Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@janccaaa taky mi pride 29.8 silnější
Holky muzu mit rano silnejsi ovu testy nez vecer? Parkrat se mi to stalo...
@svobodka86 ano,pokud jsi dlouho před tím nepila
navíc když dodržuješ pitný režim přes den a vynecháš opravdu jen ty dvě hodiny večer před testováním,tak i tak je moč více naředěná než za celou noc 😉
@dasa.77 to mas pravdu...ale ja prave celkove malo piju....no uvidim.zitra mi konecne dorazi testy co tu holky doporucovali tak uvidime
@luciasek1987 Jaká je dnešní teplota? Podle BT to poznáš teda zpětně, ale je dost dobře možné, že ovulace byla fakt včera - a dnes nebo zítra budeš mít vzestup teploty.
@luciasek1987 tezko rict.. Pokud byl pozitivni test 29.8.(coz podle slabe carky druhy den byl), tak ovulace ma prijit od 24 do 48 hodin od pozitivniho testu...pokud testujes pravidelne ve stejnou dobu jednou nebo dvakrat denne,tak bys to teoreticky prosvihnout nemela 🙂 ale kdovi,nic neni 100%tni..ale je to pravdepodobny 😉 s bazalni teplotou zkusenosti bohuzel nemam..
@pet_8 bt dnes takhle tak ja fakt nevim... Dnes je vice hlenu nez vcera....
@evaburesova20 ještě bych počkala...ikdyž po mé zkušenosti s testama od Dr.Maxe je dost možné že kdyby sis udělala ovu test jiné značky, tak bude pozitivní...viz foto Tuzemky na str.202
JAK JÁ BYCH UZ TO MIMINKO BRALA
@evaburesova20 no u dr.maxe to mozne je 🙂 ze je pozitivni. Ale tezko rict, zitra muze byt klidne silnejsi. 🙂
@luciasek1987 Včera tedy 36,45 a dnes 36,75 jestli koukám dobře. V tom případě byla ovulace včera 🙂 Ovulace je na BT zaznamenána zpětně a ukazuje na to náhlý vzestup teploty o minimálně 0,2°C 🙂
@evaburesova20 Já bych taky ještě počkala. Udělala bych test klidně večer. Jinak ovulační testy se doporučují provádět tuším mezi 10-20hod.
@pet_8 a to i bez ohledu na to ze uplne stejne vysokou teplotu jsem mela predc5 dny??

holky mě tak bolí břicho ☹ ... jsem dnes cca 3-4 DPO a fakt se cítím, jako bych měla mít nějaké střevní potíže... tím rozhodně nepíšu, že to je příznak těhu - naopak ... To moje tělo je prostě na prd ☹ ...... Nic nefunguje, jak má. Přikládám svůj graf BT - a jednu věc nechápu... Já vždy mám teplotu před OVU 36,7 °C a po OVU 37,1°C a tento měsíc mám před OVU 36,5°C a po OVU 36,8°C .... fakt je všechno úplně jinak 😒 Stalo se to i nějaké z Vás - ten naprosto rozdílný teplotní stav??? Říkám si, aby to nebyla třeba špatná funkce štítné žlázy... ☹