icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
laura1972
29. srp 2016

@janccaaa já se vám nechci do toho plést, ale jestli jste tu někdy četli , tak holky tady některé psali zrovna o těch ovulacnich od dr.Maxe, že na houby, ze špatně ukazují špatně. Akorát, že dobré má ty tehotenske. Já teda používala 2 měsíce od dr.max ovulacni a ukazovali mi dobře. Tak pro me to he taky záhada, ze někomu ukážou a někomu ne.

laura1972
29. srp 2016

@janccaaa ještě jsem zapomněla. Tyccomfort jsou hodně dobré, jakntady píšeš. 😊 ja tedy zkoušela od comfort sice jen tehotensky, ale fakt super😊

janccaaa
29. srp 2016

Ještě jsem se chtěla zeptat, bylo to tu jistě řečeno už hodněkrát, ale i tak se zeptám znovu na Vaše zkušenosti...Když mi tedy vzorově vyjde pozitivní ovulační test, tak je nejlepší mít sex tedy hned ten den, pak vynechat a pak až ten další? Mám porůznu načteno o nedozrálých spermiích apod. Píše se ledacos, ale praxe je praxe 😀 . Tak Vás prosím o radu, jak jste to měli/máte vy ? Nechci na to jít zas až tak "vědecky", ale prostě mi to nedá.. Díky 😉

dasa.77
29. srp 2016

@laura1972 ukazovaly spolehlivě i ovulační testy Dr.Max,protože máš očividně vyšší hladinu LH,než dotyčná....... já taky k těm,komu se hodně špatně vybarvovaly,ale neznamená to,že jsou nekvalitní 😀

brunhylda
29. srp 2016

@janccaaa podle mě je to jedno. U prvního těhotenství bylo snažení v den pozitivního testu a pak den pauza před dalším. Ted u druhého bylo snažení když čárka začala nabíhat, v den pozitivního testu ne a pak den po pozitivním testu zase ono. Takže vždy ob den, ale pokaždé jiné dny. Raděj bych se ale vždy začala snažit už jak čárka dost zesílí, i když test ještě není pozitivní. Spermie si počkají a lepší než něco propásnout.

dasa.77
29. srp 2016

@janccaaa podle mě po pozitivním testu následující dva je ideální.Vždy je lepší,když tam spermie na vajíčko čekají,než když ho musí "dobíhat" jak na autobus 😀

luj89
29. srp 2016

@janccaaa říká se že od pozitivního ovu testu je nejlepší se pokoušet do 3 dní 🙂. Lepší dříve než později, protože spermie přežijí ještě do těch cca 3 dní v těle ženy.
@dasa.77 No, na tom něco bude, měla jsem testy z DM a mimo ovulaci byla vidět i druhá slabá čárka (což ale ničemu nevadí 🙂)

laura1972
29. srp 2016

@dasa.77 no tak to je asi pravda, jinak si to taky neumím vysvětlit 😱

janccaaa
29. srp 2016

@luj89 @dasa.77 @brunhylda
Mno, začali jsme to pojišťovat předevčírem, včera pauza a pak dneska, kdy už jsem měla pozitivní test. Takže to tedy riskneme asi obden, když už jsme tak začali 🙂. Děkuju za názory. Snad jsem Vás nepohoršila svým pedantským plánem našeho sexuálního života :D

luj89
29. srp 2016

@janccaaa Nepohorsujes 😀 drzim palce at se zadari 🙂

leymea
29. srp 2016

@tuzemka tak ja jsem zvykla uz na dr.max. Jakmile mam bolesti tak ten den mam carku nejsilnejsi, pak uz to zase slabne. 🙂 asi uz se v nich vyznam 🙂

leymea
29. srp 2016

@janccaaa ja Ti dam radu kdy to nevychazi. My vzdy od pozitivniho testu 3 dny. Rikam si: pred,v,po 😀 ale bohuzel se jeste nezadarilo, takze asi spatne, ale me to proste neda😀

janccaaa
29. srp 2016

@luj89 děkuju 😉

@leymea ...fakt? Tak jako logicky bych to udělala úplně stejně :D. Já pořád říkám, že je to věda prostě 😀

dasa.77
29. srp 2016

@janccaaa když bychom to braly tak,že ten test mohl být pozitivní už dnes ráno,tak za 3 dny večer je to nejspíš zbytečné 😉

