icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
kastanek87
8. zář 2016

@svobodka86 mne doktor řekl že spermie by tam už měly čekat na to vajíčko, takže je lepší to jistit před ovu.

luciasek1987
8. zář 2016

@kastanek87 dnes jsem 26 dc... Testy byly delane 23,24 divne ze?? To asi nebude ovu tak pozde...

luciasek1987
8. zář 2016

@kastanek87 a vcera takto zeslabl.. Co myslis?

janccaaa
8. zář 2016

@svobodka86 @tuzemka

Tak co holky, pořád se držíte s tím NEtestováním? 😀

tuzemka
8. zář 2016

@janccaaa Ja ano minulej mesic to bxl test za testem a nic, ted udekam bud v sobotu nebonpockam az se ms rozjede. Ale neboli me ani prsa, tak z toho asi nic nebude...

janccaaa
8. zář 2016

@tuzemka Jasný, chápu..já taky zatim odolávám a taky na sobě nic nepociťuju. Jen mě tlačí podbřišek, ne že by bolel, ale tlačí... tak prostě uvidíme..tak neházej flintu do žita ještě.. A dej vědět pak 😉 .

svobodka86
8. zář 2016

@tuzemka
@janccaaa já to mám holky až za dýl...jsem teprve podle fertility 4 DPO, takže mně to čeká až příští týden. Ale pište, držím palce ;)

janccaaa
8. zář 2016

@svobodka86 Jo takhle.. tak to jsem to nějak popletla.. to se omlouvám 🙂. Jj, já pak napíšu, jak to se mnou vypadá 🙂

svobodka86
9. zář 2016

Holky nevite co na fertility friend znaci krouzek u teploty v grafu?zatim sem mela jen puntiky a ted krouzek.diky

pet_8
9. zář 2016

@svobodka86 Znamená to, že jsi měřila v jinou hodinu. Můžeš si tam zadávat i časy, kdy měření probíhalo a pokud jsi zvyklá zadávat teplotu třeba v 6 hod a pak budeš mít jedno měření v 6:45, už se udělá prázdné kolečko. Schválně si zkus u toho prázdného kolečka kliknout a změnit čas měření na to, kdy měříš běžně 🙂

svobodka86
9. zář 2016

@pet_8 diky za info😉

tuzemka
9. zář 2016

@janccaaa Holky tak dnes hlen jak při ovu bolesti take a na testu toto... A to mam mit zitra MS.

tuzemka
9. zář 2016

Tady je to foto

dasa.77
9. zář 2016

@tuzemka tak třeba už nedorazí 😉

tuzemka
9. zář 2016

@dasa.77 Ja mam pocit ze dorazi boli me dost bricho a pred 2 dny tehu test negativní... ale urcite to nevzdavam! Zitra jdu do prace, tak v nedeli vyzkousim test pokud mrcha nedorazi 🙂

svobodka86
9. zář 2016

@tuzemka to je fakt divný...já to vidím pozitivně ;) a jsem zvědavá na neděli!!! Já dnes byla na gyndě a dala mi od dalšího cyklu clostylbegit a pak utrogestan, že to prý zkusíme...ale já pořád doufám že to nebude třeba jsem 5 DPO ;) a vím že to je divný a blbost ale bývá mi tak už ti často blbě....když se najím to bývá nejčastěji a nebo když něco cítím...ale pochybuju, že by to byl nějaký příznak těhu. Jinak prý vaječníky v pohodě ;)

janccaaa
9. zář 2016

@tuzemka jéé... tak to vypadá nadějně! to je na dobrý cestě! 😉 budu držet palce a těšit se na neděli (nebo dřív) 😉 Já mám od včerejšího večera menstruační bolesti, a to má MS dorazit až v úterý/ve středu.. a mám křeče v nohách, jako mívám před MS..je to divný..

svobodka86
9. zář 2016

@janccaaa a kolik budeš v úterý/středu DPO?

janccaaa
9. zář 2016

@svobodka86

14./15. DPO 🙂.. teda pravděpodobně..

dasa.77
9. zář 2016

@tuzemka Já jsem taky měla pár dní tomu větší bolesti v podbřišku a tak jsem si říkala,že je MS za dveřmi,pak mě to nějak přešlo a zase dnes jsem pociťovala asi 20 minut tlak a občas bolest a nic. Tak 3x denně mě píchá na vaječnících,to je celé.
Dnešní den byl pro mě jasný termín MS, a to už je max. Délka LF podle posledních cyklů. Včera večer (možná předevčírem) byl test negativní.... a protože už pár dní chodím s intimkou,cítím často nepříjemné vlhko,tak se chodím kontrolovat a stále se nic neděje....
Každopádně pokud by to bylo těhotenství,test už by to musel ukázat, a to se nestalo 😉

kastanek87
10. zář 2016

@luciasek1987 no já byt tebou tak počkám ještě den dva a pak už ti to těhu ukáže. Já testovala ovulacnim jen tak protože jsem ho mela poslední a za dva dny už byla i čárka na tehotenskym. Nektere holky psaly ze mi vámi bezne před ms takto pozitivní, takže fakt nevím 🙂

tuzemka
10. zář 2016

Holky, tak asi nic. Ted jsem vyzkousela test a mozna tam je uplne pidi stinek a to uz by asi v den ms mel byt pekny duch... Každopádně se nevzdávam dokud neprijde mrcha 😉

janccaaa
10. zář 2016

@tuzemka .... a copak máš za test? S jakou citlivostí (větší nebo menší než ten ovulační)? Jako určitě bych to nevzdávala..protože nevíš, kdy se ti mohlo vajíčko uhnízdit..takže hladina hcg může být nízká..a hodně holek říkalo, že měli úplně jasně pozitivní test až třeba týden až dva po vynechání.. 😉

tuzemka
10. zář 2016

@janccaaa Mamatest citlivost stejna jak u ovu... treba je to druha ovulka 😀

cisama
10. zář 2016

Mohu poprosit o radu,zkušenost nebo info. Cyklus mám 26 dní desátý den ovulace. Banální teplota ovulační test a cervikalní helen vše potvrdily. Jenže od 17 dne mám opět pozitivní ovulacní test dnes je to6 dní po sobě obě čárky stejně výrazne ani nesílí ani neslábne. Do Ms mám ještě 4dny a teplotu mám jako na houpačce. Cyklus mám pravidelný. Co by to mohlo být nemáte někdo zkušenost. Děkuji za odpověď

dasa.77
10. zář 2016

@tuzemka a co teplota?

janccaaa
10. zář 2016

@tuzemka..ja bych zitra jeste zkusila jinou znacku testu 🙂 prd druha ovulace.. To vyjde urcite 😉

cisama
10. zář 2016

Po ovulaci nejmenší 35,4 a nejvyšší 35.7 ale je to jednou nahoru pak dolů

tuzemka
10. zář 2016

@dasa.77 Tu zatím neměřím... test ma smysl asi zase až v pondeli ze?

tuzemka
10. zář 2016

@janccaaa myslis? No mozna mi i ten hormon stoupa pomaleji, ale mozna si vse jen domyslim 😀 To je ta blba nejistota!

Strana