Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@terka228 Tak já takhle. Taky bych řekla, že dneska je víc barvy, než včera. Mně totiž klapne ta neděle 🙂
@evzenie2016 no,to určitě zesílil😉 Já myslím,že mně to vyjde až v týdnu,tak to bude fakt napínavé,jestli budu mít chlapa doma nebo ne....ale to prostě neovlivním....více už dělat nemůžu...
@evzenie2016 ahojky,takže můj dnešní test...9DC ...zase silnější.....my budeme mít ovulku den po sobě😁
@evzenie2016 jak jsi na to Ty dnes? Už máš dálnice???😉
@terka228 Zrovna jsem dostetovala a nafotilaaa. Co mysliiiis? Ja bych řekla, že neděle je mojeeee 🙂
@evzenie2016 no...zítra by snad mohl být pozitivní....je to napínavé 😀
@terka228 zdá se mi to už blizkoooo 🙂 Uvidím, co na to teplota 🙂
@janccaaa Ahoj, tak u nás se odměna nekoná. Ještě než jsem stihla ráno udělat test, MS přišla přesně v termínu. Krvácím hodně, je to v háji. Podle testu to tam bylo, příznaky jsem opravdu měla, ale neudrželo se to. Nedá se nic dělat, budeme se snažit dál, jen ty 34 denní cykly jsou nekonečné. Přeji Ti, ať je všechno v pořádku a 21.čekám info z gyndy. Měj se hezky.
@terka228 Teri, jak se Ti to zdá? Udělala jsem jeden ještě ted večer a váhám, jestli už to není pozitivní....ale tuleni je šance az zítra, tak aby nebylo pozdě. Kdo máte delsi zkušenosti s testy "wondfo", jak se vám to zda? Asi ráno napoví teplota, ale ted tu badam 🙂
@evzenie2016 hojky, za mně (pokud nebude ještě silnější testík), tak ovulka buď dnes, nebo zítra🙂 kdyby byl zítra silnější test, tak se to zase posune o den🙂 osobně mívám nejsilnější čárku na těchto testech stejnou jako ty dnes a pak už mi zase slábne
@evzenie2016 no to už opravdu vypadá dobře,ale jak píše vanea ,uvidíš jaký bude další test,jestli už zeslábne...a hlavně dej Teda vědět,co teplota ráno...ale to by mohlo vyjít....držím palečky ráno dej vědět a každopádně nedělní tulení je na místě tak jako tak 😀
@evzenie2016 Ahój,no tak to klapne!!!! To mám radost😀 Tak to pak dej fotečku s testem...ale vypadá to na správné načasování....😀
No, já zas po dlouhé době pozoruji,že mám dnes mokro a nějaký trochu jako hlen(pardón za popis) mám radost....taky od včera cítím podbřišek 😀 tak ženy se to jako fakt blížilo??? 😀 Jen ještě bych si přála,aby mi přijel v týdnu domů,no...čekám že v úterý nebo ve středu budou mé dny,taky jsem zvědavá na test...
@terka228 no ja právě tentokrát taky změny jako u Tebe, tak snaaad 🙂 Test zase vyblejsknu 🙂
@evzenie2016 no,já teď test takhle....ještě večer otestují,co myslíš???Břicho mě Teda bolí jak čert...
@terka228 ja dneska myslím jasný výsledek. koukeeeej. Testobaci silnejsi než kontrolní. Akorát jsem dotestovala 🙂 Zítra ráno doufám teplota vyletiii 🙂
Kdo mi tu poradil tyhle testy? tedy testy wondfo? Díky mooooc! Sílící dušík a ted kloudny výsledek. Hurá. Minulý měsíc jsem nevykoukala ani ň a ted mám konečne pocit, že jsem se něco dozvěděla 🙂
@janccaaa aaaa, tak už mám pachatele 🙂 Takže ještě jednou osobne díky za tip 🙂
@evzenie2016 ahooj, to jsou ty comfort? tak to jsem rada,ze se ti carka takhle vybarvila a ze ti vyhovuji 😉 budu drzet palce,aby se takhle vybarvil i tt 🙂

@terka228 Jaaasné, taky budu hlásit 🙂 Tak štastnou cestu a užij si návštěvu!