Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@terka228 Zdá se mi to úplně jako ten můůůj 🙂 Ale tím, jak jsem testovala bez ustání, tak teď už vím, že tohle je pro mě negativní. Čekám, až ducháček zesílí 🙂 Program mi to počítá na neděli, ale zítra jdu k dr, tak by už mohl něco vidět, že? Ať alespoň vím, jestli mám na ovu šanci...co myslíš?
@terka228 Koukám, že se mi to nepovedlo moc dobře nafotit. Ale jinak mi ten Tvůj přijde opravdu podobný tomu, co tu vidím na svém naživo 🙂
@evzenie2016 no, to mně právě strašíš, že mi to taky přijde na neděli...to bych musela domu už v sobotu raději!!!! No tak uvidíme 😀 Já mám právě tyhle testy poprvé... a překvapilo mě, že je duch docela silný na můj sedmý den cyklu...
@terka228 taky mám ty testy prvne, ale takove duchy lovim pořád. Doufám, že ale přijde konecne jasna dálnice. Minuly měsíc s jinymi testy byl takový duch nejlepší, co jsem natestovala...a jsi o den později a ja mám dost kratký cyklus, takže Ty určitě po víkendu, já naopak potřebuji nejlépe právě tu neděli 😀
@evzenie2016 Jo? Jak míváš dlouhé cykly? Asi mi to někde uniklo..
@terka228 tak 25 max...někdy to vyšlo i třeba 23, ale to většinou po nějaké záteži nebo tak...Jak jsi na tom Ty?
@evzenie2016 Tak 27 nebo 28 dní.... a luteální fáze většinou 13 dní....teď mi psal mužskej , že v neděli určitě bude na nás čekat doma, že do práce pojede až v pondělí ráno, že ji má po tomto týdnu plné zuby...tak jsem zvědavá, jak to vyjde....on jezdí kamijonem sice po okrese, ale bohužel se taky jen tak nedostane domu, tak jsem zvědavá, jak to sedne...
@terka228 Budu držet pěsti, aby to klaplo! Ja doufám ve svuj víkend. Jinak to bude taky napínavý :/
@terka228 Prosím Tě, já si spletla dnešní datum 🙂 Ten test je dnešní, takže 10.11., ale DC 8 souhlasí.
@evzenie2016 To jsem zvědavá, tak mi dej zítra vědět, jak to dopadlo u doktora, jo? 🙂
Tak holky, ovulka by měla být až v neděli, ale vzhledem k tomu, že mi minulé dva měsíce obyč ovu testy ukazovaly dosti slabé čárky, tak jsem se rozhodla to tentokrát nepodcenit🙂 a dnešní testy....od clearblue (99% přesnost) mi vyšel pozitivní, obyč vyšel jako vždy..napůl=) tak uvidíme co další dny, snažení bylo a bude v následujících dnech taky, držím nám palec!!🙂 a všem ostatním pochopitelně taky!🙂
dasa.77@ Dekuju moc za radu 🙂 vyzkousim
dasa.77@ i kdyz prave zjistuju,ze tyto testy maji prave citlivost 25 😀
@janccaaa Ahoj, no zatím stále nic. Včera se mě poprvé objevil pididušík, ale vidím ho jen já ( spíš ho chci vidět, než že tam je 😒) Dnes jsem 14-15 DPO, MS má přijít 12-13.11.2016. Šance ještě je, ale už to moc nevidím. Třetí den mě bolí břicho, občas prsa, myslím, že mě spíš čeká pořádná MS. Zítra máme hurá akci na domečku ( stavíme ), tak si ráno udělám digi a když tam nic nebude, půjdu hákovat. Kolečko a lopata mě pomohou k odreagování. Víkend zkrátka rozhodne, dám určo vědět. A co ty? Už musíš mít pořádný dálnice, co? Honem se pochlub. Jak Ti je, všechno v poho?
