Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@coreprincess Ta je u každé z nás jiná, ale po ovulaci je ta teplota výš než byla před ovulací.
@svobodka86 a gynex se začíná taky 1DC jako kontryhel? abych věděla kdy objednat 🙂
a ještě dotaz, když je na ovu testu nejsilnější čárka, tak bysme na "to" dle návodu měli do 48h skočit, nebo kdy je nejlepší čas? díky
Ahoj holky, jdu za vami pro radu. MS mam dostat pristi stredu.
Tento tyden 31.8. probehl styk pri kterem jsem fakt hodne krvacela jako bych to uz dostala. Od vecera do dneska pouze jen spinim. Stava se mi, ze pet dni pred MS spinim nez to dostanu, ale nikdy se mi nestalo, ze bych takhle hodne krvacela a pak jako kdyz utne a jen spineni. TT jsem si delala pred dvema dny a byl negativni. Jsem 13 DPO.
@aalleenn jj do 48 hod na to skocit 😉jinak konytryhel i gynex muze pry kdykoliv,ale ja radeji zacala gynex 1dc na srovnani.cyklu,tak.uvidime a kontryhel rano a vecer hned jak sem si ho koupila...ale gynex sem pila 3x7 kapek.denne...to.sem tu nejak vycetla 😉
@luuucatko to by mohla byt treba praskla nejaka zilka,kdyz to pak tak rychle prestalo...
@svobodka86 No napadlo me to, ale tohle bylo fakt velké krvaceni na zilku. Asi zajdu zitra radsi k doktorovi abych nic nezanedbala :(
@kovarikovam tak takhle silnýho sem měla maxe když jsem si zkusila testy Comfort a ty byly na 100% pozitivní .)...max mi vždy ukazuje světleji ale tohle byl u něho vrchol 🙂
Holky tak pozitivní ovu test byl 2/9 a 3/9...4/9 teplota 36.2 a dneska teplota 36.45..snad se zvedne zítra zase...mám hodně nízké teploty, maximum u mně bylo jednou 36.6, ale neměřila sem tak poctivě jako teď. V pátek sem zrovna objednaná k doktorce....takže by to bylo 5-6 po ovu...to asi ještě nic neuvidí co?? :(
@svobodka86 ne,neuvidí 😉
@dasa.77 myslela sem si to...já jdu totiž ještě před ní na tetanovku...a hlavně sem myslela, že by mi to pěkně vyšlo že bych to měla z první ruky :D :D
@svobodka86 tak 5 dní po ovulaci můžeš mít tak akorát zvýšenou děl.sliznici (výstelku)
Asi by to bylo jiné,kdybys byla po IVF,tam to jde rychleji 😉
@dasa.77 to nejsem....ráno mi budou dělat ještě krevní testy, jdu právě ještě k obvoďákovi...
@svobodka86 U obvoďáka krevní testy na co? Jako před tetanovkou,jestli jsi zdravá? Pokud bys už měla zvýšenou hladinu hCG,tak mám pocit,že na to stejně nepřijdou.Něco jiného je,když je to odběr na gyndě přímo na zjištění hCG. (100% to nevím,třeba se pletu,ale vlastní zkušenost) 😀
@dasa.77 takže teoreticky kdyby mi na gyndě udělala odběr tak by mi to řekla jo? No nechám to být. Jinak k obvoďákovi jdu protože sem tam dlouho nebyla, tak jen tak pro jistotu a hlavně potřebuju tu tetanovku :D
Holky ovulka byla asi 28.8 kdy muzu nejdřív zkusit testík? Je tu ještě někdo kdo ma stejne datum? 🙂

Holky kolik ma byt ta teplota kdyz je ovulace