Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@petrakreml nebo tady ještě barevný
@petrakreml ducha na ovu testech neřeš, ty tam můžou být celý cyklus. až bude ovu test pozitivní, budeš mít jasnou druhou čárku. testuj ve stejný čas, stejným ovu testem a ne ráno. spíš až po 10 hod
@petrakreml kolikaty DC jsi? Ja mam dnes takto 16DC
@evzenie2016 No super!!!!!!!!! Tak dnes hurá na to 😀 😀 😀
A sleduj, že já to budu mít tak zítra 😀 máme to přsně den od sebe.....jen nevím, jak s tím chlapíkem mým to bude zítra, no 😒
@dashenka1 buď fertipronu, dva sáčky denně nebo http://www.myprotein.cz/sports-nutrition/inosit... 4 gr denně
@evzenie2016 tak sleduj,jo,teď večerní...a to mi chlap psal,že se zdrží a přijde až zítra....no mě asi trefí!!!!!!
Prosím, jestli někdo máte zkušenosti, je toto tedy pozitivní? Mohu to tak brát? A je tedy nějaká šance, když tulení bude až zítra večer???
@terka228 no kde se ten chlap flákáááá! Ale zase test přeci indikuje předem, tak třeba to akorát vyjde. Než bude ovu, bude ráno a do večera to pockaaaa. Teri, tentokrát to vyjde!
@terka228 ale test taky ukázkový teda. Ale uděláme i zítra, ne? At mame představu, jaky je vývoj. Co myslíš?
@petrakreml taky jsem lovila duchy, ale tentokrát mam snad jasný výsledek. Tento cyklus jsem testovala každý den celý cyklus, abych viděla, jak vypadá negativní test. A ty testy, co mi byly doporučeny tu mi vyhovují. Slabý duch sílil az teda dneska jasna dálnice. Nemeris teplotu? Ja se tomu bránila, ale je to proste jasna informace. A je to hned. Mam budika ještě pred vstáváním, změřim a ještě klimbnu...a konečne mam teploměr, co poradne měří, to se doma vždycky hodí...taky bonus 🙂
@janccaaa jj, to jsou ony a díkyyy! Tentokrát to prostě vyjde 🙂
@vanea a jak Ty? Jsi o pár dni dřív, takže už nastává čekání na testování úspěchu? Už se těším na foto dvoučárkového HCG testu 🙂
@evzenie2016 To je jasný, já tajně doufala, že by to vyšlo dnes i zítra, jenže oni mu dali na zítra vono, a tak se zdrží u kámoše na horách..... 😖 ach jo..... takže až zítra.....a to původně jsem myslela, že budu mít zítra pozitivní test 🙂
@dashenka1 ahoj, ten test co sem dávala byl 12 DC
@terka228 Nebooooj, zítra to bude ideální den!
@evzenie2016 to byl test že včerejška, dnes je zase o trochu silnější. Uvidíme jak to bude vypadat dál. 10 a 11 DC jen jedna čárka, 12 a 13 DC duch. Snad bude silit.
@petrakreml urcite bude. Třeba na me testy nekoukej, ja mám krátký cyklus 🙂
@evzenie2016 ahoj, jojo teď už budu netrpělivě vyčkávat, až budu moct udělat těhu test:D kdy tak nejdřív by se tam mohlo něco ukázat?🙂 tak těch 5 dní před MS? MS má přijít 25.11.:X jsem hrozně zvědavá:D

Ahojda ještě sem nikam příspěvek nedávala. Jsem ve stádiu kdy dělákm ovu testy.včera byl takový testu, vidím to jen já nebo se tam dělá duch? Díky za vyjádření.