icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
evzenie2016
29. říj 2016

@terka228 to jsem ráda, že taky někdo ma takove tajuplné výsledky jako ja 🙂. Přeji, ať se i přes nejasné kolejnice zadaří výsledek 🙂

terka228
30. říj 2016

@evzenie2016 No, já teplotu měřím a dnes mám první den 37.1, tak uvidím, když se udrží, pak by ovulka proběhla nejspíš tuto noc...

evzenie2016
30. říj 2016

Tak ať to bylo jakkoliv, dneska se ukázalo, že pokus úspěšný nebyl :( Ach jo. Tak další měsíc...začnu s tou teplotou....

terka228
30. říj 2016

@evzenie2016 😒 držím palečky.... 🙂

evzenie2016
30. říj 2016

@terka228 Díky moc. Jsem z toho mrzutá, ale neztrácím naději 🙂 Budu se těšit na Tvou dálnici na těhu testu 🙂 Chce to nějaké povzbuzení, že úspěchy jsou 🙂

terka228
30. říj 2016

Jo to jo...no, uvidíme. Včera večer tulení bylo, ale nevím jistě, jestli budeme mít taťku dnes večer doma....navíc každý kalendář mi ovulaci vypočítává jinak a poprvé mám tyto ovulační testy a na nich čárky mizerný teda... ještě, že měřím tu teplotu, takže zítra uvidíme, jestli zůstane vysoká....to by byla šance...jinak by to zas byl pěkně rozházený cyklus....ach to čekání... 😀

evzenie2016
30. říj 2016

@terka228 Taky musím na tu ovulaci nejak z více stran 🙂 Je mi dávno přes tricet, takže mám už o něco větší obavy...

terka228
30. říj 2016

@evzenie2016 No právě, já to nikdy nehlídala, ale taky už si říkám, je mi 38, a tak cítím, že tohle bude poslední šance na poslední dítko 🙂 Tak doufám, že se ještě to jedno podaří, proto to vše hlídám 🙂

vanea
30. říj 2016

@terka228 pardon že lezu do řeči, ale ty kráááso, 38 jo? O.o vypadáš dle fotky tak na 25 max:D ! jak?!:D jinak držím holky palec, do vánoc to snad půjde!🙂 musí!🙂

evzenie2016
30. říj 2016

@terka228 Jeeee, to jsi mi udělala radost! Tak nehazim flintu do žita. Jen u me je to tedy první pokus. Ale to se povede, že jo, holky? 🙂 A teda podle fotky bych Ti taky 38 nehádala! Tobě ta dítka vyloženě svědčí 🙂

vanea
30. říj 2016

@evzenie2016 jak dlouho se už snažíte?🙂 a jasný, hele zítra halloween, čas na magii a tajná přání :D něco hodím muži do pití a to by bylo, aby se to nepovedlo :D

terka228
31. říj 2016

@evzenie2016 Děkuji😊 a určitě se to povede!!!😀😀😉 Musíme věřit a trochu tomu pomoct.

terka228
31. říj 2016

@vanea Jo Jo,už bohužel tolik,pravdaje,že fotka je 4 roky stará,ale máme to tak ňák v genech asi😊 Jen ti muži se máj....pořád mají na všechno dost času....😉

evzenie2016
31. říj 2016

@vanea no, pár pokusu....rok to ještě není....ale zase jak mi není málo, tak vyrazím k dr záhy, at zbytečne nečekám, kdyby tam byl evidentní problém....ted přišla MS tak brzy, že by male ani nemělo šanci se uhnízdit :(

evzenie2016
31. říj 2016

@terka228 jj, chlapi maji vždycky na všechno.dost času....a v tomto jim někdy uplne nedochází, že to nejde odkládat do nekonečna...

vanea
31. říj 2016

@evzenie2016 upřímně bych rok čekat nevydržela🙂 šla bych taky dřív, ono když si to člověk sleduje a nesnaží se jen namátkově stylem, že ani neví co to ovulace je, tak je lepší si to pro sichr nechat všechno překontrolovat...já si zatím dělala jen nějaký test plodnosti, který vyšel v pořádku, ale kdyby to nešlo třeba půl roku, tak razím k dr taky🙂

evzenie2016
31. říj 2016

@vanea tak tím jsem taky začala 🙂 Jak se mi ulevilo, když vyšel negativní. Ale holky, ruku na srdce...není to s námi těžký? Některý testy chceme negativní (třeba ten na plodnost můj byl výhra, když byl negativní), pak zase už chceme pozitivní....kdo se v tom má vyznat :D A právě po prvních namátkových pokusech jsem si řekla, že takhle to nejde a začala zkoumat ovulaci. Ale musím to zlepšit. Teploměr mě nemine 🙂 Btw. jaký na to používáte? Já tím digitálním nikdy nic pořádného nenaměrila (jako třeba při chřipce), ale zase jsem si říkala, že "tam" by to možná šlo. Protože vyčkávat na "klasický" se mi moc nechce :/ Máte někdo zkušenost? Snad se nebude nikdo zlobit, že je to trochu mimo téma tu....