@sarkab85 Ahoj,tak ukaž fotku, třeba ho taky uvidím 😉 Určitě bych to nevzdávala ještě, mě taky bolelo břicho jako na MS 😉 A co se tyče práce na domečku, tak s tím bych taky byla ještě opatrná tedy 🙂 A nechceš zkusit ty testy, jak mám já? Jsou to ty tt comfort, který jsem měla v balení u těch ovulačních. Opravdu mi přijde, že mají víc barviva, takže kdyby tam dušík byl, určitě by byl zřetelnější 😉 Já těď jiný doma nemám, tak testuju obden s nima a čárka je silnější, nevím, jak moc má být, když v podstatě meškám 4.den. Jinak jak se cítím, břicho mě bolí pořád stejně, nejvíc večer, nemůžu moc dlouho sedět, jak si to břicho mačkám. Ještě že pracuju z domova a můžu si lehnout, když potřebuju 😀 K doktorce jdu až 21.11. tak se trošku třesu strachy, jsem trochu vynervovaná, ale zakazuju si to. 🙂 Od žaludku mi špatně není, prsa nebolí..Jen hrozně pomalu to utíká 🙂 .
@janccaaa Dík za podporu. Fotku nelze udělat, fakt je to neviditelný. Mám testy Lady od Dr.Maxe, na většině diskuzí je chválí. Ovulační a ty tt co u toho byli, jsou dávno fuč a bez výsledku, testila jsem příliš brzy a do lékárny to mám kus. U syna jsem měla prvního ducha v den MS, tak třeba to ještě přijde. Jako těhu příznaky mám, ale která snažilka ne, viď? Psychika je mocná. Neboj, čárky máš krásné, 4 den meškání to je už na dobré cestě. Těch deset dní už uteče jak voda a mohlo by být už na UTZ srdíčko. Buď na sebe opatrná a když můžeš odpočívej. Zítra po ránu uvidím, případně povolám na brigádu chlapy a vymluvím se na žaludeční potíže 😀. Stavíme druhý rok, na Vánoce jsme se chtěli stěhovat, takže aktuálně nervíky pracují taky fest.
@sarkab85 Jasně, tak ale určitě ještě testuj a buď opatrná na sebe. Já jsem taky poprvé testila tim Lady od Dr. Maxe a čárka byla míň výrazná než ten comfort, ale jsou na něj chvály, to máš pravdu 😉. Já vím, že psychika děla divy, ale zase ji nemůžeš podceňovat 😀. Jé domeček stavíte? Tak to už jistě už stihnete do Vánoc 😉 Přesně tak, povolej na pomoc chlapy, však oni to zvládnou 🙂
No toho 21.11. to vychází na 6+0, tak nevím, jestli už to srdíčko by mohlo být vidět? Určitě mě bude ještě napínat 🙂 Můžu užívat nějakej doping na nervy? 😀 Heřmánkový čaj mi neublíží asi, viď? 🙂 Abych se trochu harmonizovala...
@janccaaa Uvidíme, asi nás čeká náročný víkend po všech stránkách, hlavně se z toho nezbláznit. Ještě, že synátor odjíždí na jeden den k babičce, o jedno psycho méně 😀 Heřmánkový čaj nebo meduňka by měli být v pohodě, miminku to určitě neublíží a Tobě pomůže. Já teda nic nepila, od 6 týdne jsem zobala pilulky ( Chytré miminko ) až někdy do 5 měsíce. Jestli to mělo vliv nevím, ale je fakt, že náš mlaďoch je na 3 roky někdy chytrej až moc 😅
@sarkab85 😀 😀 😀 teď jsi mě rozesmála, takže chytré miminko říkáš 😀 Já už někdy od srpna beru AZ mama z DMka..tak to beru pořád, uvidíme,co mi řekne na té kontrole, jestli mi doporučí něco jiného. Ale ze začátku jsem to flákala, vzala jsem si , když jsem si vzpomněla. Teď už denně. Tak si aspoň od synáčka odpočineš 😀 Kolik že mu je let? Já jsem se snažila od jara tak nějak dát do kupy začala jsem se trochu víc hýbat, chodila na lymfatické masáže, abych se detoxikovala, ty vitamíny brala, alkohol skoro nepila, kafe jedno denně- to bylo nejtežší snad 😀 ,jsem milovník kafe, teď mi tu stojí na stole caro🙂 . Tak jsem se snažila, aby to tělo bylo trošku fit a připravený..Tak uvidíme tedy, zahájim heřmánkovo- meduňkovou kůru. 🙂
