Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@janccaaa mne doktor řekl že je to blbost,ze klidném můžeme sexovat každý den 😀
@kastanek87 Fakt? No tak to v tech jejich radach vyznej 😀.
Nepravidelné... 10 měsíců neberu antikoncepci a furt nějaké problémy... Měla jsem cystu, pak vyvolavacku a hlavně nepravidelnou MS
Čajík piju ;) a gynex? To snad slyším poprvé. Řeknete mi užívání? Zítra půjdu do lékárny
@tuzemka : ano, minimalne dva dny po uhnizdeni, driv to nema smysl 🙂 snazim se uz dlouho a tak mam toho hodne nacteneho ☺ a nekterym to treba ukazuje az nekolik dni po vynechani, takze treba az 10 dni po uhnizdeni 🙂 meris bt? Mela jsi ten den pokles teploty, kdyz jsi zaspinila? 🙂 pokud ano, tak si myslim, ze je to jasne a jen se modlit, aby se to udrzelo 🙂
@dyslovka bazalku bohužel neměřím, měla jsem jen ovulace testy. Ale ten krvavý hlen se mi nikdy nestal, tak sem si hned říkala, že to tam možná bude a pak negativní test... ale pokud říkáš že to je takto, tak vyzkouším ke konci týdne a uvidíme 🙂 aspoň si mě povzbudila díky 🙂 a po pár dnech se ukáže čárka nebo ještě duch? Promiň za blbě otázky moc se v tom nevyznám 😀
ahoj holky, sem z toho jelen, dopoledne jsem si dělala ovu test a vyšel negativní, testovací čárka byla slabá (benu test). Odpoledne sem si ze zvědavosti udělala ještě jeden, ale už jsem neměla benu, tak jsem si udělala od dr maxe a vyšel vypadá to pozitivní, je to možné? je pozitivní?Přikládám fotky.
@anicka1211 možné to je, tělo má různé fáze, navíc časově je to taky posun o půlden, takže se třeba přiblížila🙂 zítra nebo pozítří bych to viděla na ovul, dle toho testíku dole..a ovul testy se prý ráno nedělají, ráno se dělají těhu🙂
@vanea no já ho dělala asi v 10 ten první
@anicka1211 jj, mělo by se to dělat až později odpo či navečer🙂 ale jako každá to máme jinak🙂 nejvíc mi tam ale sedí ten čas, že se to prostě víc blíží..případně může mít ten test víc barviva, ale zrovna ty dr.max testy jsou docela přísné, vychází mi to u nich nejslaběji. Co ostatní příznaky? hlen, bolesti vaječníku, teplota případně?🙂 jestli něco z toho sleduješ🙂

@janccaaa ahoj štěstí jsem zatím neměla, ale 12 DC bylo dle toho co vidím příliš brzy, ovu bude zítra, nebo dneska odpo/večer, takže bych se snažila dnes i zítra🙂