icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
anicka1211
25. říj 2016

@vanea no nesleduju se nijak, včera jsem byla na gyndě na kontrole 10 dní po samovolném potratu v 6.tt a už tam bylo vidět krásné vajíčko, takže říkala doktorka, že se to chystá na ovu, i že sliznice krásně narostla (piju kontryhel). Tak vím, že by měla ovu dorazit. Včera jsem si dělala test a nic, dnes teda odpoledne asi pozitivní. Jediné co cítím,tak trochu tlak v podbřišku a levý vaječník, který teda podle doktorky je teď produktivní tento měsíc. Ale co, tak když mám ovu, tak sem většinou taky při chuti 🙂, což jsem, ale s ohledem na manželův zdravotní stav si je snažím nechat zajít, má zánět ledvin a močových cest a ještě asi střevní chřipku, dnes dostal antibiotika. Ale manžel si chutě zajít nenechal a ani nemoc mu nebrání, takže dnes napříč mým protestům, jsme se stejně tulili a pak jsem si ten test udělala, protože sem měla pocit, že ta ovu asi bude no a ten dr max test mě dostal.

vanea
25. říj 2016

@anicka1211 mrzí mně, co se stalo:/ držím palec, ať to tentokrát vyjde, vypadá to dobře!🙂 já zase jak na jehlách čekám, jestli MS dorazí nebo ne, zatím zpoždění den a na testech nic..tak uvidíme, raději nedoufat:D

stomi
25. říj 2016

Myslíte, ze je pozitivní ten z 22.10.?

vanea
25. říj 2016

@stomi ano, myslím, že 23.10 byla ovu, alespoň dle testu🙂

stomi
25. říj 2016

@vanea takže kdyz je čárka nejsilnější teprve poté nastane ovu? Omlouvam se za hloupý dotaz ale zkoušela jsem si test poprvé a moc jsem to nestudovala

vanea
25. říj 2016

@stomi jj ovu testy věští na den dopředu🙂 ale ovu mohla být třeba i později večer 22.10., záleží kdy sis testík dělala

stomi
25. říj 2016

@vanea v 16 hodin, takže trapny dotaz, kdyz jsme na to vlitli 22.10., ale 23. už ne, je nějaká šance?

vanea
25. říj 2016

@stomi myslím že určitě, spermie v ženě přežívají až 3 dny (tak 1-2 dny je šance nejvyšší, pak už je to spíš náhoda)

stomi
25. říj 2016

@vanea dekuji za odpovědi na vsetecne otázky neznalé zacatecnice😀

vanea
25. říj 2016

@stomi snažíme se teprve druhý měsíc, takže jsem to taky všecko zjistila až teď v průběhu října :D a ono je to tělo, každé je jiné, má jiné "nastavení"🙂..takže si spíš furt říkám, že nejlepší je trpělivost a nevěřit slepě testům, občas blbnou=) jinak si myslím, že den dopředu je lepší, než o den později🙂 vajíčko nepočká, spermie ano🙂 držím palce!!

stomi
25. říj 2016

@vanea dekuji, jsem ten typ co vše začne strašně sledovat zjišťovat atd, ne snažíme se nějak intenzivně, spis jsme si řekli ze s tím radeji začneme kdo ví jak dlouho to bude trvat ale uz teď to moc řeším a vím ze je to špatně...mám to tak v životě se vším a trochu me to děsí

vanea
25. říj 2016

@stomi jj mám to stejně, control freak:D taky jsme chtěli pozvolně, ale já prostě když vím, že se to dá ohlídat a je ta možnost, tak proč se nesnažit v tu nejlepší dobu a nepojistit si to=) sleduju ovu testy i hlen (trochu nechutné, ale je to pro potvrzení testu asi to nejlehčí)..teplotu si neměřím, to mně nebaví a zas se nesnažíme tak dlouho, abych musela dělat všechno:D teď nezbývá než čekat na MS, den meškám, tak uvidíme🙂

stomi
25. říj 2016

@vanea hlen je v době o u jak specificky?

vanea
25. říj 2016

@stomi když je den- max dva do ovu, tak je hlen jako vaječný bílek - natahuje se mezi prsty=) v jiné dny je vodnatý, lepivý, nebo takový hustší bílý..pomáhá spermiím "proklouznout" a dýl přežít🙂

stomi
25. říj 2016

@vanea aha, no jo, popis na me sedí 😀

janccaaa
25. říj 2016

@vanea @stomi

jó holky, takových "nedočkavců" je nás tu víc.. 😀 taky jsem to nechtěla nikterak hrotit..ale když tomu jde nějak pomoct, tak na to nejde nemyslet 🙂)

@vanea Tak jestli den meškáš, tak to vypadá nadějně,ne? (ťuk ťuk).. 😉 míváš pravidelnej cyklus ?

