icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
janccaaa
18. zář 2016

@tuzemka tyjo to neni mozny.. Kolikatej den uz meskas?

svobodka86
18. zář 2016

@coreprincess tak to mame stejny ja eem teda uz 2dc od stredy zkusim clostyl a jeste od jedna dc gynex a kontryhel...ted sem mela cyklus taky 30 dni

janccaaa
18. zář 2016

@svobodka86
Ahoj, už jsi 2DC? Jsem ani nepostřehla, ,že jsi tu psala,tak to mě mrzí...Ale další měsíc před námi,tak ať se zadaří 😉

tuzemka
18. zář 2016

@janccaaa 42 DC ☹ ale urcite byla ovulace jak sem sem davala ten ovu test az tak 31 DC, takze se mi to asi prodloužilo a my sme se samozrejme nepojistili, protoze me nenapadlo, ze mam ovu tak pozde... Takze muzem zase hlidat dalsi mesic no. Nevite co je na srovnani ovulace abych ji mela drive? Celkove ji mam az po 20 DC.

svobodka86
18. zář 2016

@janccaaa v pohodě, taky mně to mrzelo, ale už je to v poho. teď od 5DC budu pět dní brát clostylbegit a už od 1DC jedu kontryhel a gynex, tak uvidíme další cyklus ;) ale co sem četla tak většině se zadařilo s clostylem hned první cyklus.

janccaaa
18. zář 2016

@tuzemka Fakt až takhle pozdě? Tak to by mě taky asi nenapadlo teda ☹ Já myslim, že na zkrácení cyklu je ten kontryhel...ale vlastní zkušenost nemám, jen co jsem vyčetla na různých diskuzích.

svobodka86 Jasně, tak to jsem zvědavá na účinnost a držím palce 😉

monichka
18. zář 2016

@svobodka86 ja clostil měla a nezadarilo se. Přitom ovulace probíhá, tak nevím kde je chyba

coreprincess
19. zář 2016

@evaburesova20 si moc hodna snad to vyjde. Dneska jdu do lekarny pro to všechno :D Tak snad to přinese ovoce :D

janccaaa
19. zář 2016

Ahoj holky, tak už zase přidávám fotku, protože jsem z toho zmatená. Včera mi teprve skončila MS, dneska jsem koupila nové ovulační testy, že pro jistotu začnu testovat už teď. A čárka je hodně výrazná. Minulý měsíc jsem měla přímo ukázkovou ovulaci až 16. DC ... dnes mám 8.DC. Je možný že se mi ovulace posunula přímo po MS??

winii
19. zář 2016

Ahoj holky tak jak je po víkendu 🙂
já dneska naběhla do lékárny a sem vybavená 😀 ovulační testy na 14dní a kontryhelový čaj už popíjím tak snad to tentokrát vyjde 😵

@janccaaa teda tak to je zvlaštní takhle hned po ms 😕 nemůžu to třeba ještě dělat ta doznívající MS? tak jako určitě to pojistěte 😀 ale zkusila bych testovat ještě kolem toho 16DC co si zvyklá 😉

coreprincess
19. zář 2016

@winii Tak u mě nic :( mam ms už druhý den. Taky sem dneska naběhla do lékárny a koupila kotryhelový čaj, listovku 😀

gariena
19. zář 2016

@janccaaa Tyhle testy mi teď ukazovaly taky tak, několik dnů po sobě skoro pozitivní a Dr Max nic ani jeden den pozitivní... (Je to rozežranost, testovat dvěma druhy, já vím, ale podle dr Maxe nemám ovu nikdy a podle Comfortu pořád 😀 😀 ) . Tak nevím co si o tom myslet, jestli je tam víc barviva a Dr Max má méně barviva...

janccaaa
19. zář 2016

@gariena
No ale já jsem právě minulej měsíc testovala taky comfortem a čárky normálně sílily pomalu...postupně.. 😀 tak já to nechápu. Ale už to tady holky říkaly právě, že na těch od maxe nic neviděly. Tak já doporučovala právě ty comfort, protože se mi to krásně ukazovalo. Tak teď babo raď 🙂 .