vanea
31. říj 2016

@evzenie2016 je to těžký:D zvlášť když je ta možnost si to hlídat...to by babička koukala, co všecko vymýšlím, ta mi vyprávěla o jejím početí, prý dojela z lázní a šup šup bylo to, dva měsíce si léčila zánět břicha a vyklubala se z toho moje mamka:D u strejdy jí zase léčili vřed, a hele strejda:D jinak teploměr je fajn https://www.lamimed.cz/Bazalni-teplomer-digital... a https://www.ifertility.cz/p/536/bazalnich-teplo... .

terka228
31. říj 2016

Jinak dnešní teplota je 37.2, takže myslím, že se mi zítra potvrdí, že ovulace musela proběhnout opravdu ten 11DC někdy v noci. Tady je zatím můj graf, tak uvidím zítra...Ty testy nevím nevím teda....
https://www.fertilityfriend.com/home/65e290

terka228
31. říj 2016

@evzenie2016 Já teda měřím taky digitálním s ohebnou špičkou, co jsem původně měla pro malého, na děti už dávno používám jiný, a tak jsem tento využila.....jen ho tam dole nechávám ještě tak minutu po zapípání - prý je to lepší 🙂

evzenie2016
31. říj 2016

Teda holky, vůči babičce jsem napřed, ale jinak jsem sakra pozadu :D Nedávno jsem teprve objevila ty ovu testy a že je i ovu teploměr, to se nestačím divit. Ale pro úspěch do toho jdu. A teploměr, co bude dobře měřit, že bude vždcky hodit! Jdu objednávat 🙂 Díky moc za tip @terka228

evzenie2016
31. říj 2016

Holky ještě dotaz. Ta má MS je zatím nějaká "pofiderní". Není to úplně jen špinění, ale taky žádné potoky jako obyč. I když rozjet se to může vždycky, to je jasné. Nicméně tím polomrtvá naděje ještě obžívá...co kdyby to byla nidace :D Nevíte, jeslti takhle brzy dr něco pozná? Chodit tam s MS se mi nechce, ale zase třeba kdyby to byla nidace, dala by se nějak podpořit. Je to "tonoucí se stébla chytá", ale však si umíte představit, co se mi honí hlavou 🙂

vanea
31. říj 2016

@evzenie2016 no záleží jestli je tam krev =) dokud je to růžové, nebo opravdu hodně slabé, tak je šance...ale jak to jde do hněda/červena, tak už moc ne, vajíčko nicméně hnízdí 5-10 dní po ovu, tak kdo ví🙂 a taky jsou holky, co první MS normálně měly (jen slabší) a přitom už byly těhu🙂 ale to jsou takové ty výjimky, na to bych se neupínala

evzenie2016
31. říj 2016

@vanea Zatím je to právě takové slabé a jen růžové. Ale uvidím, co se z toho "vyklube". Zatím budu v naději a nebudu to krvácení nějak moc podporovat 🙂 Paradoxně mi jinak dělá dobře na břicho, ale teď to nebudu pokoušet, co kdyby náhodou 🙂 A jinak teda koukám, kolik z vás pozná ovulaci třeba bolestí vaječníků. To já vůbec neznám. A i když pracně pročítám diskuse, tak že bych poznala ovulační hlen, to si taky nemyslím :( já budu asi muset spoléhat na dr a "vyšší moc" :D

evzenie2016
31. říj 2016

*dělá dobře na břicho teplo. Píšu jako tatar :D

terka228
31. říj 2016

@evzenie2016 No, já taky hlen moc nepoznám 🙂 Takže to ani nijak nesleduji...tak je nás víc 🙂 a ovulaci někdy cítím bolest, ale někdy taky ne. A tak jsem spoléhala na testy a teplotu. Testy to řeknou předem a teplota to pak potvrdí.....jen tyhle růžové mi ňák né a né něco ukázat, tak příště zas koupím dr.Maxe 🙂

evzenie2016
31. říj 2016

@terka228 Já měla Dr. Maxe a výsledky jsi viděla :D Ale možná to nebude testem, ale nízkou hladinou. Já zase teď objednala ty, co mi tu holky radily...tak uvidím. Je to dobrá kovbojka to všechno otestovat a zjistit :D Prosím Tě a testy ukazují 24-48 hodin před a teplota teda vylítne v den "D"? Už se mi ty informace nějak začínají motat :D

terka228
31. říj 2016

Mně právě ty od Maxe ukazovaly docela hezky, tady byl dušík nejsilnější 9. a 11. DC, podle teploty tedy ten 11.DC sedí. Po pozitivním testu má proběhnout, myslím za 12-48 hodin, ale prý je to nejčastěji za 12-24 hodin ...tak asi je to taky u každého jinak.
Já dělala ten 11.DC v 11:OO, tam byl ten silnější dušík, a pak v 18:00 a tam už téměř nic( ale to taky mohlo být po tekutinách vypitých).....každopádně 12.DC jsem naměřila teplotu o 3 desetiny stupně vyšší-37.1, a dnes 37.2. Po zítřejší takto vysoké teplotě by mi měl graf vyznačit už čárou ovulaci( tam platí to pravidlo 3 vyšší teploty po 6-ti nižších).
Takže teplotu měříš ráno....jedenn den prostě proběhne ovulace někdy během dne, a ráno naměříš teplotu o kus vyšší 🙂

evzenie2016
31. říj 2016

@terka228 Díkyyyyyyyy! To jsem na to zvědavá, co já naměřím :D

terka228
31. říj 2016

@evzenie2016 No, to jo...a kolikátý DC jsi??? 🙂

Strana