vanea
25. říj 2016

@stomi no tak super!!🙂) my to o den přešvihli, ještě jsem právě nevěděla co co znamená:D

vanea
25. říj 2016

@janccaaa no nadějně možná jo, ale těhu test mi dnes nic neukázal🙂 spíš s tím nepočítám..Cyklus mám jak kdy, někdy 28 dní, jindy 29..zakázala jsem si testovat do konce týdne a uvidím, jestli ta mrcha červená dorazí:D

stomi
25. říj 2016

@janccaaa přesně můj případ no, chtela jsem to nechat volné a byt překvapena a teď zažijí beztak hned první zklamání 😬 Zatím je to s úsměvem no, přece jen,zkusili jsme poprvni😀

janccaaa
25. říj 2016

@vanea jasně, já raději vždycky čekám, jestli (ne)dorazí MS... ale je to pokušení ty testy 🙂 ale nevzdávala bych to.. jsou i holky, kdy jim hladina HCG roste pomalu, takže čárka se ukáže později.. a záleží, kdy jsi měla ovulaci...Nějaké bolesti nebo příznaky máš? 🙂

janccaaa
25. říj 2016

@stomi
No on člověk má hned očekávání, to je jasný 😀. Já jsem byla přesvědčená první měsíc, že to určitě klaplo a ono prd... teď jedeme třetí měsíc...
Ale kdoví, třeba vy budete zrovna ti, kterým to klapne napoprvé (a že takových párů není málo) . Budu držet palce 😉

vanea
25. říj 2016

@janccaaa no dle výpočtů cyklu měla být ovu 12.10, takže bylo tulení, hlen seděl, ale na ovu testu prd... pak jsem 13.10. netestovala a 14.10. byla slabší, ale dobře viditelná ovu čárka..takže buď už bylo po ovu, nebo byla ovu 14.10 - ale s tím by zas neseděl hlen..,od 12.10.jsme se netulili, choď byl na cestách:D no a asi týden a něco na to jsem měla malinko špinění jeden den, teď den meškám🙂 normálně před MS trpím, teď jsem v pohodě..což je jediný příznak, kromě toho, že jsem nafouklá jak žába:D

stomi
25. říj 2016

@janccaaa zda se ti? Me se zda ze ma dnes každý problém ...viz moje svagrova, ale ta ma 32, mne je 25...v koutku duše na to sazim

vanea
25. říj 2016

@janccaaa jo ještě dodávám, že od testování tu druhou (slabou) čáru vidím každý den, asi až na 3 dny, kdy nebylo nic🙂 dnes a včera viditelné více..měřím vždy ve stejnou dobu

janccaaa
25. říj 2016

@stomi
No mám kamarádky, co otěhotněla na první po letech braní antikoncepce, a to mají gyn. potíže. Ale bohužel je dost i těch, co mají nějaký problém a nedaří se no ... Mě je 27, tak si říkám, že to ještě není tak moc, aby to nemělo jít.. Musíme si udržet ten optimismus 😉

stomi
25. říj 2016

@janccaaa tak tak, hodně štěstí preji

janccaaa
25. říj 2016

@vanea

No to je otázka.. jestli důvěřovat těm ovu testum, nebo tomu hlenu. Já se trošku přikláním tomu věřit vlastnímu tělu, takže když je hlen, tak na to skočit 😀 . . Taky testuju a hlen mívám cca už 4-5 dní před pozitivním teste, z toho 3 den před je ho nejvíc. Ale nevim, jestli nutně musí být plodný hlen přesně ve chvíli, když probíhá ovulace.

Ale jinak podle toho,co říkáš, tak to vypadá vážně dobře, ne? Špinění může být to uhnizďování, MS bolesti nikde, ikdyž na ně trpíš a sílící čárka ovu testu ...Ikdyž mě třeba sílí ovu test i před MS..ale jinak si myslim, že to je vážně nadějný ! 😉

pet_8
26. říj 2016

@stomi @janccaaa Holky, hlavu vzhuru 🙂 Je mi 32, antikoncepci jsem brala pres 15let (mnohdy i zbytecne, proste jen pohodli), vysadila jsem 11/2015 a snazit jsme se zacali 7/2016 a na treti pokus dve carky. Znama ve 39 otehotnela poprve na prvni pokus a to ma jeste nadvahu 🙂 Dalsi znama se snazi dva roky, je ji 32 a jde pres umele oplodneni. Mohla bych pokracovat 🙂 Takze - kazda jsme jina a byt vek roli hraje, kdyz nebude vse podstatne, muze vam byt i 20 a je to spatny. Verim tomu, ze to vasi chlapi prostreli a ukazete jim dve carky a vsechno tohle bude zapomenuto 🙂 Jen bacha na psychiku. Ja treti snazeni docela vypla myslenky... 🙂

stomi
26. říj 2016

@vanea ahoj, žák dnes se objevům narůžovělý hrudkovity hlen, nikdy jsem to nezažila, co to muže byt? Snad ne nějaký zanet😞

vanea
26. říj 2016

@janccaaa No bylo by to super!:D dneska jsem to taky nedostala, kromě trošku nafouklých prsou a občasného píchnutí v podbřišku se nic neděje, tak jsem zvědavá, jak se to vyvrbí=)

@stomi ahoj, ty tak to netuším:/ mohlo by to být uhnízdění, ale to se mi zdá, že je na to ještě moc brzy..tak nevím, třeba to je jen nějaká chvilková záležitost a přejde to za chvilku🙂

Strana