Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ahoj holky, chtěla bych vás poprosit o radu, kdy si myslíte, že mohla být spíše ovulace? 11. a 12. DC jsem měla plodný hlen a večer mě začalo bolet břicho jako bych měla "slepák" a trvalo to téměř celý 13. DC a pak vše ustalo, i ovulační testy byly 12. a 13 DC docela hezké (viz fotka níže), ale ta druhý čárka byla přece jenom o trošku světlejší než čárka kontrolní. A právě až 15. DC byl ovulační test ukázkově pozitivní, na fotce to není tak hezky vidět, ale ta druhá čárka je tmavší než kontrolní, ale ten den už mě nic nebolelo a ani plodný hlen nebyl. Kdy teda podle vás byla prosím ovulace? Když jsem měla tělesné příznaky, nebo když jsem měla pozitivní ovulační test? Děkuji moc. 🙂
@hnedakobylka 15.DC je dělaný test v 10 ráno a je možné,že předchozí den pozdě večeri by byl nejsilnější a to jsi nezachytila. Plodný hlen bývá dost často den ,dva PŘED ovulací. BT neměříš?
@dasa.77 Moc děkuji za odpověď. 🙂 BT zatím neměřím, takže tím si to bohužel neověřím. 😖 Ale u toho testu 15. DC je na živo ta druhá čárka opravdu hodně tmavá a o dost výraznější než čárka kontrolní, fotka to hodně zesvětlila, takže podle návodu je 15. DC ovulační test pozitivní. Vidíš, s tím hlenem jsem si myslela, že právě bývá při ovulaci. 🙂 No takže jsem z toho ale stejně zmatená, protože bolesti by přece měly znamenat nějaké to prasknutí folikulu, tedy ovulaci, a to je přece tedy nesmysl, aby mě to bolelo tři dny předem. 😕 No, samozřejmě vím, že mi nedokážeš říct, kdy jsem ovulaci tedy měla, když si neměřím BT, ale říkala jsem si, že aspoň můžu dostat nějakou zpětnou vazbu, takže ještě jednou moc děkuji. 🙂
@sarkab85
Ahoooj 🙂 je ty jsi hodná, že na mě takhle myslíš 🙂 já se nějak nemůžu vzpamatovat .. nevydržela jsem to a udělala jsem si test už včera ráno a nestačila se divit 🙂 nechtěla jsem to psát hned, nevěděla jsem, jestli MS dneska nepřijde.. zatím nedorazila (ťuk ťuk). jsem z toho PAF! 😀 Horní test ze včera ,dolní dva z dneška ...
@terka228 Ahoj, jak to u Tebe vypadá? Kdy to vidíš na další pokus? Myslím, že nám to vychází tak nějak podobně, že? MS už pomalu odchází, tak od zítra snad měřím teplotu...ale alespoň se bude něco dít. To čekání je na makovici :D
@janccaaa A můžu se zeptat po jak dlouhé době se zadařilo? Je tu tolik holek, že se nestíhám orientovat 🙂 Ale hlavně veeeeeeeelká gratulace 🙂
@evzenie2016 hele na treti pokus 🙂 dekujuu 😉
@hnedakobylka Bolesti,že znamenají nějaké to prasknutí folikulu? Já mívám taky někdy bolesti třeba dva dny a už si myslím,že je to ono a pak jsem překvapená,že to může být ještě intenzivnější. Ale podle sebe spíš usuzuji,že ty bolesti jsou těsně PŘED PRASKNUTÍM,jak folikul dosahuje své maximální velikosti,je tam tím pádem víc těsno a proto ta bolest.Zda bolí samotné prasknutí opravdu netuším. 😉
Vzestup teploty po ovulaci....... tak u někoho proběhne hned následující den,u někoho to naopak den,dva trvá a teplota jde jen hodně hodně pomalu nahoru.Ani já to nemám vždy stejně.Jsem extrém,takže buď se mi drží ještě následující den níž a nebo naopak vystřelí nahoru a skok je opravdu rapidní.Tohle je méně častý případ. Poslední cyklus byl celkově roztahaný,taky jsem měla pocit,že jsem měla ovulace dvě,ale nakonec podle BT asi jen přišla o 5 dní později,LF pak 17 dní a teď to flákám.Mám pocit,že sledování všeho,co jde má u mě opačný efekt.
Tak ať se zadaří
@janccaaa No hlavně testuj a porovnávej stejnými testy. Máš krásný čárky, žádný dušíci, takže by to mohlo být už ok. Při prvním těhu jsem v den MS měla pididucha na mamatestu, digitál CB ukazoval 2-3 týdny, cca týden na to byl na UTZ vidět krásný váček. Taky se drž a nestresuj, však ono to dopadne. Já počkám do 9.11.2016 a vytasím digitála, už se na mě směje ve skříňce. Tak nějak tuším, že to tam taky je. Buď na sebe opatrná. Ahoj
@dasa.77 Děkuji moc. 🙂 To "nějaké to prasknutí folikulu" jsem napsala takhle, protože jsem si nebyla vůbec jistá, jestli se tomu tak říká. 🙂 Každopádně názorů na to je právě strašně moc a někdo říká, že to bolí před prasknutím, někdo že až při ovulaci, ale myslím, že u mě by to vážně mohlo být ten případ bolesti před ovulací, jen mi přijde divné, že bolesti byly 12. a 13. DC, pak už mě nic nebolelo a podle pozitivního ovulačního testu 15. DC byla ovulace až 16. DC, takže je tam 3-4 denní odstup mezi bolestí a samotnou ovulací, což mi přijde hodně, ale třeba je to normální, jen jsem z toho byla zmatená, takže ještě jednou děkuji. 🙂
@janccaaa Třetí pokus, to by se mi líbiloooo 🙂 No, mám opravdu radost, když se někomu zadaří 🙂
@evzenie2016 no já jsem to nečekala....a děkuju 😉 a přeju ať se taky brzy zadaří 🙂
@krysa34 děkuju 😉
@evzenie2016 Ahoj, no, já jsem dnes 4DC MZ už taky pomalu odchází, počítám, že zítra už bude jen špinění. No a počítám, že ovulka bude někdy po příštím víkendu - v úterý nebo ve středu...takže uvidím, jak to vyjde. Na víkend jedu s dětma k mé sestře, a pak nevím, jak bude mužskej doma...no uvidíme...snad se tam ňák vejdeme :D To asi máme opravdu ňák stejně, jak jsi na tom Ty? Kolikátý DC jsi?
@terka228 ja jsem dneska 5DC a ovulku počítám taky tak někdy začátek příštího týdne. Ale u me těžko říct, když ted byla takova houpačka...no snad testy a teploměr napoví. Navíc jsem na patek objednana k dr, tak by snad mohl i něco na utz vidět a uklidnit me, že ovulka bude 🙂 To si to maluji narůžovo, že 😀
@evzenie2016 Jen maluj...to je správný 🙂 Tak aspoň to mám s kým prožívat 🙂 To jsem zvědavá, jak nám to vyjde... A na jakým prográmku budeš zapisovat teplotu???

@dasa.77 ja si to myslim taky ale ver tomu ze jo :D rok jsem nemela ovu