Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@dasa.77 musím někde teda vyhrabat tvůj graf, jestli si ho sem dávala jen abych se koukla....ale on třeba možná bude ještě dneska test silnější a tak by se začala BT zvedat až v neděli..takže prostě uvidím. Já sem hlavně ráda, že se něco děje..minulý cyklus trval 50 dní a strašně těžko se hodnotili testy.
bez šance 😀 😀 😀
@svobodka86 Krasa! Nemas nahodou dnesni dr max na porovnani? potrebovala bxch videt jak vypada v den ovulace 🙂
@tuzemka hodím ti ho sem večer....měla sem to v plánu to zkusit, abych fakt věděla i pro příště..ale už u těhle Comfort zůstanu..i když doufám že už nebudou třeba ;) Tak večer určitě přidám ;) podle mně je 100% +..jelikož ta čárka nalevo tam byla ještě dřív než ta napravo a jen sem to namočila, hned sem jí viděla ;)...snad zítra stoupne BT nebo aspoň v neděli 🙂
@coreprincess ještě chviličku počkej, ale určitě každým dnem ;)
@svobodka86 🙂 ale uz bych mohla.se stykem zacit ne :D
@coreprincess to se určitě nevylučuje 😀 my to dělali teď obden..prostě pro jistotu 😉
@svobodka86 jsem zvedava na toho dr.maxe 😀
@leymea delane jsou pred sedmou...ten horni je Dr.Max ale musim rict,ze takhle silny test sem jeste nemela...ale kdybych mela jen Maxe...tak bych si rekla ze ovu bude tak za dva dny...fakt doporucuju ty Comfort,pit kontryhel a hlavne gynex
@svobodka86 I tak mas ten dr. max docela silny, ale urcite je to jednoznacnejsi od comfort. Tak preji at se zadari! Ja jim jen listovku, ale uz take premyslim nad gyntexem.
Děvčata jsem tu zpet s dotazem, nevim kde se mam zeptat, byla jste nektera na hormonalnim profilu? Me ho delaly ted minulý mesic 20 DC, ale nejsem z toho moc chytra, doktorka mi rekla, ze mam zvyseny testosteron, ale nic vic jsem se nedozvedela, ani jestli mam to PCO, tak jsem si ty vysledky na tajnaka vyfotila, tak jesrli byste mi to nekdo trosku objasnil :D a jestli je testosteron nejak rapidne zvyseny, nebo ne 🙂
@svobodka86 i ten dr.max je peknej 🙂
@svobodka86 ahoj, od koho jsou ty comford testy, já tento měsíc taky testovala a dostala jsem se na čárku maximálně jako ty 1.9. ten první test a další den tam byl zas jenom duch tak nevím, mám testy z tety
@svobodka86 a ten gynex, to je toto, abych zas nekoupila něco blbě, dík
https://www.lekarna.cz/gynex-30ml/
@aalleenn jj to je přesně on, tam se ho taky kupovala a pokud jim zaplatíš přes payU, tak to jeden den objednáš zaplatíš a pozítří je u tebe....a kupovala sem tam právě i ty testy..a poštovné 29,- https://www.lekarna.cz/ovulacni-test-comfort-pr...
takže super 🙂
@svobodka86 vcera mi prijde nejsilnejsi 🙂
@svobodka86 ten z 2.9. je krásně pozitivní 🙂 tak už bych to jistila 🙂
@leymea já se ale "obávám" že to dneska bude stejný....ještě zkusím toho Dr.maxe, jestli tam bdue vidět rozdíl oproti včerejšku...ale na druhou stranu jsem strašně ráda, že vůbec takový test u sebe vidím. Už jen aby se BT zvedla ;)
@laura1972 jistili jsme 1/9, 2/9...a dneska ten test bude stejný...takže asi radši i dneska, i když tři dny za sebou se už ani mně moc nechce 😀 . BT 2/9 36,20; 3/9 36,35....:/
@svobodka86 no ono he to právě na houby, když je to na povel. Ale když to jinak nejde. 🙂
@dasa.77 a ten dhea sulfat to je co? Hrozne me to stve nechala jsem si delat i za 900 ten test na ty vajicka nevim jak se to presne jmenuje :D a to mi vysli 9,20 coz by mělo byt uplne super, podle toho co jsem vycetla na netu, ale ona mi o tomu nic nerekla jen, ze je to dobry.....

@svobodka86 pokud to máš jak já,tak klidně za dva dny od testu 😎