icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
upuska
14. zář 2016

@winii ahoj..tak to vypadá slibně 🙂 pojistili jste to v den těch dvou čárek? nebo i před? já testuju tenhle měsíc prvně, tak si řikám, jak s tím naložit

winii
14. zář 2016

@upuska no jen v den čárek a před, protože pak už jel chlap pryč pracovně...určitě je dobré sexovat obden co se začne sílí čárka na ovu testu 😉 snažíte se o první?
My už máme doma holčičku, která právě nastoupila do první třídy 😵 tak sourozenec by se hodil

upuska
14. zář 2016

@winii jojo o první..5 cyklů bez výsledku, tak jsem teď při 6. začala testovat, abych věděla jak na tom jsem..jsem 13DC a čárky zatím nejsou stejně silné, doufám tedy, že ještě doroste..

winii
14. zář 2016

@upuska já taky nejdřív spoléhala na tu že mám ovulaci u prostřed cyklu jak všude píšou a přitom díky ovulačním testům sem zjistila, že mám pozdní ovulaci 😲 to by sme se k miminku asi nikdy nedopracovali...tak to budu moc držet palečky ať už to konečně vyjde 🤐 😵 vím jaké je to čekání

upuska
14. zář 2016

@winii děkuju, já mívám spíš kratší cykly, tak jsem myslela, že by měla a mohla být už kolem 10DC, ale zatím to tak nevypadá.. 😅 no uvidíme, musim pro další balení testů 😀 ty bys taky mohla zkusit ovu test..je citlivější 😉

winii
14. zář 2016

@upuska jo ty testy ty jedou 😀 to je spotřeba jak blázen vždycky...no testnout bych mohla, ale já teď tady už nemám nic musím odpoledne koupit a večer udělám

coreprincess
15. zář 2016

@svobodka86
@winii
holky tak zitra mam mit zacatek noveho cyklu a prichod ms. boli me v podbrisku uz nekolik dní, což mě před ms nebolívá poznam ji až v den kdy přichazi ze bude. A od včerejska jakýsi bílý výtok..sem zvedava 😒

svobodka86
15. zář 2016

@coreprincess máme to fakt stejný..jako píchání jsem měla u vaječníků i dole už tak 7 dnů zpátky ale včera mi začali takvé boleti jako na MS, ale ty mívám až v den MS, jenže nevím jak dlouhý bude tenhle cyklus. Teď jsem 11 DPO a 18 DC byla ovu...zítra ráno testnu a ty kdy?

coreprincess
15. zář 2016

@svobodka86 ja myslim, ze sem mela ovu 2.9.(15DC) od pondělí to byl 9DPO me micha v brise nebo je mi nevolno a prijde mi jako by se ve me neco roztahovalo jo a jeste zacpu sem mela zacpu min tyden. Dnes jsem 13DPO a pichani porad. Mam pocit ze jsem v tom :D ale jako nevim no :D možná už si to nalhávám

upuska
15. zář 2016

@winii tak jak, testovala jsi? 😉

svobodka86
15. zář 2016

@coreprincess takže to zítra ráno otestuješ? tak to zkus, buď to tam bude nebo ne. Já to testnu zítra ráno...mně už trochu to píchání polevilo.,..spíš mě to bolí jako na MS

lenulinka10
15. zář 2016

@coreprincess zkus testnou uz by se ti neco ukazalo na testu 😉

coreprincess
15. zář 2016

@svobodka86
@lenulinka10
holky no láká mě to testnout ale zároven se bojim, že neuidim 2 čásky :D

upuska
15. zář 2016

@coreprincess testni 😉

svobodka86
15. zář 2016

@coreprincess hele mně to taky láká, ale dala sem si metu už někdy v úterý :D že to udělám zítra ráno...a ráno je to prý nejlepší, tak vždy sem letěla rychle na wc, abych si to nerozmyslela a po zbytek dne mám smůlu...ale jsi dýl DPO než já, takže už by mělo být něco vidět a já si říkám, že aspoň budeme vědět na čem sme...a kdyžtak hold začneme znovu...jsou jen dvě možnosti buď / nebo // ;)

lenulinka10
15. zář 2016

@coreprincess joo testni 🙂 jsem take zvedava 😀 ja budu testovat pristi tyden 🙂

winii
15. zář 2016

holky tak zase nic ☹ achjooo sem to ořvala včera sem si byla koupit test citlivost 25 jiný neměli tak sem si dneska ráno dělala abych měla řádnou koncentraci té moči a nic pusto prázdno...tak sem si říkala, že jak sem měla dlouho tu ovulku tak jestli třeba tam té hodnoty ještě není málo, že dneska koupím ten s tou citlivostí 10 a odpoledne v práci jdu na wcko a růžový na papíře...takže ta mrcha se schovávala a teď propukne...takže další cyklus před námi chjooooo a tak to vypadalo nadějně, MS mi nikdy nemeškala, nevím co to teďka bylo...
@coreprincess tak snad tobě to vyjde budu držet palečky a pak písni jak si dopadla 😉

svobodka86
15. zář 2016

@winii to mně moc mrzí, ale aspoň víš na čem jsi a není to pořád váhání, ale moc bych to přála každé tady z nás 🙂

tuzemka
15. zář 2016

Holky ja dnes zase snehobilo... takze to.u uz nadeje nedavam ☹ hlavne at uz dorahi mrcha at muzem zase zkouset. Nevite jak ji rozehnat? ☹

svobodka86
15. zář 2016

@tuzemka to je škoda :( tak snad se brzy zadaří ;)

ka6ka
15. zář 2016

@tuzemka Můžu se zeptat, který den cyklu jsi? Já jsem 32DC a TT taky sněhobílé. ☹ Ovulace byla pravděpodobně 1.9. Mě to testování přivádí už k šílenství! 😠

tuzemka
15. zář 2016

@ka6ka Ja uz 38 DC normalni cyklus tak 33 dni... Prave me uz to sere taky, uz at dojdem ms a ja mam jasno 😖

janccaaa
15. zář 2016

@tuzemka
..to mě mrzí tedy,že pořád čekáš ☹ ...nechci přiživovat nějaký planý naděje, ale tak to ještě pořád není úplně ztracený, ne ? .. 🙂

tuzemka
15. zář 2016

@janccaaa Si hodna 🙂 no vis nadeje je minimalni, uz by tam byl alespon duch 😕 Snad se co nejdrive vsem zadari!

upuska
15. zář 2016

@tuzemka a ty míváš takhle delší cykly nebo je to teď uplně vyjímka?

ffifa
15. zář 2016

Ahoj holky, jdu si pro radu. Je pozitivní nebo ne? Nemám s tím zkušenosti 😕 Jsem po vysazení ha a hrozně mě začali bolet vaječníky, tak jsem si ho koupila 🙂 Děkuji za radu

coreprincess
15. zář 2016

@ffifa ja bych rekla ze je

ffifa
15. zář 2016

@coreprincess děkuji moc. Zaskočila mě ta bolest ve vaječnících, tak jsem pro jistotu koupila 🙂

coreprincess
15. zář 2016

Holky tak ja jsem 28.tedy posledni den cyklu zkusila sem test a jedna / :( tak uvidime zda prijde ms. A jak to bude dal. Bolest v podbrisku porad je

Strana