Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@tuzemka ohledně těch ovu testů,celkově některé ukazují čárku silnější,jiné slabší a třeba testy Dr.Max většině ukazují pozitivní až v den kdy nastane ovulace a pak už na nich není pomalu ani duch...... ten,kdo má vyšší hladinu LH,klidně může mít desítkový test pozitivní pomalu celý měsíc 😉 , a tak si myslím,že 7DPO v tomto případě asi nic nenapoví. I když tady pár případů bylo,tak já stejně tak nějak nevěřím tomu,že ty ovulační testy ukazují těhotenství.Každopádně držím palce
Dekuju moc za radu 🙂 No tak uvidime co z toho nakonec bude
Ahoj holky prosim jeste neni uplne pozitivni ze?? Dnes 12dc a je to tedy i 12dni od laparoskopie.. V pondeli mam jit na kontrolu jak rostou folikuli ale mam strach ze ovu prosvihneme a bohuzel manzel chce se sexem pockat az na pondeli kde dr rekne jak jsem na tom... Jinak na laparce mi odstranili srusty nic jineho tam nebylo a na pravem mi udelali drilling trosku popostrcili. Obu jsem nemela asi rok a pred tim rokem ovu byla cca 17-²ⁿdc jak kdy. Kazdopadne mam dalsi otazku merim i bt a zaskocilo me tedy ze z niceho nic teplota skocila ba 36,8 proto jsem test delala i hned rano. Zachytila jsem zrovna probihajici ovu? Kdyz uz byla i teplota nahore? Pritom vcera ten 11dc vecer vidite na fotce jak to vypadalo.. Jo a jine teda priznaky nemam zadne boleni nic.. Diky za kazde info
Ahoj holky, tak už jedeme zase další měsíc.. a je tu už tradiční otázka... jak "naplánovat" sex, aby to klaplo ? Už jsme zkoušeli různý varianty načasování... a zatím nic ... pořád mám za to, že je lepší obden než denně.. ale kdo ví ? 🙂 před chvíli mi vyšel pozitivní ovul. test... sex byl včera a 12 DC. ...ty, kterým se už zadařilo, máte doporučení ?Děkujuu 😉

dekujem 🙂