Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@kastanek87 dnes jsem 26 dc... Testy byly delane 23,24 divne ze?? To asi nebude ovu tak pozde...
@kastanek87 a vcera takto zeslabl.. Co myslis?
Tak co holky, pořád se držíte s tím NEtestováním? 😀
@svobodka86 Jo takhle.. tak to jsem to nějak popletla.. to se omlouvám 🙂. Jj, já pak napíšu, jak to se mnou vypadá 🙂
Holky nevite co na fertility friend znaci krouzek u teploty v grafu?zatim sem mela jen puntiky a ted krouzek.diky
@svobodka86 Znamená to, že jsi měřila v jinou hodinu. Můžeš si tam zadávat i časy, kdy měření probíhalo a pokud jsi zvyklá zadávat teplotu třeba v 6 hod a pak budeš mít jedno měření v 6:45, už se udělá prázdné kolečko. Schválně si zkus u toho prázdného kolečka kliknout a změnit čas měření na to, kdy měříš běžně 🙂
@pet_8 diky za info😉
@tuzemka to je fakt divný...já to vidím pozitivně ;) a jsem zvědavá na neděli!!! Já dnes byla na gyndě a dala mi od dalšího cyklu clostylbegit a pak utrogestan, že to prý zkusíme...ale já pořád doufám že to nebude třeba jsem 5 DPO ;) a vím že to je divný a blbost ale bývá mi tak už ti často blbě....když se najím to bývá nejčastěji a nebo když něco cítím...ale pochybuju, že by to byl nějaký příznak těhu. Jinak prý vaječníky v pohodě ;)
@janccaaa a kolik budeš v úterý/středu DPO?
14./15. DPO 🙂.. teda pravděpodobně..
@tuzemka Já jsem taky měla pár dní tomu větší bolesti v podbřišku a tak jsem si říkala,že je MS za dveřmi,pak mě to nějak přešlo a zase dnes jsem pociťovala asi 20 minut tlak a občas bolest a nic. Tak 3x denně mě píchá na vaječnících,to je celé.
Dnešní den byl pro mě jasný termín MS, a to už je max. Délka LF podle posledních cyklů. Včera večer (možná předevčírem) byl test negativní.... a protože už pár dní chodím s intimkou,cítím často nepříjemné vlhko,tak se chodím kontrolovat a stále se nic neděje....
Každopádně pokud by to bylo těhotenství,test už by to musel ukázat, a to se nestalo 😉
@luciasek1987 no já byt tebou tak počkám ještě den dva a pak už ti to těhu ukáže. Já testovala ovulacnim jen tak protože jsem ho mela poslední a za dva dny už byla i čárka na tehotenskym. Nektere holky psaly ze mi vámi bezne před ms takto pozitivní, takže fakt nevím 🙂
@tuzemka .... a copak máš za test? S jakou citlivostí (větší nebo menší než ten ovulační)? Jako určitě bych to nevzdávala..protože nevíš, kdy se ti mohlo vajíčko uhnízdit..takže hladina hcg může být nízká..a hodně holek říkalo, že měli úplně jasně pozitivní test až třeba týden až dva po vynechání.. 😉
Mohu poprosit o radu,zkušenost nebo info. Cyklus mám 26 dní desátý den ovulace. Banální teplota ovulační test a cervikalní helen vše potvrdily. Jenže od 17 dne mám opět pozitivní ovulacní test dnes je to6 dní po sobě obě čárky stejně výrazne ani nesílí ani neslábne. Do Ms mám ještě 4dny a teplotu mám jako na houpačce. Cyklus mám pravidelný. Co by to mohlo být nemáte někdo zkušenost. Děkuji za odpověď
@tuzemka..ja bych zitra jeste zkusila jinou znacku testu 🙂 prd druha ovulace.. To vyjde urcite 😉
Po ovulaci nejmenší 35,4 a nejvyšší 35.7 ale je to jednou nahoru pak dolů

@svobodka86 mne doktor řekl že spermie by tam už měly čekat na to vajíčko, takže je lepší to jistit před ovu.