Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ještě jsem se chtěla zeptat, bylo to tu jistě řečeno už hodněkrát, ale i tak se zeptám znovu na Vaše zkušenosti...Když mi tedy vzorově vyjde pozitivní ovulační test, tak je nejlepší mít sex tedy hned ten den, pak vynechat a pak až ten další? Mám porůznu načteno o nedozrálých spermiích apod. Píše se ledacos, ale praxe je praxe 😀 . Tak Vás prosím o radu, jak jste to měli/máte vy ? Nechci na to jít zas až tak "vědecky", ale prostě mi to nedá.. Díky 😉
@janccaaa podle mě je to jedno. U prvního těhotenství bylo snažení v den pozitivního testu a pak den pauza před dalším. Ted u druhého bylo snažení když čárka začala nabíhat, v den pozitivního testu ne a pak den po pozitivním testu zase ono. Takže vždy ob den, ale pokaždé jiné dny. Raděj bych se ale vždy začala snažit už jak čárka dost zesílí, i když test ještě není pozitivní. Spermie si počkají a lepší než něco propásnout.
@leymea dr. nám poradil aby si přítel dal dolu tak pul hodky před stykem studenou sprchu, pak jsme se dočetli, půl hodiny před ještě třeba káva, cola, čokoláda. A hlavně to co obsahuje sacharidy. Zaměřili jsme se na to a taky se nám nedařilo i když jsem mela ovulacni testy a věděli kdy přesně ovulka je a pojistovali to a tohle fakt zabralo a hned ten samý měsíc 😊
otěhotnět se dá i s četností 1x za měsíc a ani nevíš,že se trefíš 😀
teď trošku mimo téma a trošku choulostivější.... o to víc mě zaráží,kolik těhotenství je po znásilnění 😔
@dasa.77 bez v kosti květy tun jsme to zkoušeli 3 měsíce, pak dr. mi předepsal clostylbegyt a ani po dobu dalších dvou měsíců nic. Tak mi zvefnul dávku clostilbegytu z 1. tab.denně na 2x denně a taky jsme na to tak přestali myslet, ale ten samy měsíc co jsme zkusili ty rady to hned vyšlo, což bylo překvapení, které jsem nečekali 😊 když se 10 DPO objevila druhá čárka, tak jsme nechápali 😊

@janccaaa já se vám nechci do toho plést, ale jestli jste tu někdy četli , tak holky tady některé psali zrovna o těch ovulacnich od dr.Maxe, že na houby, ze špatně ukazují špatně. Akorát, že dobré má ty tehotenske. Já teda používala 2 měsíce od dr.max ovulacni a ukazovali mi dobře. Tak pro me to he taky záhada, ze někomu ukážou a někomu ne.