Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

holky myslím, že to bylo včera, byly silný bolesti břicha a začaly mě bolet i prsa, no a prsa bolí až do příchodu MS, uvidíme.....
Izii@a jak jsi na tom Ty?
@vapka tak ty jsi měla ty bolesti břicha, tak určitě krátce na to...když to beru podle sebe, myslím, že jsem měla ovulaci max.v období toho třetího testu.... Ale dle příznaků i dříve... To znamená, že já když budu mít období takto negativního testu, tak už jsem pravděpodobně po....
jo holky a před tím než jsem rozbila ten teploměr tak mi ukázal teplotu 36,4 , takže na 99% žádna ovulace nebyla holky..to by už vylítlo alespoň na 36,6.. 😔
To je nejhorší, to čekaaaaaaaání 😕
@renmilka připadám si jako blázen, úplně vážně 😖 ja bych to tak nehrotila s tou ovu ale mívala jsem strašně nepravidelné cykly a podezření na PCO, ale nikdy mi nedělali hormonální profil, takže to nemám na 100% potvrzené..a tam ty anovulaky bývají častý 😕 ale posledně co jsem byla v březnu na gyndě, tak mi řekli, že z ultrazvukového nálezu je vše ok
To tedy, no juchajdím s malým na prochajdu a budem zabíjet čas 😀
@dzogobela Řekla bych, že to ještě není ono, ale můžeš čekat v brzké době 🙂 jsme na tom podobně 🙂

@vapka podle me jsi ovulovala 27/9