Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@janccaaa hele klidně to zkus, pak by sis to třeba vyčítala a ty peníze za to stojí ;) já budu testovat zítra, to budu 11DPO a teplota zatím nahoře.....no tak uvidíme ...
@svobodka86 tak já koupim testy a uvidíme, co tam najdu, když bude čárka výrazná, tak budu testovat už teď.
No tak to jsem napnutá, dej vědět zítra 😉
Tak to je mas vic,my taky od konce srpna 🙂
Luj89: ja vubec nevim,dnes opet ovu test bez druhe carky,ani naznak,ale prsa boli porad,podbrisek taky, malinko naruzovele zaspineni, objevil se dnes hlen,pardon za takovy popis ale jsem zmatena 😀 teoreticky podle ovul. kalendare by to melo dojit o víkendu
jako já byla šťastná jak blecha, že se konečně něco ukázalo:D podle výpočtů bych měla mít ovu nějaký 10-13 den a podle ovu testů se mi to začalo ukazovat až 18 den..ale pořád to ještě nejsou dva opravdu výrazné pruhy, tak zkusíme dneska a zítra a uvidíme:D
@svobodka86 Ahoj, jak dopadlo testovani?
@pet_8 testy jsou vidět výše ;)
@svobodka86 Jsem slepa, nic tu od tebe od 13.10. 19:16hod nevidim ☹
@svobodka86 já taky žádný testy od tebe nevidíím ... a jsem napnutá jako kšandy 😀
@svobodka86
jééé ! no tak to mám radost! 😉 tak to držím moc pěsti !
@janccaaa děkuju, snad to vyjde....uvidíme zítra. Má přijít MS, tak doufám že nepříde a test zas zesílí, doufám....a ty už začneš za chvíli s testíkama, což?
@svobodka86 Bomba! Oba dny tam ta carka je videt! A to jsem slepoun obecny 😀 Gratuluji!!!
@svobodka86
To víš, že MS nepřijde! (ťuk, ťuk).. A nějaký příznaky pozoruješ? 🙂
Jojo dneska jsem udělala první a opět byla čárka dost výrazná, tak nevím, jestli je možné, že to menstruace ovlivňuje...tak budu testit zase nanovo 🙂
holky co myslíte...12.10. byla láska, na odpol. ovu testu ovšem nic, hlen tak trochu natahovací, ale nic extra...13.10. jsem netestovala a 14.10. byl ovu test cca pozitivní (viz foto co jsem tady dávala) od té doby tzn 14.10. v noci a dneska odpo i teď večer to na ovu testu slábne do neviditelna...je tam nějaká šance, že by se podařilo otěhotnět ?:/
@pet_8 taky je tam vidím, snad budou sílit 🙂
@janccaaa tak ať jsou co nejdřív dálnice ;) písni pak 🙂
Zdravím všechny🙂 Projíždím tu příspěvky a zjišťuju, že bych si ty testy asi měla nechávat,že? já je vyhazuju🙂 testuju první měsíc, 17.den se poprvé ukázala čárka, ale hrozně slabunká, 18.den jsem zkusila dopoledne, byla tak na 60%, večer zase slabá, dnes už jen duch..jsem z toho docela zmatená, mám ještě testovat nebo ta sobota dopoledne byla vrchol a víc už nic? Díky za rady.
@evabeda testuju druhý měsíc a taky si je nechávám až teď , v září na nich nic nebylo, takže nebylo co porovnávat...ale teďka je to zajímavější🙂 je fajn to mít někde nalepené, aspoň cca víš, co se ti zrovna děje, pokud si to jinak nekontroluješ🙂 a taky víš časy, ovu testy se prý dělají odpo a večer, ráno tam většinou nic moc není, což je zrovna u tebe jinak🙂 já to mám viz fotka nahoře. Silnější proužek jsem zatím neměla, podle mně to ovu byla a mám o něco nižší hodnoty než ostatní, proto jsem tam neměla tak výrazný pruh..od té doby to mám stejné, jako zbytek tyčinek, furt jeden silný a druhý takový "duch". Být tebou zkouším testovat dál alespoň tento měsíc, třeba obden..já taky testuju, abych věděla, co to moje tělo produkuje a kdy, i když je to možná zbytečné🙂
@evabeda ahojky my se snazime uz pres 2 roky.. mam problem s dozravanim vajicek... vzdy jsem testovala tak 2 mesice ovu testy pak se na to vyprdla a lak zase testovala.a nikdy tak jak mely testiky byt 😥 myslim poradne // tim padem ovulace nejspis nebyla 😥 ale ten to mesic jsem je koupila a testovala a byla.jsem paradne prekvapena 😉 mela jsem strasnou radost 😉viz foto 😉 a do toho uz 4mesice hlidam BT ... ted jen pevne doufam ze to vyslo a k 25.10 ms.nedorazi! Tak drzim.palce
i my držíme palce

@svobodka86
No tak to je dobrá zpráva s tou teplotou ! 8DPO je asi fakt brzo na testování, takže to rozhodně nemusí nic znamenat...takže pozitivní myšlení 😉
Jojo, já musim nakoupit novou várku ovu testů a budu testovat znova 🙂 Nevim jestli to nemám zkusit testovat už teď (4DC), když minulej měsíc jsem měla skoro pozitivní test i na konci MS...ale to je asi blbost, abych měla ovulaci dvakrát do měsíce, co ? 😀