@terka228 Ahojda, tak jsem zpět. Domuluvili jsme se, že se domluvíme 🙂 Každopádně jsem objednaná na nějaký větší průzkum ke konci listopadu. Ale do té doby hodlám i tak zkoušet. Třeba se zadaří a nebude víc třeba 🙂 Jinak když by neobjevil nějaký zásadní problém....neprůchodnost vejcovodů nebo tak něco, tak možná nějaké hormony na srovnání luteální fáze. Ale mám dojet s grafem teplot a uvidí se. Měřím poctivě 🙂 Jinak začal, no kupte testy - mám :D, na podporu můžete Nosifo - mám :D Takže dobrý, ubírám se správně. Jen ještě to měření, ať se něco ví 🙂 A já i budu lépe vědět, jeslti jsem tulení trefila správně 🙂
@terka228 Jo a říkal, že testovat LH opravdu večer. Tak to posunu. Jak jsem byla vždycky zvědavá, natěšená, testovala jsem tak cca kolem jedné, druhé, tak ještě budu vyčkávat na později 🙂
@janccaaa Mladýmu je 39 měsíců, je to někdy radost. Povahu lvíčete opravdu nezapře, upřímně jsme rádi, když si ho babička občas vezme a obzvláště teď během stavby. Je ho všude plno a teď si zrovna říkám, že i to druhé by bylo lvíče. No potěš! Alespoň víme, že ho máme! Já se nijak nepřipravovala, ani předtím. K oplodnění podle data došlo v den alkoholového díchánku s kámoškama. Byla jsem silný kuřák, když naběhlo + na testu, už jsem si nezapálila. Prostě automatika, v hlavě se to přeplo. Z kafe jsem se přeorientovala na čaje a Caro, ale ne že by to byla hitparáda. Mladý byl "kojený" do 4 měsíců, ani nevíš, jak to první káfo bylo dobrý. Fungovala jsem celé těhotenství úplně v pohodě, nic mě nebylo. Těhu zkrátila preeklampsie, ale jen o fous. Mrňous musel nakonec císařem. Případné druhé? Bez přípravy, zkrátka to tam manžel poslal a čekáme na výsledek 😉
@evzenie2016 Ahojky,no tak super,tak to jsou vlastně dobré zprávy,že děláš vše dobře😊 Já taky testovala odpoledne,tak to Teda posunu,ale to zase budu muset hlídat,abych ty 2 hodiny předem moc nepila....jsem zvyklá navečer to pití dohánět 🙂 Dnes testnu ještě tak v půl třetí než vyjedu k ségře.Ona nic neví,že chci ještě Mimi,tak ať tam moc neplaším s testama 🙂 no to jsem Teda na nás zvědavá.... 🙂
@terka228 Tentokrát to vyjde 🙂 Oběma 🙂 Mám nějaký fajn pocit, takže natestujeme den a povede se to taaaaaaaaaaaaak 🙂 A to pití je pro mě taky trochu komplikace, ale naladím to. Proto jsem testovala po poledni. Vycházelo mi to na dobu, kdy opravdu piji nejméně 🙂 Ale co by pro mimi člověk neudělal. Jen změnit návyky, to je brnkačka 🙂
@sarkab85 😀 no tak to je malej raubíř 😀 já jsem taky lev! 😀 A troufám si říct, že jsem celkem klidná 😀 ak neboj,ono se to srovná 😉 Tak hlavně, že těhu proběhlo v pořádku... a jsi teda dobrá, že jsi skončila skouřením ze dne na den... ne každá to takhle zvládne.. 😉 Já jsem v tomhle takovej paranoik, tak jsem chtěla pro to první těhotenství udělat , co šlo..třeba mě to taky přejde 😀 Ale to kafíčko mi ták chybí 😀 Teď jsem ještě byla na poště a cestou si v lékárně koupila tu meduňku a světe div se, je tam napsáno, že užívání v těhotenství a při kojení vždy konzultujte s lékařem. Tak co je toto ? 😀
@terka228 Jo a teda, né že bys při balení měla plno volných chvil, ale číhám na výsledek dnešního testování, než ujedeš 🙂
@evzenie2016 už jsem téměř mezi dveřmi,ale už to trochu proschlo,jo,je trochu silnější,co myslíš? Asi se pomaličku blížíme...😊 Pak dej taky fotečku...na příjmu budu 😉

@evzenie2016 tak jsem dnes nevydržela a už otestovala...teda doufám,že to nepřijde dřív než o víkendu,bo jedu domů dřív...,jaký máš test Ty??? Já mám dnes toto