přijdu z práce, ale obecně mezi 4. a 6. hodinou ;)
@janccaaa To vypadá dobře, líbí se mi, že jsou tam i těhu testy ;). Asi příště koupím tento.
@tuzemka No tak to je velkej mazec 😀. A je to určo tou citlivostí 10 vs. 20mlU
Tak pak se neni cemu divit 🙂 citlivost dela hodne 🙂
Tak to je asi opravdu citlivosti, ale i tak u tech dr max bych svoji ovulaci opravdu nepoznala. Jeste, ze jsme nic nepodcenili 😀 Jeste to vyzkousim par dnu, ale myslim, ze uz je opravdu po. Ale je mazec co ta citlivost dokaze 😀
...holky já jsem radši vzala tu krabičku ještě a omluvám se, ale já jsem to špatně přečetla..jsem slepá 😀 těch 10 mIU/ml bylo u toho těhu testu na HCG, a a ten ovulační má citlivost 25 mIU/ml.. tak to je potom vážně záhada... ☹
@janccaaa ted na to koukam a mas pravdu, tak to nechapu. Proste ty dr max jsou o nicem. To je test v jeden den z moci asi 2 hodiny po. Navic sem mela toho 27.8 bolesti tak si myslim,ze to bylo ono. No uvidime co prijde, každopádně to jeste pojistime. By me zajimalo jestli by to udelalo takto jeste nekomu 😕
Stejně tak jako těhotenský test Dr. Max nedělá falešňáky a čárka se ukáže opravdu když je vyšší hladina hCG,tak samo i jejich ovulační testy se vybarví při vyšší hladině LH. Podle přiloženého testu jde poznat,že barviva obsahuje dost.Naopak některé levnější ovulační testy můžou u těch,které mají vyšší hladinu L.hormonu ukazovat slabší druhou čárku skoro po celý cyklus

@tuzemka tak to každopádně :D. Ale to bychom s manželem asi nedali :D. Jinak já jsem si teď koupila v DM 7 ks v takové růžovobílé krabičce a ukazuje krásně 🙂