icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
dasa.77
2. zář 2016

@svobodka86 pokud to máš jak já,tak klidně za dva dny od testu 😎

dasa.77
2. zář 2016

@leymea to je skvělé,takže Tě čeká minimálně 20 dní bez sexu 😵

leymea
2. zář 2016

@dasa.77 pfff, dneska na nej vlitnu 😀

svobodka86
2. zář 2016

@dasa.77 musím někde teda vyhrabat tvůj graf, jestli si ho sem dávala jen abych se koukla....ale on třeba možná bude ještě dneska test silnější a tak by se začala BT zvedat až v neděli..takže prostě uvidím. Já sem hlavně ráda, že se něco děje..minulý cyklus trval 50 dní a strašně těžko se hodnotili testy.

dasa.77
2. zář 2016

bez šance 😀 😀 😀

svobodka86
2. zář 2016

Holky tak je to jasné...poslední test na obrázku a po zaschnutí...snad zítra ráno stoupne BT ...včera jsme to už jistili a dneska musíme zase ;)

tuzemka
2. zář 2016

@svobodka86 Krasa! Nemas nahodou dnesni dr max na porovnani? potrebovala bxch videt jak vypada v den ovulace 🙂

coreprincess
2. zář 2016

Holky poradíte? Je nebo neni pozitivní?

svobodka86
2. zář 2016

@tuzemka hodím ti ho sem večer....měla sem to v plánu to zkusit, abych fakt věděla i pro příště..ale už u těhle Comfort zůstanu..i když doufám že už nebudou třeba ;) Tak večer určitě přidám ;) podle mně je 100% +..jelikož ta čárka nalevo tam byla ještě dřív než ta napravo a jen sem to namočila, hned sem jí viděla ;)...snad zítra stoupne BT nebo aspoň v neděli 🙂

svobodka86
2. zář 2016

@coreprincess ještě chviličku počkej, ale určitě každým dnem ;)

coreprincess
2. zář 2016

@svobodka86 🙂 ale uz bych mohla.se stykem zacit ne :D

svobodka86
2. zář 2016

@coreprincess to se určitě nevylučuje 😀 my to dělali teď obden..prostě pro jistotu 😉

bublinka74
2. zář 2016

Ahoj holky, co myslíte je dobrý ?Děkuji za radu 🙂

leymea
2. zář 2016

@svobodka86 jsem zvedava na toho dr.maxe 😀

svobodka86
2. zář 2016

@leymea delane jsou pred sedmou...ten horni je Dr.Max ale musim rict,ze takhle silny test sem jeste nemela...ale kdybych mela jen Maxe...tak bych si rekla ze ovu bude tak za dva dny...fakt doporucuju ty Comfort,pit kontryhel a hlavne gynex

tuzemka
2. zář 2016

@svobodka86 I tak mas ten dr. max docela silny, ale urcite je to jednoznacnejsi od comfort. Tak preji at se zadari! Ja jim jen listovku, ale uz take premyslim nad gyntexem.

ivavana
2. zář 2016

Děvčata jsem tu zpet s dotazem, nevim kde se mam zeptat, byla jste nektera na hormonalnim profilu? Me ho delaly ted minulý mesic 20 DC, ale nejsem z toho moc chytra, doktorka mi rekla, ze mam zvyseny testosteron, ale nic vic jsem se nedozvedela, ani jestli mam to PCO, tak jsem si ty vysledky na tajnaka vyfotila, tak jesrli byste mi to nekdo trosku objasnil :D a jestli je testosteron nejak rapidne zvyseny, nebo ne 🙂

dasa.77
2. zář 2016

@ivavana hormonální profil ....je nesmysl dělat závěry z jednoho odběru...co tam jako chce doktorka vysledovat? ... správně by měly být 3 odběry v jednom cyklu a začít hned 2DC 😉

leymea
2. zář 2016

@svobodka86 i ten dr.max je peknej 🙂

aalleenn
2. zář 2016

@svobodka86 ahoj, od koho jsou ty comford testy, já tento měsíc taky testovala a dostala jsem se na čárku maximálně jako ty 1.9. ten první test a další den tam byl zas jenom duch tak nevím, mám testy z tety

aalleenn
2. zář 2016

@svobodka86 a ten gynex, to je toto, abych zas nekoupila něco blbě, dík
https://www.lekarna.cz/gynex-30ml/

svobodka86
3. zář 2016

@aalleenn jj to je přesně on, tam se ho taky kupovala a pokud jim zaplatíš přes payU, tak to jeden den objednáš zaplatíš a pozítří je u tebe....a kupovala sem tam právě i ty testy..a poštovné 29,- https://www.lekarna.cz/ovulacni-test-comfort-pr...
takže super 🙂

svobodka86
3. zář 2016

Holky to je ze včera...včera teplota 36,20 a dneska 36,40...tak nevím no..snad začne stoupat...ale ještě udělám test i dneska, je dost možný že bude zas pozitivní :D

leymea
3. zář 2016

@svobodka86 vcera mi prijde nejsilnejsi 🙂

laura1972
3. zář 2016

@svobodka86 ten z 2.9. je krásně pozitivní 🙂 tak už bych to jistila 🙂

svobodka86
3. zář 2016

@leymea já se ale "obávám" že to dneska bude stejný....ještě zkusím toho Dr.maxe, jestli tam bdue vidět rozdíl oproti včerejšku...ale na druhou stranu jsem strašně ráda, že vůbec takový test u sebe vidím. Už jen aby se BT zvedla ;)

svobodka86
3. zář 2016

@laura1972 jistili jsme 1/9, 2/9...a dneska ten test bude stejný...takže asi radši i dneska, i když tři dny za sebou se už ani mně moc nechce 😀 . BT 2/9 36,20; 3/9 36,35....:/

ivavana
3. zář 2016

@dasa.77 to jsem si raky myslela, ale ten testosteron se dela kdykoliv ne? Behem cyklu, je to teda nejak mooooc vazny.... Ona mi akorat rekla, ze to mam zvyseny a nic vic, rikala at si koupim nějaký doplnky jako je nosifol atd..... Ale ten testosteron nesnizi, tak nechapu

laura1972
3. zář 2016

@svobodka86 no ono he to právě na houby, když je to na povel. Ale když to jinak nejde. 🙂

ivavana
3. zář 2016

@dasa.77 a ten dhea sulfat to je co? Hrozne me to stve nechala jsem si delat i za 900 ten test na ty vajicka nevim jak se to presne jmenuje :D a to mi vysli 9,20 coz by mělo byt uplne super, podle toho co jsem vycetla na netu, ale ona mi o tomu nic nerekla jen, ze je to dobry.....

Strana