@winii
Já nevím právě, ovulační testy mají ragovat na LH, a to má být v době MS nízké, ne? Je to opravdu věda toto..

svobodka86
19. zář 2016

@janccaaa tyhle testy mi ukazovali taky krásně jakmile sem je začala používat....takže takhle podle mně může klidně vypadat až do cca 14 DC...ale jistě to ob den ;)

xyz1zyx
19. zář 2016

Ahoj holky, prosím, kdy myslíte, že byla ovulace a kdy asi došlo k početí?
Poslední MS 18.8. , potom ten 14 DC mě dopo začlo slabě bolet v levém boku, 15 DC celý den silné bolesti v levém boku, 16 DC ještě dopoledne slabé bolesti.
Sex byl večer 14 DC, 16 DC a 17DC. Potom od 23DC - 28DC (6 dní) slabé špinění - pravděpodobně uhnizďování vajíčka. No a potom už pozitivní TT. Cyklus mám jak kdy - 28-32 dní.
Netuším tedy, jestli je ovulace když mám ovulační bolest v boku nebo kdy... Zajímalo by mě to hlavně z důvodu, jestli se zadařilo doma nebo až na dovolené 😀
Díky 🙂

janccaaa
19. zář 2016

@svobodka86

Jj, tak uvidíme, co se z toho vyklube, abych neměla pak pozitivní testy celej měsíc 😀

svobodka86
19. zář 2016

@janccaaa já začnu testovat 10 dc, jelikož to si vezmu poslední clostyl a uvidíme.ale ty Comfort stejně objednám a uvažuju i nad Dr.Maxe že je vezmu taky, abych měla jistotu...a pak možná začnu ten utrogestan

janccaaa
19. zář 2016

@svobodka86
já jsem minulej měsíc začala testovat právě až cca 11.DC.. a čárky byly slabý..

Ale těm comfortum bych asi věřila víc, jak Dr. max 😉 Ale chápu, jistota je jistota 😀

leymea
19. zář 2016

@xyz1zyx hmmm, tezko rict 😀 ale mohl to byt jakejkoliv den z tech trech, to uz asi ted nezjistis. Kdyby byl jeden sex tak bys to vedela, takze z tech tri dnu tezko rict. 🙂 vsechny byly ve vhodnou dobu 😉 kazdopadne gratuluji 🙂

xyz1zyx
19. zář 2016

@leymea Díky 🙂 No jako jak říkám, řeším jen, jestli jsme počali na dovči, jestli budeme mít dovolenkové dítě 😀 (tedy pokud to vyjde, je to ještě moc brzy)

leymea
19. zář 2016

@xyz1zyx chapu 😀 a kdy jste byli na dovolene?

xyz1zyx
19. zář 2016

@leymea No v pátek 2.9. jsme vyrazili a ještě ten večer byl na hotelu sex a druhý den taky. A jeden sex byl právě ve středu před odjezdem 🙂

leymea
19. zář 2016

@xyz1zyx aha, tak pokud to bude holcicka tak to bylo jeste doma a pokud chlapecek tak uz na dovce 😀 holky vydrzi delsi dobu, ale delam si samozrejme srandu 😀 ale bohuzel to nezjistis 🙂

xyz1zyx
19. zář 2016

@leymea joo ale tohle mě taky napadlo 😀 My už máme dvouletého syna, ale já bych raději i druhého kluka, ale vlastně je mi to jedno, hlavně, aby bylo dítě zdravé 🙂 I tobě držím moc palce!! 🙂

leymea
19. zář 2016

@xyz1zyx dekuji 🙂 me uz drzi palce tolik lidi, ze mozna diky tvym sesbiram ten spravny pocet a proste to ted vyjde 😀

kastanek87
20. zář 2016

@janccaaa podle mě bude úplně pozitivní cca za 2 dny, což by sedělo na 10dc, což je normál 😀

janccaaa
20. zář 2016

@kastanek87
Jj, mě jen udivil ten posun, když mám plus mínus jeden/dva dny pravidelnej cyklus. 🙂 Tak se nechám překvapit, děkuju 😉

dzimi
20. zář 2016

dnešní ovulační test ;) 16DPO - termín mrchy, snad dalších minimálně 9 měsíců nedojde

dashenka1
20. zář 2016

Ahojkyy prosim o radu 🙂 :( merite nektere bazalni teplotu??? 🙂 vyznate se v grafu??? diky!!

vercanika
20. zář 2016

Ahoj holky jsem dnes 28.DC moje cykly jsou strašně dlouhé dostávám to i co 40 dnů ... Posílám fotky mých ovulačních testů .. první je dělaný včera a druhý dnes ráno a třetí dnes odpoledne ... co myslíte probíhá tam teď něco ?? Nebo se mi to jen zdá ... už je to pár let co jsem dělala poslední ovu test a vím jen že musí být testovací čárka silnější ne-li stejně silná jako kontrolní ...

Strana