laura1972
29. srp 2016

@leymea dr. nám poradil aby si přítel dal dolu tak pul hodky před stykem studenou sprchu, pak jsme se dočetli, půl hodiny před ještě třeba káva, cola, čokoláda. A hlavně to co obsahuje sacharidy. Zaměřili jsme se na to a taky se nám nedařilo i když jsem mela ovulacni testy a věděli kdy přesně ovulka je a pojistovali to a tohle fakt zabralo a hned ten samý měsíc 😊

leymea
29. srp 2016

@janccaaa porad si rikam, ze to prece na to nemuze mit takovy vliv 😀 plno zenskych otehotnelo i pri kazdodennim sexu ne jen pri ovulaci, ale celej cyklus sexovali a bylo😀

laura1972
29. srp 2016

@leymea prý to zrychluje pohyblivost spermií a něco na tom bude 😊 jsem těhotná😊

dasa.77
29. srp 2016

@laura1972 píšeš,že se nedařilo...tak nevím jak jsem na to přišla,že hned na druhý pokus 😎

leymea
29. srp 2016

@laura1972 kafe jsem mu rikala. To si dava tak dve hodky pred spanim, ale uplne pred odmita, ze neusne. To je dobry tak pres den 🙂 ale my co mame na sebe cas vecer pred spanim tak docela blby no 😀 jedne vikend 😀 ti muzem kdykoliv, ale jeste aby byla ta ovulka o vikendu 😀

dasa.77
29. srp 2016

otěhotnět se dá i s četností 1x za měsíc a ani nevíš,že se trefíš 😀
teď trošku mimo téma a trošku choulostivější.... o to víc mě zaráží,kolik těhotenství je po znásilnění 😔

laura1972
29. srp 2016

@dasa.77 ted nevím jak to myslis na druhy pokus. Dneska mi tito nějak asi nemyslí 🙂

dasa.77
29. srp 2016

@laura1972 já měla pocit,když jsem to tu pročítala,že se Vám zadařilo hned druhý měsíc snažení

leymea
29. srp 2016

@dasa.77 jj a to jsem vzdy driv mela strach jestli nejsem v tom a nedej boze, kdyz jsem si zapomnela vzit HA 😀 ted to vidim no, rok nechraneneho sexu a nic 😀

laura1972
29. srp 2016

@leymea tak co třeba tu čokoládu? 🙂 mozna na sladké není, ale po té usne bez problémů. Přítel kafe nesmí vůbec, tak si dal Colu i čokoládu, jsou tam sacharidy a protože jsme si to přáli oba, tak proto dělal maximum 😊

laura1972
29. srp 2016

@dasa.77 bez v kosti květy tun jsme to zkoušeli 3 měsíce, pak dr. mi předepsal clostylbegyt a ani po dobu dalších dvou měsíců nic. Tak mi zvefnul dávku clostilbegytu z 1. tab.denně na 2x denně a taky jsme na to tak přestali myslet, ale ten samy měsíc co jsme zkusili ty rady to hned vyšlo, což bylo překvapení, které jsem nečekali 😊 když se 10 DPO objevila druhá čárka, tak jsme nechápali 😊

janccaaa
29. srp 2016

@laura1972 ..no já vím, a proto mám to dilema 🙂,jestli denně nebo obden.

@leymea Našla jsem (nejen na téhle stránce) tenhle názor- první bod-"1. Přílišná frekvence pohlavních styků", ale kdoví, nic není jednoznačný a každý tělo zřejmě funguje jinak.

http://www.vitalia.cz/clanky/4-duvody-ktere-bra...

laura1972
29. srp 2016

@laura1972 ten začátek se mi preklepnul na mobilu 😀 chtěla jsem napsat , že bez prášků jsme to zkoušeli 3 měsíce

laura1972
29. srp 2016

@dasa.77 ten začátek se mi preklepnul na mobilu  chtěla jsem napsat , že bez prášků jsme to zkoušeli 3 měsíce.

dasa.77
29. srp 2016

@laura1972 už jsem se bála,že budu muset použít slovník cizích slov 😀

laura1972
29. srp 2016

@janccaaa no my to taky pojistovali před v a po, ale tentokrát, to nebylo jak se říká na povel ted musíme pořád když se blíží ovulace, ale přišlo to vždycky samo. A to taky prý dělá hodně jak jsme se dočetli.

Strana