Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@pet_8 pokud čípek nesledovala už někdy dříve,tak jen těžko pozná,zda "tohle" je opravdu jako ret...nebo zda je to ještě něco mezi tím,nebo už tvrdý jako nos a o jeho poloze nemluvě
vzpomínám si na své začátky,kdy jsem si byla jistá,že je čípek vysoko,pak jsem za pár dní zjistila,že může být ještě výš,o tom,zda je měkký a otevřený ani nemluvím 😀 😀 😀
@dasa.77 holky čípek je na mě vyšší dívčí 😀 .... Ten je pro mě španělská vesnice 🙂.... Ale to břicho fakt bolí - podbrisek.... Každopádně nejsem debilní a vím, že 4 DPO fakt žádný bolesti jako že uhnizdovani atp neexistuje... A vůbec se nepriklanim k tehu, jen řeším, čím to může být. Třeba někdo řešil to samé a tak by poradil....
😀 😀 😀
@pet_8 promiň to sem zatím nikde neobjevila..co znamená když je tvrdý jako nos a měkký jako ret? Trdý když není ovu a měkký když má být ovu?? Díky moc za info
@pet_8 super díky
Děkuji za rady děvčata jste hodne
Zitra hodim fotku rozdilu ovu testu Comfort a ty z DM a o maxovi ani nemluvim...
Už sem 15 DC, doufám že příde ovu max.20 DC...necchi mít zas cyklus 50 dní jako posledně...:(teplota je pořád 36,25 a max. 36,4...
@svobodka86 comfort,to je ta bílorůžová krabička,kde je 6 ovulačních a 2 tt?
@dasa.77 jj přesně tak..na lekarna.cz za 89,- a pošta 29 kč 🙂
@svobodka86 tak já jsem ovulační testy zkoušela asi jen dva cykly....za mě to jsou zbytečně vyhozené peníze.(vzhledem k delším cyklům jsem musela testovat více dní)
Ale zase na druhou stranu,pokud někdo nemá vůbec žádné bolesti v době OVU,neměří si BT,tak je to zase lepší způsob potvrzení ovulace,než z čípku 😉 . Navíc podle BT se potvrdí až zpětně.
Jinak za sebe můžu doporučit ovu testy,které prodává tady jedna maminka na bazárku. Jsou to ty růžové,cena 5,-/ks. Ty stejné těhotenské pro mě ovšem nebyly vhodné.Proužky jsou uzší,ale funkční 😀
Každopádně tyto Comfort mě zaujaly.....

@luciasek1987 Přesně tak 🙂 Před ovulací se stává, že prudce teplota poklesne (ale nemusí to tak být) a potom ovulace se potvrdí tím, že dojde k náhlému zvýšení teploty. Pošlu ti do zprávy soukromě můj graf z minulého cyklu 😉